Haberler

Joker, yayınlandığı ilk gün 13,3 milyon dolarlık gişe geliriyle rekor kırdı

Güncelleme:

Dünyaca ünlü oyuncu Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu film Joker, vizyona girdiği ilk gün 13,3 milyon dolarlık gişe geliri ile açılış rekoru kırdı.

The Wrap'ta yer alan habere göre film, gösterime girdiği ilk gece Kuzey Amerika'da 13,3 milyon dolarlık gişe geliri elde ederek, geçen senenin rekortmeniTom Hardy'nin başrolünü oynadığı Venom: Zehirli Öfke'yi tahtından etti. Venom: Zehirli Öfke, geçen sene ekimde vizyona girdiği ilk perşembe gecesi 10 milyon dolarlık hasılata imza atmıştı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTTIRILDI

Yüksek güvenlik önlemlerinin alındığı son günlerin en tartışmalı filmiJoker, yayınlandığı ilk gün gişeye damga vurdu. +18 yaş sınırına sahip Joker şiddeti teşvik edebileceği yönünde eleştiriler almış ve 2012'de Kara Şövalye Yükseliyor'un Aurora, Colorado'daki galasında gerçekleşen silahlı saldırının kurbanlarının yakınları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Joker, yayınlandığı ilk gün 13,3 milyon dolarlık gişe geliriyle rekor kırdı

MASKE VE KOSTÜMLE GELİNMESİ YASAKLANDI

ABD'deki sinema zincirleri, muhtemel şiddet olayları yaşanabileceğine dair endişeler nedeniyle Joker'in gösterimlerine maske, kostüm ve oyuncak silahla gelinmesini yasaklamıştı.

Joker, yayınlandığı ilk gün 13,3 milyon dolarlık gişe geliriyle rekor kırdı

Todd Phillips'in yönetmenliğini üstlendiği filmde başroldeki Phoenix'e Robert De Niro, Marc Maron, Zazie Beetz, Frances Conroy gibi isimler eşlik ediyor.

Joker, yayınlandığı ilk gün 13,3 milyon dolarlık gişe geliriyle rekor kırdı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Phoenix Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (16)

ASLI:

HELAL OLSUN ADAMLAR SÜPER FİLM YAPIYOR YA BİZ TUTTURMUŞUZ Bİ BATTAL GAZİ YOK KÖROĞLU YOK DİRENİŞ TAMAMEN SAÇMA SAPAN ŞEYLER.

16
15
yanıtYanıtla
Dr.Jivago:

Yıllardan Beri Televizyonlarda Sürekli İzlediğimiz Hababam Sınıfı Ve Çoluk Çocuğa Çok Kötü Örnek Olan Çakma Mafta Dizileri... Ne Yazık,,, Bir Arpa Yol İlerlemeyen Türk Sineması Ve Bu Filmlerle Uyutulan Türk İzleyicisi...

11
9
yanıtYanıtla
İKİLEM:

Hababam sınıfı kötü örnek oluyor derken, sen nerenle seğrediyorsun filmi?

yanıt10
yanıt10
Bombacı Mülayim:

40 yaşına gelmiş ama hala lise okuyan ipe sapa gelmez hiç bir baltaya sap olamamış bir sınıf topluluğundan bahsedilir o unutulmaz filmde. . . hababam sınıfından hepimizin güldüğü komik sahneleri çıkar geriye sadece dram ve yaşı ilerlemiş ama hala bir halta yaramayan gereksiz vasıfsız insanlar topluluğu kalıyor geriye. . . acaba sen nerenle seyrediyorsun filmi. sadece bu çocuklar iki üç salaklık yapsınlar bende mal gibi güleyim diyerekmi izliyorsun. . . hababam sınıfı komedi olduğu kadar büyük bir dram. . .

yanıt3
yanıt1
yaya:

ikilem sen nerenle okuyon....

yanıt0
yanıt0
coni:

Biktik artik siyasileri televizyonda gormekten yeter, ornek veriyorum: dunya jokeri konusuyo sinema konusuyo bizde bir tane bile haber yok, mesele sinema da degil yeter biktik hepinizden, huzur istiyoruz !!!

13
0
yanıtYanıtla
bzztt:

he ya sorma türkiyede siyaset çok fazla yer kaplıyor, başka alanlara yer bırakmıyor

yanıt2
yanıt0
yaya:

gereksiz arkadas dunya jokerin neyini konuşuyor iki gün sonra birileri elinde silah bir okulu yada avm basarlar al sana joker gordunmü dünya nereye gidiyor kötüler daha cok ilgi çekiyor.... iyiler boş beleş yaşasin kötüluk

yanıt1
yanıt4
Suat Yozcu:

Artık Türklerden Yana Değil, Kürtlerden Yanayım. . !

1
7
yanıtYanıtla
Amaney:

Bu herif tırlatmış

0
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title