Haberler

Jeep'ten Hibrit Konsept

Jeep, 6 kişilik yaşam alanı, maskülen tasarım özellikleri ve hibrit güç kaynağına sahip yeni konsepti Yuntu'nun tanıtımını yaptı.

Jeep, 6 kişilik yaşam alanı, maskülen tasarım özellikleri ve hibrit güç kaynağına sahip yeni konsepti Yuntu'nun tanıtımını yaptı.

Şirket açıklamasına göre, Jeep, Yuntu konseptini Şangay'da görücüye çıkardı. Konsept, 6 kişilik yaşam alanı, maskülen tasarım özellikleri ve hibrit güç kaynağı sayesinde Çin pazarında tüketicilerle buluşacak yeni bir SUV'un ön gösterimi niteliği taşıyor.

İkonik Jeep radyatör ızgarası, Cherokee modelinden ilham alınarak tasarlanan LED teknolojisiyle donatılan farları ve maskülen çizgilere sahip karoseriyle "çok güçlü" görünen büyük boy SUV Yuntu'nun stop grubu da tasarım bütünlüğünü sağlayacak şekilde yatay konumda yerleştirilmiş.

Fütüristik detaylarla bezenen konseptin arka kapılarıysa, geriye doğru açılarak iniş ve binişlerin kolaylaştırılması hedefleniyor.

Jeep Yuntu konseptin iç mekanındaysa geleneksel Jeep özellikleri geleceğin taze teknolojileriyle harmanlanıyor. Organik görünüm için akıcı çizgilerle tasarlanan kokpitte, iki farklı LCD ekran ve tamamen dijital gösterge tablosuna yer veriliyor.

Yüksek kaliteli ahşap ve derinin hakim olduğu yaşam alanında, bilgi ve eğlence sisteminin yönetilebildiği 8 adet ekstra LCD ekran da yolcuların beğenisine sunuluyor. Otomobilde gelişmiş bir yüz ve ses tanıma fonksiyonuna de yer veriliyor.

İçten yanmalı ve elektrikli motorun bir arada sunulduğu Jeep Yuntu konsept kablosuz olarak da şarj edilebiliyor. Sadece elektrikli olarak da hareket edebilen Jeep Yuntu, elektrik modunda 65 kilometre menzile sahip olarak yol kat edebiliyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Çin Halk Cumhuriyeti Jeep Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 25 Nisan günün maçları nereden izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title