Haberler

Kanser Hastası Dilek Özçelik'in Amcası: "Ailece Yıkıldık"

Kanser hastası Dilek Özçelik'in amcası İzzet Özçelik, yeğenin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile yaşadığı diyalog sırasında halini görünce ailecek yıkıldıklarını söyledi.

Kanser hastası Dilek Özçelik'in amcası İzzet Özçelik, yeğenin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile yaşadığı diyalog sırasında halini görünce ailecek yıkıldıklarını söyledi.

Saray'ın Büyükyoncalı beldesinde ikamet eden Özçelik ailesinin üniversite öğrencisi kızları Dilek Özçelik'in televizyona yansıyan görüntüleri ile ilgili olarak değerlendirmede bulunan amca İzzet Özçelik, "Dilek'i televizyonda görünce yıkıldık, ailece yıkıldık. Onun o feryatları, figanları dayanılmaz bir görüntü içerisindeydi. Kolay değil bu hastalık. Dilek'in feryatları karşısında sadece biz değil Türkiye genelinde bizi arayıp soran yakınlarımız, tanıyanlarımız, tanımayanlarımız hepsi üzüldü. Kolay bir durum değil annesi olsun biz olalım yıkıldık" dedi.

Hastalığın ortaya çıkış ve tedavi süreçleri ile ilgili olarak da bilgi Özçelik şunları söyledi:

"Dilek enfeksiyon rahatsızlığından dolayı yılbaşından itibaran Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kulak-burun-boğaz bölümüne gidiyor. KBB'de lenflerin şişmesinden dolayı ameliyat olacağını söylüyor. Ameliyatta bize haber verdi. Bizim buradan gittiğimiz gün ameliyat oldu ameliyatla alınan parça patolojiye gönderildi. Patoloji sonuçlarında Dilek'in lenf kanseri olduğu söylendi. Bu haberi alırken yanında biz yoktuk. Kendisi öğrenmiş ve perişan olmuş okulunda yurtta. Tekrar gittik aldık evimize getirdik. Ertesi gün doktoru ile görüştük Dilek'in ilaçlarının bulunmadığını söylediler. İlaçların yurt dışından geldiğini söylediler. Bayağı da masraf olduğunu söylediler. Biz masrafı bir tarafa koyduk ilaçların bulunması için gereken yerleri aradık sorduk. Sayın Sağlık Bakanımız Müezzinoğlu geldiğinde ona bir mektup verdik, reçeteleri verdik. Tamam halledeceğiz dedi, süreci bekledik. Aradan 15 gün geçince dışarıdan ilaç getirtmeye çalıştık o da olmadı. Bundan sonra da devreye kız kendisi girdi. Çevre Bakanımız Erdoğan Bayraktar Bey, Edirne'ye gelmişti o vakalar meydana geldi. Geçen gün de Sağlık Bakanımız kızımızın yanına geldi kızımızı ziyaret etti. Gereken yardımların yapılacağını söyledi. Biz de güveniyoruz inşallah devletimiz bunu yapar." - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dilek Özçelik Büyükyoncalı Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title