Haberler

İzmir Sağanak Yağışa Teslim Oldu

Güncelleme:

İzmir'de birkaç gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, asırlık ağaç devrildi. Yaşanan olaylarda yaralı veya can kaybı yaşanmadı

İzmir'de birkaç gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle cadde ve sokaklar dereye döndü, asırlık ağaç devrildi.

İzmir'de Perşembe gününden itibaren başlayan yoğun yağış hayatı olumsuz etkileyerek şehirde sel ve taşkınlara sebep oldu. Şiddetini arttıran sağanak yağış trafikteki sürücülere zor anlar yaşattı. Etkili olan sağanak yağış nedeniyle il merkezinde cadde ve sokaklar göle döndü. İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerin yağmur suyu nedeniyle tıkanan yollarda çalışma başlattı.

BİR MİNİBÜS SUYA SAPLANDI

Bornova ilçesinde bulunan Kemalpaşa Caddesi de aşırı yağıştan etkilendi. Kemalpaşa'dan İzmir yönüne doğru seyreden şerit yoğun yağış sebebiyle trafiğe kapanırken, bir minibüs suda mahsur kaldı. Suya saplanan minibüsü kurtarmak için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri caddeyi trafiğe kapattı. Kapanan yolun başında ekipler beklerken, trafik açık olan şeritten çift yönlü olarak verildi.

SÜRÜCÜLER KENDİ İMKANLARIYLA KURTULDU

Konak ilçesine bağlı Çınarlı ile Halkapınar semtlerini birbirine bağlayan Yunuslar Alt Geçidi ise biriken suları fark edemeyen sürücü kendini suların ortasında buldu. Derinleşen suda araç görünemez hale geldi. Araçta bulunan iki kişi yara almadan kurtarıldı. Kapanan yolu açmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığını ekipleri tahliye çalışmasına başladı.

Halkapınar semtinde 1561 sokakta ise biriken yağmur suları nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Sürücüler kendi imkanları ile mahsur kalmaktan kurtulurken, mahsur kalan bir otomobili yoldan geçen belediye temizlik görevlileri kurtardı.

YARALI VE CAN KAYBI OLMADI

Öte yandan Karşıyaka ilçesi Bostanlı semtinde aşırı yağıştan dolayı toprağa tutunamayan ağaç sokakta bulunan üç otomobilin üstüne devrildi. Yaralı veya can kaybı olmazken, otomobillerde maddi hasar oluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye İzmir 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (6)

Kartal1903:

Rabbim kötüsünden saklasın inşallah İzmir İstanbul farketmiyo evet altyapı yetersiz olabilir ama bu yağmurlara hiçbir şehrin altyapısı dayanmaz. Örnek Ankara da deniz yok ama her yağmurda denizi görüyorlar :)

4
2
yanıtYanıtla
Kadir:

Hadi ordan amma demagoji yapmışsın izmir az bir yağmur yağsada durum aynı İzmirlilerin kafaya devam etsin )))))

yanıt4
yanıt8
Escobar el patron:

İzmir den oy çıkmaz size boşa uğraşma

3
1
yanıtYanıtla
İZMİRRRRRRRRRRRRRRRRRRR:

İZMİRLİ izmirini her haliyle seviyor ankara istanbulun durumunu gördükçe her yıl bizimkisi su birikintisi gibi kalıyor yanlarında neyde o geçen yıl ankara istanbul balık adamlar botlar sürüklenen arabalar tüsunami gibiydi halleri

0
1
yanıtYanıtla
ZaZaKi:

izmirde bir kısım zatlar iyi rahat yaşayacak diye digerleri hep ceremesini cekiyorlar 2 sene kaldım orda izmir hiç birşey degişmiyor aynı adana gibi hep geriye gidiyor bu kafalarlada hiç birşey degişmez hallerinden memnunlar yaşamaya devam

0
1
yanıtYanıtla
DOGRUYA DOGRU:

ikdidarla alakali her habere yorum elestiri sikayet istek engelleniyor muhalefete ise atis serbest kul hakkindan korkulmuyorda Allahin adaletindendemi korkulmuyor yine secim yine müjdeler niye müjdeler hep secim yaklastiginda veriliyor kazanmak icinmi yoksa kaybetmek korkusundanmi ankarayi sel aldi haberine yorum kapaliydi izmire ise acik niye dersiniz?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title