Haberler

Pul biberle gizlenen eroini narkotik köpeği buldu

Güncelleme:

Kırşehir'de bir kamyonette yapılan aramada fark edilmemesi için pul biberin arasında gizlenmiş 64 kilogram eroin ele geçirildi. Eroini narkotik köpeği buldu.

Kırşehir'de kamyonette narkotik köpeklerince bulunmaması için pul biberle gizlenmeye çalışılan 64 kilogram eroin ele geçirildi.

ÇİNE PUL BİBER NUMARASINI YUTMADI

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, doğu illerinden Ankara, İzmir ve İstanbul'a uyuşturucu sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaştı. Kırşehir-Kayseri kara yolu Hacıbektaş ilçesi kavşağında takibe alınan kamyonet, Gölhisar Mahallesi yakınında durduruldu.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğü bahçesine getirilen kamyonette narkotik dedektör köpeği "Çine" kullanılarak yapılan aramada kasanın tabanındaki özel bölmelere pul biberi ve isot dökülerek gizlenmiş 165 pakette 64 kilogram eroin bulundu.

Gözaltına alınan sürücü A.Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
Operasyonun, Kırşehir'de tek seferde en fazla eroinin ele geçirildiği operasyon olarak kayıtlara geçtiği bildirildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Narkotik Kırşehir Haberler

500

Yorumlar (3)

Doğrucu vatandaş:

Afferim sana canım benim. Yaradan seni ne güzel de yaratmış.

9
0
yanıtYanıtla
biri:

afferim sana can dost

9
0
yanıtYanıtla
A91:

İtlerin degerini bilin onlarda insan gibi saldırgani sakini vardır kimi insana saldırır parçalar kimi korur kollar evini bahçeni kimi de kedi dir kimi timsah kimi avare bi deli tay kimi dogmamış güneş kimi yagmış yagmur kimi corak arazide taşın altındaki akrep sacmaladım biliyorum

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title