Haberler

Kaçış Sendromu rahatsızlığı olan Mehmet Ali Erbil verdiği kilolarla şaşırttı

Güncelleme:

Şarkıcı Banu Parlak, Kaçış Sendromu nedeniyle 235 gün yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etti. 20 gün önce 2. Sayfa programına katılan ve kilolu haliyle dikkat çeken Erbil'in zayıflaması hayranlarını korkuttu.

Arabada çektiği videolarla fenomen olan ve sonrası şarkıcılığa geçiş yapan Banu Parlak, dün akşam kızı ve annesi ile Mehmet Ali Erbil'i ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde Kaçış Sendromu nedeniyle hastaneye giden ve serum yiyen Erbil'in son görüntüsü ise herkesi korkuttu.

BANU PARLAK EVİNE GİDİP ZİYARET ETTİ

Kaçış Sendromu hastalığı sebebiyle 235 gün yoğun bakımda kalan Mehmet Ali Erbil, her ay düzenli olarak serum alıyor. Geçtiğimiz gün de hastaneye giderek sevenlerini korkutan Mali, dün akşam Banu Parlak ile bir araya geldi. Yakın zaman sonra dede olacak olan Mali, Parlak' ın bir yaşındaki kızını severek oyuncak hediye etti.

Kaçış Sendromu rahatsızlığı olan Mehmet Ali Erbil verdiği kilolarla şaşırttı

SON GÖRÜNTÜSÜ KORKUTTU

27 Eylül'de Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ve aldığı kilolarla dikkat çeken Mehmet Ali Erbil adeta eridi. Hızla verdiği kilolarla dikkat çeken Mali'nin hastalık sürecindeki yorgunluğu da yüzüne yansıdı.

Kaçış Sendromu rahatsızlığı olan Mehmet Ali Erbil verdiği kilolarla şaşırttıErbil'in 27 Eylül'deki görüntüsü

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kaçış Sendromu Eylül Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (102)

Medineli:

''Allahtan geldik , Ona dönücüleriz. ''Hesap vericileriz. . .

614
10
yanıtYanıtla
CEM ERMAN:

madem hesap verecegiz neden geldik

yanıt5
yanıt259
Ceval:

Cem erman malsın olumm

yanıt21
yanıt3
can:

CEM ERMAN ; Hesabı niçin vereceğimizi anlamadıysan , neden geldiğimizi anlaman imkansız zaten. Kafanı yorma ayrıca, hesap günü sana ayrıntılı açıklarlar.

yanıt27
yanıt3
müsliman:

öğreticekler kazıkdan sonra böyle konuşa bilecemısın çok merak ediyorum

yanıt6
yanıt4
Zorro:

Beter ol lan. Yatacak yerin yok senin

18
9
yanıtYanıtla
Harun:

Hocam öyle deme yazık ya. Hastanede kapısında anlatmıştı; damadım önüm sıra dua okudu ben de tekrarladım diye, bildiğim duaları hep unutmuşum derken ağladı adamın nutku durdu. Rabbim imandan ayırmasın.

yanıt6
yanıt2
mehdi..:

Bu insanlara ibret olsun, hayati bir rüya gibi idi, türkiyenin en güzel hatunlarini gömlek degistirir gibi degistiryor idi, tv nin reklam yüzü, cogu ergenlerin kiskandigi bir hayat, ve rüya bitti, önce hastalik, acizlik, her sey gözümüzün önünde ceryan ediyor, benim kimseyi yargilamam diye yetkim ve haddim yok, son sözü ALLAH söylüyor, istesde, istemesezde, inansazda, inanmasazda. .

23
2
yanıtYanıtla
NN:

:):):):):):):):):):)

yanıt0
yanıt0
realist:

iste bu. bak ölumle penceleniyorsun ama vocdanli turk halki bile sana vicsan gostermuyor. demekki her an yarin olecekmis gibi yasayip edepli olacaz. sen bir edep yoksunuydun

17
7
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title