Haberler

Kızı yüzünden tartıştığı eşini öldüren cani kocadan kan donduran sözler: Anneni öldürdüm gel

Güncelleme:

Bursa'da bir yıl önce kaçan kızı ile görüşmek isteyen eşini öldüren cani kocanın, cinayeti işledikten sonra oğlunu arayarak "Anneni öldürdüm, gel" dediği ortaya çıktı. Cani koca, oğluyla görüştükten sonra emniyete gidip, "Karımı öldürdüm" diyerek teslim oldu.

Bursa'nın Mudanya ilçesinde bir yıl önce evden kaçan kızı ile görüşmek istediği için tartıştığı eşi Filiz Kurtuluş'u (49) öldüren Hamdi Kurtuluş, çıkarıldığı mahkemede pişman olduğunu söyledi. Tutuklanan Kurtuluş, cezaevine gönderildi.

"ANNENİ ÖLDÜRDÜM GEL"

Olay dün sabah Bursa'nın Mudanya İlçesi Halitpaşa Mahallesi'nde bir sitede meydana geldi. Hamdi Kurtuluş, yaklaşık 1 yıl önce evden kaçan ve iddiaya göre evlatlıktan reddetiği kızıyla görüşmek istediğini belirten eşi Filiz Kurutuluş ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Hamdi Kurutuluş, evde bulunan pompalı tüfekle eşine 3 el ateş etti. Kanlar içinde kalan Filiz Kurutuluş, olay yerinde hayatını kaybederken, Hamdi Kurtuluş oğlu B.K.'yı arayarak, "Anneni öldürdüm, gel" dedi. Hamdi Kurtuluş, oğlu ile görüştükten sonra Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, "Karımı öldürdüm" diyerek teslim oldu.

"TARTIŞMA SIRASINDA BANA HAKARET ETTİ"

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Hamdi Kurtuluş, savcılık tarafından alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan Hamdi Kurutuluş, eşiyle sürekli tartıştıklarını belirterek, "Olay sabahı yine tartışmaya başladık. Tartışmamızın birçok sebebi vardı. Kızımla görüşmek istemesi de buna dahil. Tartışma sırasında bana hakaret etti. Ben de sinirlerime hakim olamayarak evdeki pompalı tüfekle eşimi vurdum. Tetiği çektikten sonra ne oldu hatırlamıyorum, pişmanım" dedi.

Hamdi Kurutuluş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mudanya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500

Yorumlar (6)

Cemalccc:

Kadın hakları diye diye , kadınlara erkeğin damarına basma özgüveni verdiniz.Olan yine kadına oldu... Üslup denen bişey var . Erkek ve kadın eşit haklara sahip olmakla birlikte fıtratları, yaradılışları farklıdır...Tartışma esnasında Üsluba dikkat etmek gerekiyor.

18
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Son pismanlik fayda etmez umarim icerde hastalikdan geberirsin

24
3
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Kadına şiddet hayır. . . senelerdir eşlik eden ve çocuklarının annesini bir tartışma yüzünden öldüren bir insan demekki hiç sevmemiş ve saymamış eğer , bunların ikisinde olsaydı, olmazdı. . çok yazık. . .

12
3
yanıtYanıtla
Biri:

hep aynı hikaye. . PİŞMANIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7
3
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Bir insan tartıştığı eşini gönlünü almak için Çiçek yağdırır kurşun değil. . . . .

5
3
yanıtYanıtla
doğrucu davut:

tartışma sırasında sana hakaret etti ve sende öldürdün öyle mi? bravo gerizekalı

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title