Haberler

Sulama Kanalına Düşen Gencin Babası "Oğlum Nerede!" Diyerek Feryat Etti

Güncelleme:

Şanlıurfa'da sulama kanalına düşen 16 yaşındaki genç boğularak hayatını kaybetti. Onu kurtarmak için suya atlayan arkadaşı ise hastanede yoğun bakıma alındı.

Şanlıurfa'da ailelerinden habersiz gezmek için gittikleri sulama kanalına düşerek akıntıya kapılan 16 yaşındaki Ali Ş. hayatını kaybederken, onu kurtarmak için suya atlayan 15 yaşındaki arkadaşı Memduh H. ise yoğun bakıma alındı. Olay yerine ulaşan yoğun bakıma kaldırılan gencin babası "Oğlum nerede!" diyerek feryat etti.

ELLERİNİ YIKAMAK İSTERKEN DÜŞTÜ

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi yakınlarından geçen DSİ'ye ait sulama kanalında yaşanan olayda, dokuzuncu sınıfa giden 16 yaşındaki Ali Ş. ve Memduh H. okula gitmeyerek arkadaşlarıyla birlikte sulama kanalının kenarına gitti. Ellerini yıkamak için kanalın eğimli beton kısmından aşağı inen Ali Şahin, dengesini kaybederek kanala düştü.

ARKADAŞINI KURTARMAK İSTEYEN DİĞER GENÇ DE GÖZDEN KAYBOLDU

Ali Şahin'in kanala düştüğünü gören arkadaşı Memduh H. de suya atlayarak arkadaşını kurtarmaya çalıştı. Ali Ş. ve Memduh H. bir süre sonra gözden kaybolunca diğer arkadaşları sağlık ekipleri ile polise haber verdi. Kısa süre içinde bölgeye sağlık ekipleriyle birlikte su altı polisleri de gönderildi.

SU ALTI EKİPLERİ ÇOCUKLARI KANALDAN ÇIKARDI

Olay yerine giden su altı polisleri, kanala girerek her 2 çocuğu da çıkarttı. Ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ali Ş. hayatını kaybederken, durumu ağır olan Memduh H. ise yoğun bakıma alındı.

"OĞLUM NEREDE!"

Olay yerine giden Memduh H.'nin babası sinir krizleri geçirerek oğlunun kanala birlikte gittiği okul arkadaşlarının üzerine yürüyüp "Nerede oğlum" diye bağırdı.

9'uncu sınıfta okudukları öğrenilen Ali Ş. ve Memduh H.'nin, ailelerinin haberi olmadan birkaç arkadaşıyla birlikte bugün okula gitmedikleri ve zaman geçirmek için kanalın kenarına gittikleri öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ali Şahin Şanlıurfa Haliliye Haberler

500

Yorumlar (8)

kimbilir_?:

ilk suclu belediyedir. . kanal suyuna nasıl ulaşabiliyor. demekki gerekli önlemler alınmamışş. kanalın etrafi tamamen erişilemeyecek şekilde kapalı olmalı. .

2
2
yanıtYanıtla
Maho:

Allah babaya sabır versin.saglikcilardan da allah razı olsun.canla başla uğraşıyorlar...

2
0
yanıtYanıtla
BABA:

RABBİM SABIR VERSİN İNŞALLAH. . .

2
0
yanıtYanıtla
05:

allah sabır versin abimize

2
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Oraya 10-15 kamera koy, sürekli izlemek için de belediyeden 3 kişi görevlendir. Çok mu zor.

1
0
yanıtYanıtla
F.EMRE SALAR:

ALLAH RAHMET EYLESİN İYİ ÇOCUKTU İ

1
0
yanıtYanıtla
zalim yıllar:

vala gözüm yasardı alah sabır versin dayanamadım bakamıyorum neden içeriğini yayın yaptınız

0
0
yanıtYanıtla
karamürselli naci:

okula kartmatik koysunlar velisinin tlf yönlendirilsin kreş çoçugu gibi takip edelim çoçuklarımızı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title