Haberler

Kadın doktor tecavüzden saldırganının dilini kopararak kurtuldu

Güncelleme:

Güney Afrika'da bir hastanede, gece vardiyasında görev yapan ve odasında dinlenmeye çekilen kadın doktora, hasta kılığında hastaneye giren bir adam tecavüz girişiminde bulundu. Kadın doktor, kendisine saldıran adamın dilini kopardı.

HABERLER.COM - DIŞ HABERLER

Güney Afrika'nın Bloemfontein şehrinde bulunan Pelonomi Tertiary hastanesinde yaşanan olay gündem yarattı. 32 yaşında bir adam, gece vardiyasında dinlenmekte olan bir kadın doktorun odasına girdi.

Kadın doktor, kendisini öpmeye çalışan, hasta kılığındaki saldırganın dilini ısırarak koparırken, adam kanlar içinde koşarak hastaneden kaçtı.

Kadın doktor tecavüzden saldırganının dilini kopararak kurtuldu

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Hasta yetkilileri polise haber verdi. Polis şehirdeki tüm hastanelere dilinden yaralı olan bir kişinin tedavi için gelmesi durumunda kendilerine haber vermelerini söyledi. Gece saat iki sularında saldırgan gittiği hastanede polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan saldırgan, teşhis için taciz ettiği doktorun hastanesine geri götürüldü. Kadın doktor kendisini taciz eden kişiyi teşhis etti. Saldırgan daha sonra elleri kelepçeli bir şekilde estetik ameliyatı için başka bir hastaneye götürüldü.

Kadın doktor tecavüzden saldırganının dilini kopararak kurtuldu

DİLİNİ KOPARINCA HASTANEDEN KAÇTI

Polis amiri Thandi Mbambo, yaptığı açıklamada, kadın doktorun gece vardiyasında uyurken saldırganın odasına girip tecavüz etmeye kalktığını ama kadın doktorun saldırganın dilini koparması sonrasında saldırganın kaçtığını ama sonra yakalanarak polis gözetiminde hastanede tedavi altında tutulduğunu ve iyileştiği anda cezaevine gönderileceğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Güney Afrika Haberler

Bakmadan Geçme

Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu?
500

Yorumlar (35)

tebrikler.:

tecavüz kaçınılmaz ise zevk almaya bak diyen ziynet bu kadının tırnağı olamaz helal olsun Dr. hanıma.

27
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Helal olsun doktora.

24
1
yanıtYanıtla
LAZKOPATTTT:

RTE BİR DÜNYA LİDERİ VE REİSİDİR. . BİNALİ BEYDE İSTANBUL BAŞKANIDIR. NET O KADAR. . .

yanıt0
yanıt0
ÎBRETLÎK DERS:

Tecavüzcüye iyi ders olmuş. Artık hiç kimseyi vede hayal ettiği şeyleri yalayamaz. ! :))

24
0
yanıtYanıtla
EDEPLÎ POMPACI:

''Her kusun etti yenmez'' diye bir atasözümüz var.

22
1
yanıtYanıtla
Mantık:

Nasıl da keyifle içim soğuyarak okudum haberi. Sevgili hanımlar sizin izniniz olmadan size dokunan her uzvu koparmaniz dileğiyle esenlikle kalın.

18
2
yanıtYanıtla
ayse:

pislik geberseydi

18
1
yanıtYanıtla
x:

adamı öyle koparırlar

15
1
yanıtYanıtla
MADAM KÖRİ:

Yanlış yeri koparmış . Keşkeeeeeeee

16
0
yanıtYanıtla
DÜRBÜNLÜ:

Evrimini tamamlayamamış bu Afrikalılar hiç kimse kusura bakmasın bilim diye bir şey var dine sığınıp da kendinizi aklamaya çalışmayın. Primat bunlar.

8
6
yanıtYanıtla
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title