Haberler

Kamyon, Mobil Miting Aracına Dönüştü

Tokat’ın Erbaa ilçesinde MHP’li Belediye Başkan Adayı Ahmet Yenihan, seçim çalışmalarında kullanmak üzere dizayn ettirdiği miting aracı ile meydanlarda seçmenlerine sesleniyor.

Tokat'ın Erbaa ilçesinde MHP'li Belediye Başkan Adayı Ahmet Yenihan, seçim çalışmalarında kullanmak üzere dizayn ettirdiği miting aracı ile meydanlarda seçmenlerine sesleniyor.

Tokat'ın Erbaa İlçe Belediye Başkanı olarak 4 dönemdir görevini yürüten Ahmet Yenihan, 5. dönem için seçim çalışmalarına önceki seçim dönemlerinden farklı olarak miting aracı ile katılıyor. Parti genel başkanlarının seçim dönemlerinde miting alanlarında halka hitap ettiği araçlar model alınarak Erbaalı ustalar tarafından yapılan mobil miting aracı ucuza mal edildi. Ses, projektör ve kamera sistemi ile donatılan araçta halka hitap eden Başkan Yenihan ise bu seçim dönemine de oldukça iddialı girdiklerini ve farkla seçimleri kazanmayı hedeflediklerini kaydetti. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Yenihan Erbaa Tokat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ahmet şenolseyitahmet42@hotmail.com:

yanındayız başkanım erbaa belediyesi goygoyculara teslim olmayacak

6
2
yanıtYanıtla
oğuzhanfgfrth@hotmail.com:

seninleyiz başkanım daima CcC M.H.P

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title