Haberler

Kalesini Gole Kapattı

Güncelleme:

Erbaaspor maçının 71. dakikasında yaptığı muhteşem kurtarışla maçın kaderini değiştiren kaleci Yusuf Balcıoğlu, Halide Edip Adıvar deplasmanında da aynı performansı sürdüreceğini söyledi.

Mümin Özkasap Spor Tesisleri'nde konuk ettiği maçta Erbaaspor'u 2-0 mağlup etmeyi başaran temsilcimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor'da kaleci Yusuf Balcıoğlu yaptığı kurtarışlarla maça damgasını vurmuştu.

Takımının 1-0 önde olduğu 71. dakikada kalesinde adeta devleşen maçın kaderini değiştiren Yusuf Balcıoğlu aynı performansı halide Edip Adıvar karşısında da sürdürme sözü verdi. Erbaa randevusu ardından Başkan Mevlüt Aktan ve arkadaşları tarafından tebrik edilen Yusuf ' Şampiyonluğa yaklaştığımız şu günlerde kalan maçlarımızda puan kaybetmek istemiyoruz. Benim başarılı olmamamın asıl sebebi bu Lig'in en iyi defansına sahip olmamız. Elimden geleni bu hafta Halide Edip Adıvar maçında yapacağım. Üç puanla döneceğimize inanıyorum' dedi. 3. hafta Orhangazi mücadelesi ile eldivenleri kapan genç file bekçisi 26 maçın 24'iünde ilk onbir de sahaya çıktı. Yusuf 26 haftalımserüvende yediği 14 golle Lig'in en az gol yiyen kalecisi durumunda.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Halide Edip Adıvar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title