Haberler

Yola fırlayan küçük kız servis arabasının altında can verdi: Kahreden anlar güvenlik kamerasında

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de annesiyle birlikte caddede yürüyen 3 yaşındaki Esila Nur Karaaslan üzerinden servis arabasının geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Annesinin elinden bir anda yola fırlayan küçük kızın aracın altında kalma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Büyükçekmece'de dün öğlen saatlerine yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Esila Nur Karaaslan (3) annesi ve anneannesiyle yolda yürüyordu. Yolda yürüyen minik Esila bir anda annesinin elinden yola fırladı. O sırada sağlık merkezine bir hastasını bırakan servis minibüsü şoförü aniden araç ile hareket etti.

İddiaya göre, aracın kör noktasında kalan minik kızın üzerinden servis aracı geçti. Bir anda anne ve yanındaki anneannesi küçük çocuğu görünce çığlıklar içinde kaldı.

"ARABANIN KALKIŞI SIRASINDA OLDU"

Servis altından çıkarılan Esila Nur'a ilk müdahale yine aile sağlığı merkezinde yapıldı. Küçük kız, daha sonra gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Nabzı düşük olan küçük kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çevrede iş yeri bulunan Ahmet Aslan isimli esnaf ise yaşananları anlatarak, "Taşıma servisiydi çarpan kişi. Araba duruyordu. Araç çalışıyor o sırada çocuk da annesinin elinden kurtuluyor. Arabanın altında kaldı. Hızlı giden bir araç değildi. Duruyordu kalkışı esnasında oldu olay" dedi.

KAZA ANI KAMERADA

Kaza anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, minik kızın annesinin elinden birden yola fırlaması, servis aracının kızın üzerinden geçmesi ve vatandaşların kızın yardımına koşması yer alıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Büyükçekmece 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası?
500

Yorumlar (16)

onur:

meleğim benim ya allah ailesine sabır versin

29
0
yanıtYanıtla
ÇOK HÜZÜN VERİCİ BİR ÖLÜM:

KÜÇÜK KIZA ALLAH RAHMET EYLESİN AİLESİNE SABIR EYLESİN. HADİSTE ŞÖYLE DENİLİYOR. . . -KİMİN BEDENİNE, EVLADINA VEYA MALINA BİR MÜSİBET GELİR DE O DA SABR-I CEMİL GÖSTERİRSE , KIYAMETTE ONA HESAP SORMAYA HAYA EDERİM. . . . -HADİS-İ ŞERİF

17
1
yanıtYanıtla
Hakkıı:

Sabır göstermese ne yapacak mecbur sabredecek kardeş herşeyide dine bağlamayın

yanıt0
yanıt0
Misafir anne:

Allah aileye sabir versin..Defalarca basima geldi..Otobanda oglum 4 yasinda caddeye firlamisti..Caddeye ucarken kendimi hatirliyorum.şansim vardi iki saniye ile kurtardim ikimizde ölecektik..Bu ders oldu.kucuk oglumu baglan tutarak buyuttum..O zamanda insanlar neden bunu yaptigimi sorardi..Cocuklara dikkat edin..

16
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

Çok üzücü. . küçük meleğin ailesine ALLAH sabırlar versin. . ben almanyada görüyorum . bu yaştaki çocuklara özel olarak belinden tasma takıyorlar aniden yola ve kaçmaması ve kaybolmaması için . .

12
0
yanıtYanıtla
Hakkıı:

Türkiyedede bir yabancı tasma takmıştı çocuğuna taksimde millet dalga geçiyodu arayın gogıl amcayı çıkar

yanıt1
yanıt0
CEMİL KAYA:

ALLAH SABIR VERSİN.

9
0
yanıtYanıtla
jüpiter:

Ortada büyük bir ihmalkarlık var. 3 yaşındaki çocuk o şekilde serbest bırakılmaz. Elinden tutulur , çocuk tabi ki bilemez , fırlar yola, şaşırıyorum böyle rahat annelere . . . . .

6
3
yanıtYanıtla
MARMELAT RIZA:

Geçen gün baba önde, cep telefonunda ucuz fa . . . arıyor, anne arkada facebookta en helecanlı magazin haberlerine bakıyor. Küçük çocuklarının bir karış yakınından geçti araç.

yanıt1
yanıt0
daemon:

keske o cocuk ben olsaydim. . . günahsiz sekilde rabbime kavussaydim. . . . keske anam beni doguracagina tas doguraydi kisir olaydi hic evladi olmiyaydi

0
6
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title