Haberler

Karaisalı Belediye Meclisi Toplandı

Karaisalı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında toplandı.

Karaisalı Belediye Meclisi Belediye Başkanı Saadettin Aslan başkanlığında toplandı.

Ekim ayının ilk meclis toplantısında gündem dışı söz alan İlyas Karabulut, Karaisalılı milli güreşçi merhum Abdurrahman Çay, MHP eski Genel Başkan Yardımcısı ve Adana eski Milletvekili Recai Yıldırım ile Belediye Meclisi Öncelikle Cumali Işıl'ın kayınbabasının vefatı nedeniyle baş sağlığı diledi.

AK Parti Karaisalı Belediye Meclis Üyesi Hasbi Özenir de gündem dışı konuşmasında ilçe merkezindeki kahvehanelerde sigara içildiğine dair şikayetler aldığını belirterek, yasal olarak suç olan bu konunun üzerine gidilmesini istedi.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan da, bu konuda Zabıtaları göndererek, kahveci esnafına gerekli uyarıyı yapacaklarını ifade etti.

AK Parti Karaisalı Meclis Üyesi Celalettin Sürme de konuşmasında Belediyenin Kızıldağ yayla yolundaki keskin virajda yaptığı çalışmalardan dolayı Başkan Saadettin Aslan'a teşekkür ederken, Eğlence Mahalle Mezarlığının bakımının yapılmasını istedi.

Başkan Aslan ise, hizmetlerin meclis üyeleri tarafından beğenilmesinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi. İki madde oy birliği ile müşterek komisyona gönderildi.

Karaisalı Belediye Meclisi 3 Ekim 20124 Cuma günü 10.30'da toplanacak. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recai Yıldırım Karaisalı Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title