Haberler

Kadın kafası dikilmiş erkek cesedi ve erkek cinsel organlarıyla dolu buzdolabı bulundu

Güncelleme:

ABD'nin Arizona eyaletinde FBI ajanları, kadın kafası dikilmiş bir erkek cesedi ve buzdolabının içinde erkek cinsel organları buldu.

New York Post gazetesinin haberine göre ABD'nin Arizona eyaletinde biyolojik kaynaklar merkezinde arama yapan FBI ajanları, kadın kafası dikilmiş bir erkek cesedi ve yığın halinde çeşitli uzuvlar buldu.

BUZDOLABI, ERKEK CİNSEL ORGANLARIYLA DOLDURULMUŞ

Habere göre FBI ajanları, merkezde arama yaptıkları sırada 'içlerinde kafa, kol ve bacakların bulunduğu kovalar', 'erkek cinsel organlarıyla doldurulmuş bir buzdolabı', duvarda 'Frankenstein gibi' asılı iri bir erkek cesedine dikilmiş bir kadın kafası, ayrıca üzerlerinde tanıtıcı etiket olmayan yığın halinde çeşitli uzuvlar gördü.

BAĞIŞLANAN UZUVLAR SATILMIŞ

FBI'ın bu korkunç keşfinin, yakınların cesetlerini bilimsel amaçlarla kullanılmak üzere kuruma bağışlayan, ancak daha sonra uzuvların satıldığını öğrenen 33 kişinin merkeze karşı açtığı dava sonucu medyaya yansıdığı anlaşıldı.

Dava ile ilgili duruşmanın Maricopa Kontluğu Yüksek Mahkemesi'nde 21 Ekim'de yapılacağını hatırlatan gazete, ayrıca merkezin sahibi Stephen Gore'un 2015 yılında insan uzuvları ile ticaret yapmak ve bağış yapan kişilerin yasaklamış olduğu amaçlara yönelik kullanmaktan suçlu bulunduğunu, bu kişinin hapis ve 121 bin dolarlık para cezasına çarptırıldığını ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Haberler

Bakmadan Geçme

Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki!
500

Yorumlar (29)

Ccc:

Amerika’nın belli bir kaç bölgesi dışında gece başınıza herşey gelebilir yani rüya ülke falan değil hikaye

124
8
yanıtYanıtla
Sinan:

Surileri doldurun gemilere yollayin oraya

55
54
yanıtYanıtla
FANİ:

Yuh artik bu ne ya.Korku filmi gibi

86
3
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Yakinda türkiyeyede gelirse bu olay hic sasirmam

yanıt0
yanıt0
ASABİ:

SÖMÜRGECİ KAPİTALİSTLER DÜNYAYI KURDUKLARI EKONOMİK SİSTEMLE SÖMÜRÜYORLAR DÜNYANIN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN BUNDAN KURTULAMAZSINIZ HARCADIĞINIZ PARADAN SİZ HİSSETMEDEN HİSSETMEYECEĞİNİZ KISMI DİREKT VEYA İNDİREKT BUNLARIN KASASINA AKIYOR SİZİ VE BİZİ ADETA İNEK GİBİ SAĞIYORLAR DÜNYA KAYNAKLARINI VAHŞİCE TÜKETEREK NEDEN OLDUKLARI KÜRESEL İKLİM FELAKETİ UMURLARINDA DEĞİL BUNUN ACISINI TÜM İNSANLIK ÇEKECEK. İNSANLARA BELKİ HÜKMEDEBİLİRSİNİZ AMA DOĞAYA ASLA BUNU EĞER ÖMRÜNÜZ YETERSE GÖRECEKSİZ

74
2
yanıtYanıtla
Adsız:

Yazını küçük harflerle yazsaydın daha rahat okunurdu.

yanıt19
yanıt4
HAKLI:

SON SÖZLERİN FELSEFİK OLMUŞ. SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM. (İNSANLARA HÜKMEDEBİLİRSİNİZ AMA DOĞAYA ASLA !!! )

yanıt16
yanıt2
Gerçekbu:

Amerikanın geni bozuk, neden mi? kürek mahkumları, katiller, suçlular, sürgüne yollananlarla oluşmuş bir ırk. Neden psikopat oldukları ortada.

67
8
yanıtYanıtla
Caner:

Papa louie. Sizin kilisenin genleride bozuk. 50 cesit kiliseniz var. Hangisinden bahsediyorsun

yanıt21
yanıt1
Bilge Can:

Avusturalya Ile karistirmissin,oku,ogren,arastir ondan sonra yaz...

yanıt0
yanıt0
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title