Haberler

Kadir Şeker'in dershane arkadaşı: Olayı duyunca bunu sadece Kadir yapabilir dedim

Güncelleme:

Konya'da parkta bir kadına şiddet gösteren Özgür Duran'a müdahale ettiği sırada yaşanan boğuşmada kalbinden bıçaklayarak ölümüne sebep olan Kadir Şeker'in dershane arkadaşları konuştu. Arkadaşlarından biri, "Bunu sınıftan sadece Kadir yapabilir dedim. İyilik yapmayı seviyordu" ifadelerini kullandı.

Konya'da geçen Çarşamba günü saat 21.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Kosova Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi üzerindeki Pirireis Parkı'nda sevgilisiyle tartışan Özgür Duran'ı müdahale ettiği sırada yaşanan boğuşmada kalbinden bıçaklayarak ölümüne neden olan 20 yaşındaki Kadir Şeker'in dershane arkadaşları konuştu. Arkadaşları, Kadir'in yaptığı son iyilikte başına talihsiz bir olay geldiğini, canı ve geleceği pahasına bir kadını korumak istediğini söyledi.

"BUNU SADECE KADİR YAPABİLİR DEDİM"

Yaklaşık 6 ay önce dershanede Kadir Şeker ile tanışan Oğuzhan Günay, "Kadirle biz bu yıl dershanede tanıştık. Tanışalı yaklaşık bir 6 ay kadar oldu ama samimiyetinden mi bilmiyorum çok sıkı arkadaş olduk. Kadir toplumsal bilinci çok gelişmiş bir arkadaşımızdı. Dershanede bu olayı duydum ilk önce isim vermediler, sadece sınıfını söylediler ben de bu sınıftan sadece Kadir yapabilir dedim. İyilik yapmayı seviyordu, yaptığı son iyiliği de başına tahlisiz bir olay geldi" dedi.

"YARDIMSEVER BİR İNSANDI"

Kadir'in çok yardımsever bir insan olduğunu anlatan Oğuzhan Günay, "Bir gün dershanenin önünde bir kedi vardı. Kedi için süt aldık ekmek aldık. Zaten konuşunca bile kendini belli ediyordu, nasıl bir insan olduğunu. Belliydi toplumsal bilinci gelişmiş böyle olgun bir insandı. Kadir'den beklediğim bir davranıştı doğrusu" şeklinde konuştu.

"CANI PAHASINA BİR KADINI KORUMAK İSTEDİ"

Dershane sınıf arkadaşı Ayşe Taşdelen, "Ben olsaydım belki cesaret edemezdim Kadir yaptığı gibi ama o duyarlı biri kişiliğe sahip olduğu için oda engellemek istedi. Bir kadını korumak istedi daha doğrusu. Belki hiç kimsenin görüp geçeceği bir olaydı ama Kadir bunu engelledi kendi canı pahasına geleceği pahasına" şeklinde konuştu.

"TÜM TÜRKİYE'NİN DESTEĞİ ONUNLA"

Arkadaşlarına destek olmak istediklerini belirten Ayşe Taşdelen, "Tabii ki sonuna kadar arkasındayız yanımıza dönmesini istiyoruz. Başarılı bir öğrenciydi başarılı bir öğrencinin geleceğinin yok olmasını istemiyoruz. Kimsenin cesaret gösteremeyeceği bir olaydı sonuçta ve desteklenmesi gereken bir olay. Tüm Türkiye'nin desteği onun yanında" ifadelerini kullandı.

Kadir Şeker'in dershane arkadaşı: Olayı duyunca bunu sadece Kadir yapabilir dedim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Konya Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (115)

Adınızı Yazınyşkv:

Yahu adam öldürmüş bildiğin katil olmuş neyini savunuosunuz?

9
94
yanıtYanıtla
Duygusal:

Katil sensin kendini savunmak katillikse sende beyin katilisin bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın misali. Doğru katil kim biliyor musunuz çocuğu yanında boğazı kesilen Emine yi video ya alanlar seyirci olanlar bu çocuk kadar yüreği olmayanlar.

yanıt0
yanıt0
nuri:

adamı öldür sonra birde kahraman ol, nerde idam, vurun gitsin

5
75
yanıtYanıtla
kadir için adalet:

3 çocuğunu terketmiş , gayri meşru yaşayan bir kadın. . . 19 suçtan sabıkalı alkolik bir manyak. . . vicdanlı cesur bir çocuğun hayatını karartmamalı. . .

74
2
yanıtYanıtla
Vens:

Çok haklısınız diyecek birşey yok

yanıt3
yanıt0
Srava:

Bir şey diyeceğim: neden kimse önüne bakmıyor? adam iyilik yapmayı seviyormuş bak kötülük yaptı şimdi hayatı karardı. Aklını kullansaydı böyle şeyler olmazdı. Arkadaşım başkalarının hayatlarını karışarak karartmaktan başka ne yapıyorsunuz siz? Ulan bir de türk halkı mıdır nedir koruyor bunu yazık. . . Ne boş varlıklarsınız siz böyle. . .

8
63
yanıtYanıtla
SMMM:

BİZ BÖYLEYİZ, BEĞENMİYOSAN TOPLA VALİZİNİ YALLAH GELDİĞİN YERE GİT. SANA ÇOK MU İHTİYACIMIZ VAR Kİ GELDİN BURALARA, SENİ İSTEYEN KİM?

yanıt6
yanıt0
Salakova ??:

Sen çok dolu olduğun için türkiyedesin ve bu dolu vaktini bu haberi okuyarak ve cevap yazarak harcıyorsun ??

yanıt2
yanıt0
a:

Kimsede üniversite öğrencisinde bıçak ne geziyo dememiş. Tamam yardım etmek istemişsin karşındaki adam 19 suctan yargılanan biri bi pabuca sap olamamış falan anlarımda kardeş cebinde bıçak niye taşıyosun?Cebinde bıçakla gez kadına yardım edicem diye birini bıçakla öldür. Katil olmuşsun bu kadar basit.

10
51
yanıtYanıtla
SILA:

Kardeş haberi tam okumamışsın galiba. Çocuk ses üzerine balkonuna çıkıyor ordan görünce aleti alıp gidiyor.

yanıt2
yanıt3
Tüm 115 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title