Haberler

Kardeşlerin kavgasında silahlar konuştu, ortalık ayağa kalktı

Güncelleme:

Aydın'da gece iki kardeş arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Olayda kardeşlerden biri bacağından vurulurken diğer kardeş ise kaçtı. Bacağından vurulan kardeş ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri kaçan kardeşin peşinde düştü.

KARDEŞİNİ AYAKLARINDAN VURDU

Gece mahalleyi ayağa kaldıran olay Efeler ilçe merkezi Güzelhisar mahallesi 46 sokak üzerinde meydana geldi. Saat 22: 30 sıralarında İsmail B. ile kardeşi Ali B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail B. yanındaki silahla kardeşi Ali B.'yi ayaklarından vurdu.

Kardeşlerin kavgasında silahlar konuştu, ortalık ayağa kalktı

SUÇ ALETİYLE BİRLİKTE KAÇTI

Mahallede silah seslerinin yükselmesi üzerine sokak ortasındaki yaralıyı gören çevre sakinleri durumu polis ve 112 Acil servis ekiplerine bildirerek yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, suç aleti silahla birlikte firara eden diğer kardeşin yakalanması için polis çalışma başlattı.

Kardeşlerin kavgasında silahlar konuştu, ortalık ayağa kalktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Aydın Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500

Yorumlar (4)

Vatandaş:

Ülkede hiç bir yerde rahat yok. Sokakta çarşıda huzurla gezilmiyor serseri istismarcı ve rahatsızlık yaratabilecek kötü insan dolu heryerde . İşe giderken bile insan başıma bi şey gelir mi kaza olur mu diye düşünüyor böyle bir sıkıntılı ülkede yaşıyoruz.

6
1
yanıtYanıtla
6.FİLO:

İnsanlar mal mülk miras yüzünden neden bir birlerini vuruyorlar ki kimse kimseyi öldürmesine gerek yok hayatın sonunda zaten hepimiz öleceğiz.

5
1
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

çok yakında kafelerde masaya araba anahtarı, sigara paketi, tesbih koyan godomanlar kenarına silah da koyacaklar çok şükür ki sigara yasaklandı artık insanımız kurşunla ölüyor, bu canımı sıkmıyor aslında keyfi silahlananların hepsi dilerim kendi evlatlarının kurşunuyla uğurlanır. . .

4
2
yanıtYanıtla
BİR ZAMANLAR KOZAN:

Nufus azalsin biraz daha fazla cok daha fazla oldurun birbirinizi

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title