Haberler

İlçe Jandarma Komutanı 1 Ton Uyuşturucuyla Yakalandı

Güncelleme:

İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı B.Ö. ve TSK'dan istifa eden bir uzman çavuşun da aralarında bulunduğu 11 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda yaklaşık 1 ton uyuşturucu ele geçirildi.

İzmir'in Aliağa ilçesinde düzenlenen operasyonda, Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı B.Ö. ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) istifa eden bir uzman çavuşun da aralarında bulunduğu 11 zanlı gözaltına alındı, yaklaşık 1 ton uyuşturucu ele geçirildi.

İlçe Jandarma Komutanı 1 Ton Uyuşturucuyla Yakalandı

VİLLAYA UYUŞTURUCU BASKINI

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının uyuşturucu kaçakçılığı yaptıkları tespit edilenlere yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Aliağa'da bir tatil köyündeki villaya operasyon düzenledi.

JANDARMA KOMUTANI 1 TON UYUŞTURUCUYLA YAKALANDI

Ekipler, olayla bağlantısı bulunduğu iddia edilen Hakkari Çukurca İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı B.Ö. ve TSK'dan istifa eden uzman çavuş M.Ç. ile A.Ç, T.K, S.Ç, M.F.Ç, Suriye vatandaşları A.M, H.A, A.A. ve İ.B'yi gözaltına aldı.

Soruşturma kapsamında adresinde bulunamayan Y.Y. de ekiplerin çalışmasıyla yakalandı. Gözaltına alınan 11 zanlı, emniyete götürüldü.

Şüphelilere ait ev, iş yeri ve araçlarda kokuya duyarlı dedektör köpeklerin de katılımıyla yapılan aramalarda yaklaşık 1 ton uyuşturucu, 5 uzun namlulu otomatik silah, silahlara ait 10 şarjör, 1 tabanca, tabancaya ait 2 şarjör, 100 tabanca mermisi, 2 pompalı tüfek ve tüfeklere ait 58 fişek ele geçirildi.

Şüphelilerin yurt dışı bağlantılı olarak getirdikleri uyuşturucuyu Ege Denizi kıyılarından İzmir'e sevk etmeyi planladıkları iddia edildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Jandarma Çukurca Hakkari 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (58)

Yiğido:

Asker polis herşey beklenir onlardan Allah muhafaza eylesin. Onlar olmadan kirli işler olmaz zaten. Her pislikte varlar mübarek

15
60
yanıtYanıtla
ANTEN:

BU SUÇLULARI ÖZEL GÜVENLİKMİ YAKALAMIŞ yigidoooo

yanıt25
yanıt6
Asker:

Her koyun kendi bacağından asılır. Asker polis düşmanlığı yapmanın alemi yok. Bir de adına yiğido demişsin. Sivaslıların adını lekeleme. Senin yüzünden bizde tüm Sivaslıları mı kötüleyelim. Bide böyle düşün.

yanıt14
yanıt2
Deneme:

Agzini yikada gel icin pislik agzin les olmus

yanıt6
yanıt3
Asker:

Yigodo lütfen adın gibi ol, böyle bir genelleme ile bütün askerleri zan altında bırakıyorsun. Varsa çürükler ayıklanır

yanıt3
yanıt2
Askerde Poliste Bizim:

sen bence yigido yerine kendine vatan haini ismini sec daha uygun olur askerimizi polisimizi sen kim oluyorsunda karaliyorsun her asker her polis ayni mi sanki kimin memleketinde kimi kötüledigine dikkat et Burasi Türkiye Bizim askerimize polisimize sen laf söyleyemessin onlar bizim canlarimiz gururlarimiz Asker de Polis de Bizim Su Yigido dennen kisiye yorum atipta cevap vermeyin ötüyor aklinca

yanıt2
yanıt1
Misafir:

Kardeşim adam ol bu pislikleri kim yakalıyor bütün asker ve polisleri zan altında bırakma, her kurumda çürük elma çıkabilir

yanıt2
yanıt1
yazıklar olsun:

mariam kavakçının haberini yoruma açın. . başkadanışmanmı bulunamadı yakışıyormu hiç bu hal ve hareketler ortada

43
2
yanıtYanıtla
O da ney ?:

Komutanlarımızı bi araştıralım istiyorum , doğuda askerlik yapan biri olarak . doğuda araştırın .

31
3
yanıtYanıtla
sigara düşmanı:

tuzun koktuğu nokta işte. Bu uyuşturucu işinde devlet kadrosunda çalışan pislikler olmazsa mümkün değil bu kadar rahat piyasaya sürmeleri.

31
0
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title