Haberler

5 katlı binanın çatı katında can pazarı! Alevlerin arasında kalan kadın balkondan atladı

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan yangın sonucu mahsur kalan kadın, bir süre sonra kendini boşluğa bıraktı. Vatandaşların açarak hazır beklediği battaniyelerin üzerine düşen kadın, şans eseri yara almadan kurtuldu.

Kağıthane'de beş katlı apartmanın çatı katında çıkan yangında alevlerin arasında kalan kadın, çevredekilerin açtığı battaniyeye atlayarak kurtuldu.

Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Şan Sokak üzerinde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 5 apartmanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede bütün çatıyı sararken vatandaşlar durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çatı katında oturan anne ile kız ise alevler nedeniyle mahsur kalarak balkona çıktı. Alevlerin bütün çatıyı sardığını gören annenin paniğe kapılarak terastan aşağı atlayacağını gören vatandaşlar buldukları battaniyeleri açarak beklemeye başladı.

5 katlı binanın çatı katında can pazarı! Alevlerin arasında kalan kadın balkondan atladı

ANNESİNİN ATLADIĞINI GÖREN GENÇ KIZ FENALIK GEÇİRDİ

Bir süre sonra kendini boşluğa bırakan kadın vatandaşların açarak hazır beklediği battaniyelerin üzerine düştü. Şans eseri olaydan yara almadan kurtulan kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Dumanlar arasından atlayan kadının kızını ise vatandaşlar kendi imkanlarıyla binadan çıkardı. Annesinin binadan atladığını gören genç kız fenalaşarak baygınlık geçirdi. Baygınlık geçiren genç kız da Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

5 katlı binanın çatı katında can pazarı! Alevlerin arasında kalan kadın balkondan atladı

"CİDDİ BİR ŞEYİ YOKTU"

Kadının çatı katından battaniyeye atlayarak kurtulduğunu belirten Mensur Ciğerci," Aşağıdan yukarıya doğru yürüyordum. Baktım çatı yanıyor. Kadında en üst katta terasta duruyordu. Sonra aşağıda toplanan arkadaşlar battaniye açtı. Kadın battaniye atladı. Ciddi bir şeyi yoktu. Ambulansla hastaneye kaldırdılar" ifadelerini kullandı.

5 katlı binanın çatı katında can pazarı! Alevlerin arasında kalan kadın balkondan atladı

KADIN, BATTANİYEYE ATLAMASAYDI YANACAKTI

Battaniye açarak kadını kurtaranlardan ise Ramazan Dağlı ise " Evden çıktım, bir baktım duman çıkıyordu. Balkonda bir kadın vardı, üç dört kişi battaniye açarak atlamasını bekledi. Baktık kadın yanacak, atla dedik, atladı. Sonra yakaladık onu" şeklinde konuştu.

O ANLAR KAMERADA

Alev alev yanan çatı katından açılan battaniyeye atlayarak kurtulan kadının mucize kurtuluşu cep telefonu kameralarına yansıdı. Vatandaşlarca çekilen görüntülerde 'Yapma', 'Atlama' uyarılarına rağmen kadının panikle kendini boşluğa bıraktığı görülüyor. Beş katlı binanın çatı katından atlayan kadının yolda bulunan vatandaşlarca açılan battaniyeye düştüğü anlar kameralara yansıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane DHA Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (15)

Emre can:

Orada bir hayat kurtarmak için uğrtaş verenlern ellerindne öpüyorum. Rabbimde mükafatınızı versin br hayat kurtarmak tüm insanları kurtarmak gibidir.

45
0
yanıtYanıtla
UFUT:

110 itfaiye ekipleri nerde kırk yılda bir yangına müdahale ediyorlar neredeler

14
23
yanıtYanıtla
godzilla:

mesela yanlış park etmiş bir araç sebebi ile sokağa girememiş olabilirler

yanıt18
yanıt3
REF:

KIRK YILDA BİR YANGIN CIKAR ORTADA YOKLAR

yanıt5
yanıt14
ref:

bATTANİYE GETİRENLERİN ACANLARIN eLLERİ dERT GÖRMEZ BİR ÖMÜR İNŞALLAH .

29
0
yanıtYanıtla
Eren Erdoğan:

Çatı katında nasıl mahsur kalmayı becerebiliyorsunuz acaba? Yangın çıktıysa inersin aşağı, apartmanı terkedersin. Hiç mi dumanı görmediniz? Ya da uyuyorlardı. Başka açıklama aklıma gelmiyor çünkü?

0
20
yanıtYanıtla
Er:

Allah kimsenin başına vermesin telaş olunca insanda bilinç kalmiyo

yanıt19
yanıt0
polmas:

yaptıgın yorum ne kadar boş ne biliyosun ne yaşandı

yanıt12
yanıt0
yorumcu:

başına gelirse anlarsın

yanıt11
yanıt0
kazasız kul olmaz ekıbı:

çok geçmiş olsun

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title