Haberler

Karantinada kızına söz verdiği köpeği almak isterken dolandırıldı

Güncelleme:

ANTALYA'da Covid-19 testi pozitif çıkınca birlikte karantinaya alındığı 5 yaşındaki kızı Meyra Uçar'a (5) söz verdiği Pomeranian cinsi köpeği almak isteyen laboratuar tekniksiyeni Gülay Bilgili (47), dolandırıldı.

ANTALYA'da Covid-19 testi pozitif çıkınca birlikte karantinaya alındığı 5 yaşındaki kızı Meyra Uçar'a (5) söz verdiği Pomeranian cinsi köpeği almak isteyen laboratuar tekniksiyeni Gülay Bilgili (47), dolandırıldı. Hastalık nedeniyle zor günler geçirdiğini söyleyen Bilgili, "Kızıma verdiğim sözü tutamadığım için çok üzgünüm" dedi.

Kepez Devlet Hastanesi'nde laboratuvar tekniksiyeni olan Gülay Bilgili, yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine evinde kızı Meyra ile karantinaya alındı. Bu süreçte kızına pomeranian cinsi köpek alma sözü verdi. Kısa süreli araştırma sonunda da sosyal medyada Müslüm Demir tarafından verilen ilanı gördü. İlandaki cep telefonunu arayan Bilgi'ye, Demir yurt dışına çıkacağı için köpeklerini sattığını söyledi. Demir, Bilgili'nin hesabına 2 bin 400 lira gönderdi. Kısa süre sonra yeniden Müslüm Demir'e ulaşmak isteyen Gülay Bilgili, aradığı telefon yanıt vermeyince dolandırıldığını anladı.

Eşinden boşandıktan sonra kızıyla birlikte yaşamaya başladığını anlatan Bilgili, "Kendisi ile anlaştık. Bana 'Size nasıl güvenebilirim?' diye sordu. Ben de köpeğe en iyi şekilde bakabileceğimi söyledim. Köpeğin 400 lira yol masrafı ile secere sorgulaması olan 2 bin lirayı göndermemi, daha sonra bana iade edeceğini söyledi. Hesabına parayı gönderdim. Daha sonra aradığımda telefon numaram engellenmişti. Dolandırıldığımı anladım" dedi.

Polis ile savcılığa başvuracağını belirten Bilgili, kızı Meyra'ya verdiği sözü tutamamanın kendisine büyük acı verdiğini ifade etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Gülay Meyra Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title