Haberler

5,5 Büyüklüğündeki Deprem, İzmir'deki AK Parti İl Başkanlığında Saniye Saniye Kameralara Yansıdı

Güncelleme:

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki deprem İzmir ve Antalya'da da hissedildi. Deprem esnasındaki sarsıntı İzmir'deki AK Parti İl Başkanlığında kameralara yansıdı.

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde saat 09.34 civarında 5,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir'de de hissedilen deprem AK Parti İl Başkanlığında saniye saniye kameralara yansıdı.

DEPREM ANI, PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA KAMERALAR TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ

AFAD, saat 09.34'teki depremin derinliğinin 11,3 kilometre olduğunu duyurdu. Deprem İzmir, Denizli ve Antalya'da da hissedildi.İzmir'deki AK Parti İl Başkanlığında da hissedilen deprem, paniğe yol açtı. Sarsıntı esnasında odadaki avizenin sallandığı anlar kameralara yansıdı.

5,5 Büyüklüğündeki Deprem, İzmir'deki AK Parti İl Başkanlığında Saniye Saniye Kameralara Yansıdı

"DEPREMDE CAN KAYBI YOK"

Öte yandan Denizli Valisi Hasan Karahan, "Gelen ilk bilgilere göre can ya da mal kaybı yok. Depremin merkez üssüne yakın konumdaki Yeşildere köyünde bir iki binanın duvarında çatlak oluştu. Ancak araştırma devam ediyor. Şimdilik önemli bir şey yok. Çok şükür." dedi.

5,5 Büyüklüğündeki Deprem, İzmir'deki AK Parti İl Başkanlığında Saniye Saniye Kameralara Yansıdı

3 KİŞİ YARALANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki depreme ilişkin, "Şu ana kadar herhangi bir can kaybı bilgisi ulaşmadı. Hafif yaralanan 3 vatandaşımız var." mesajını paylaştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

AK Parti İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (15)

VELİ AHTSIZ:

Denizli''yi hiç sevmem, öğrenciydim orada ve kanser olup okulu bırakıncaya kadar 5 yılım geçti. Hem yobaz hem cahildir Denizliler, hem hacı hem hocadırlar hem de kul hakkını tınmazlar. Denizliler iyi bile olsa O üniversiteleri yok mu o üniversiteleri bu deprem onlara az bile kim kiminle ne yapar belli değildir.

4
13
yanıtYanıtla
Yazık sana:

Denizli seni çok seviyor zaten. Nasıl bir anlayış seninki yuh. İnsanlar ölseydi heralde çok daha mutlu olacaktın. Allah senin bugün bunları yazacağını bilerek sana ders vermek için kanser hastalığını musallat etmiş ama sen hala anlamamışsın. Neyse Allahın sopası yok. He bu arada Denizlili değilim, Denizlide''de değilim.

yanıt4
yanıt1
adınızı yazın...:

biri de kalkıp sana boşuna kanser olmamaışsın derse kızma :)))

yanıt3
yanıt1
ADANACEYHANDEPREMİNİYAŞAYANŞİLELİZAZA:

Benim ülkemin insanı deprem yaşıyor ayaklarınız sevinçten yerden kesilmiş. Üzülürken düşündürü bir yorum yapmışsınız. Sizin depremi yaşarken nasıl bir ruhaline bürüneceğinizi çok merak ediyorum oley deprem oluyor nidalarıyla sevinecek haliniz yok . Deprem anlık bir hadise hayatınız film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçiyor. AdanaCeyhan depreminede oh iyi oldu diyenler oldu bu ülkede malesef ben onları iyi bozdum İstanbul Yenibosnada o şahıslar 1sene sonra Marmara depremi yaşadılar hatırlatayım

yanıt4
yanıt1
SENİNBU YORUMUNMAHVETTİBENİ(:

Bu yorumu kınamak için Denizlili olmaya gerek yok sonderece vahim üzücü bir yoruma imza atmışsınız merak etmeyin bizler geçmiş olsun deriz şuanda diyoruz geçmiş olsun depremi yaşayan hisseden her yere geçmiş olsun. Yazıklar olsun olmadı be usta üzdün bizi :(

yanıt1
yanıt2
Ali:

Keşke yerden bir olsaydı

3
6
yanıtYanıtla
YORGUN:

YER İLE YEKSAN OLURSUNUZ İNŞALLAH

3
6
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Geçmiş olsun tahminimce 2 haftalık süreçte artçılar sıklıkla yaşanacaktır hasarlı yapılardan uzak durulmalı her söylenenlerede inanılmamalı . Allah beterlerini yaşatmasın .

6
2
yanıtYanıtla
KORKMA:

evet çok yakın kıyamet bundan teee 1400 yıl sonra . öldümü zaten senin kıyametin kopuyor dünyanın kopsa ne yazar . SORUM VAR : ÖBÜRKÜ TARAFTA BMW AUDİ FALAN VAR MI UÇAK VAR MI YANLAYABİLİR MİYİZ BİLEN ABİLİERM ABLALARIM BİR EL ATSIN

1
2
yanıtYanıtla
XP:

o değilde sanki bir tek akparti teşkilatının ofisi sallanmış gibi saçma bir başlık atılmış

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title