Haberler

Aracına zorla bindirdiği genç kıza cinsel tacizde bulunan sapık tutuklandı

Güncelleme:

Edirne'nin Keşan ilçesinde, 17 yaşındaki kıza, zorla araca bindirdikten sonra götürdüğü evde cinsel tacizde bulunan 19 yaşındaki sapık, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edirne'nin Keşan ilçesinde, B.T. (17) adlı kıza, zorla araca bindirdikten sonra götürdüğü evde cinsel istismar girişiminde bulunduğu iddia edilen M.F. (19), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ZORLA ARACINA BİNDİRDİ

Keşan'da oturan M.F., iddiaya göre daha önce arkadaşlık yaptığı B.T.'yi yolda görerek, zorla aracına bindirdi. B.T.'yi bir eve götüren M.F., genç kıza cinsel istismar girişiminde bulundu.

EVDEN KAÇTI

M.F.'nin bir anlık dalgınlığından faydalanarak evden kaçan B.T., İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek, şikayetçi oldu.

TUTUKLANDI

B.T. ailesine teslim edilirken, polis tarafından yakalanarak, gözaltına alınan M.F., sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

- Edirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Keşan 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (15)

ADALET BAKANI DUY:

İDAM, TECAVÜZ, CİNAYET, TORBACILIK VE TERÖR SUÇALARINA HEMEN GELMELİDİR.

15
3
yanıtYanıtla
adalet bakanı:

tamam çıkmaz ayın son çarşambası çıkarırız

yanıt2
yanıt6
Kemal:

Cezaevine girse ne olur.af cikacak ya

13
3
yanıtYanıtla
Haydar:

Belki onu orada kadin yapacaklar! Yaptiginin karsiligini alabilmeli

yanıt2
yanıt0
Dürbünlü:

Ülkemizde böyle olaylar neden oluyor bilen varmı.?

9
0
yanıtYanıtla
ali:

adaletin olmadigini onlarda bildigi icin yapiyolar 1.2.yila kalmaz cikar

yanıt15
yanıt2
beril:

yorumlara bakıyorum herkes Türkiye''de adalet mi var ki diyor ve doğru yok hukuk sistemi berbat durumda iyi de güzel kardeşim adalet yeniden nasıl tesis edilecek bundan bahseden yok. Olmayan adaleti nasıl işler kılacağız. Daima aynı insanları destekleyerek bunu nasıl başaracağız. çözüm üretmekten uzak, sıkıntılarımızı ciddiye almayan zihniyeti devamlı iktidara getirip sonra ekonomiden adaletten eğitim sisteminin devamlı değişmesinden şikayet ediyoruz. önce biz değişmeliyiz

7
0
yanıtYanıtla
BİRSEN:

çok güzel açıklamışsın ama ne yazık ki bunu anlayacak kitle yok sadece ah vah ama çözüm sıfır.

yanıt4
yanıt0
Berlinli:

Adaletmi var türkiyede? Herkes oyu alana kadar... çocuklarımıza uzanan elleri kırmak yerine medyayı bunlarla meşgul etmeyin diyorlar! Müslüman ülkede yasıyoruz güya??

5
0
yanıtYanıtla
Paris:

Kesip agizlarina vercek o Zaman anlarlar belki

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title