Haberler

Joker filmi gizli polis eşliğinde gösterime girecek

Güncelleme:

Warner Bros'un merakla beklenen filmi Joker'in gösterimlerinde gerçekleşebilecek potansiyel saldırı riskine karşın sinema salonlarında polis sayısı artırıldı.

Bu hafta içinde New York Polis Teşkilatı asayiş amiri Rodney Harrison, başrolünde yıldız oyuncu Joaquin Phoenix'in yer aldığı filmin gösterimleri esnasında asayiş biriminin sinema salonlarına polis yerleştirileceğini meslektaşlarına aktardı.

GİZLİ POLİS YERLEŞTİRİLECEK

Manhattan, Bronx, Queens, Brooklyn ve Staten Island civarına önemli miktarda gizli polis yerleştirilecek. Independen'tın haberine göre bir kolluk görevlisi önlemin "İzleyicilerin güvenliğini sokakların yanı sıra sinema salonlarında da sağlayacak 360 derecelik bir polis yaklaşımını" benimsediğini belirterek, "Gösterimlerden birinde bir şey olması halinde durumu hızlı ve kati şekilde kontrol altına almayı hedefliyoruz" dedi.

Joker filmi gizli polis eşliğinde gösterime girecek

SİLAHLI SALDIRI GERÇEKLEŞMİŞTİ

Joker, 2012'de Kara Şövalye Yükseliyor'un, Colorado'daki galasında gerçekleşen silahlı saldırının kurbanlarının yakınları tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Silahlı bir saldırganın izleyicilerin üzerine açtığı ateş sonucu 24 yaşındaki kızlarını kaybeden Sandy ve Lonnie Phillips, Warner'a Joker'in gösterime girmesinden önce silahlı şiddetle mücadeleye daha fazla kaynak ayırmaları konusunda çağrıda bulunmuştu.

Joker filmi gizli polis eşliğinde gösterime girecek

YAPIM ŞİRKETİ OLAYI ÖNEMSİYOR

Durumu ciddiye aldıklarını belirten Warner Bros şu açıklamada bulundu:

"Toplumumuzda silahlı şiddet çok ciddi bir sorun, bunun yol açtığı felaketlerden etkilenenlerin ve ailelerinin acısını paylaşıyoruz. Şirketimiz, Aurora saldırısı dahil uzun zamandır şiddet kurbanlarına yardımda bulunuyor. Geçen haftalarda ana firmamız diğer şirket yöneticileriyle birlikte yasama yetkililerine ulusal düzeydeki bu sorunla mücadele için partiler üstü yasalar çıkarmaları için çağrıda bulundu."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Warner Bros New York Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

KATKISIZ DOĞAL YOĞURT:

BATMANSİZ JOKERE JOKER DEMEM BEN

1
3
yanıtYanıtla
Tam türk gibi konuştum:

Anlamadığın şeye yorum yapma, joker adamdır, batman kopil

yanıt0
yanıt0
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

bu alemde tek reis joker dir, kahrol aşağalık batman ve onun saz arkadaşı ergenyus robin. . .

4
0
yanıtYanıtla
İskambul:

Jokeri gören el yatar

0
0
yanıtYanıtla
.:

Yorumlara çok güldüm ??

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title