Haberler

Polis Memuru, Gelen Sesler Üzerine Girdiği Dairede Trans Bireyi Öldürüp 2 Kişiyi Yaraladı

Güncelleme:

İzmir'de bir apartman dairesinden gelen sesler üzerine içeri giren polis memuru, silahını ateşleyerek trans birey Burak Batmaz'ı öldürdü, Batmaz'ın 2 trans arkadaşını da yaraladı.

İzmir'in Konak ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan kavgada, polis memuru A.D.'nin tabancasından çıkan kurşunlarla trans birey Burak Batmaz öldü, 2 kişi yaralandı.

TABANCASINI ÇEKEREK ATEŞ ETTİ

Olay, bugün saat 06.30 sıralarında Alsancak semti 1468 Sokak'ta 4 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. 'Hande Şeker' takma adını kullanan trans birey Burak Batmaz ile para karşılığı birlikte olmak için eve geldiği öne sürülen ikinci el telefon satışı yapan A.T.K. arasında tartışma çıktı. Bu sırada dairenin dışında bulunan ve izinli olduğu belirtilen polis memuru A.D. (23), trans bireylerin arkadaşı A.T.K.'ye saldırdığını düşünüp içeri girdi, tabancasını çekerek peş peşe ateş etti. Vücuduna 2 kurşun isabet eden Burak Batmaz ile kendisi gibi trans birey olan arkadaşı Y.A. ve A.T.K. yaralandı.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Bina sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Batmaz'ın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Kolundan yaralanan Y.A. ambulansla Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'ne, seken kurşunla ayağından vurulan A.T.K. ise Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis Memuru, Gelen Sesler üzerine Girdiği Dairede Trans Bireyi Öldürüp 2 Kişiyi Yaraladı

MESLEKTAŞLARI TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri, meslektaşları A.D. ile tedavisinin ardından A.T.K.'yi gözaltına aldı. Sağlık durumu iyi olan Y.A.'nın tedavisinin ise sürdüğü bildirildi. Burak Batmaz'ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (127)

Jöh:

15 temmuz dan sonra akp polislere çok yüz verdi kendilerini bir şey zannediyorlar madem bu kadar erkeksiniz niye askerleri görünce kaçtınız darbe gecesi bu ülkenin siyaseten uzak Türk askerine ihtiyaç ı var polise değil

45
67
yanıtYanıtla
Aydarr:

Jöh denen cahil kendini asker mi saniyorsun. Sözleşmesi fes ederler korlar kapının önüne. Aklın yetmeyeceği kelimeleri konuşupta cahil olduğunu gösterme

yanıt2
yanıt1
mc:

dingil insan seni hangi polis kaçtı ne kadar pöh o gece bombardımanda şehit oldu biliyor musun sen ? o tanklar geçmesin diye tomaları döşediler yola hiç mi izlemedin yoksa sen o gece uyuyor muydun? Bu milletteki bu zihniyet yerin dibine batsın! ! Bir tane polis birşey yapar daha orda değilsin ne olduğunu tam olarak bilmiyorken bütün polislere aşağılayıcı kelimeler kurar. . bi çocuğu köpek öldürür bütün hayvan severler gebersin der. bişey diyim mi sizin o beyniniz de sizde yerin dibine batın ! !

yanıt3
yanıt0
ADALET:

TORPİLİ OLAN POLİS OLUYOR BELİNE SİLAH VRİP KOVBOY GİBİ ORTALKTA DOLAŞIYORLAR DAĞDA SKER DONARKEN BUNLAR 3600 GÖSTEGRGE VERİYORLAR ÇARŞID A KARI KIZ PEŞİND E KOŞAN POLİSLER 3600 DEĞİL DAĞDA BAYIRDA GECE GÜNDÜZ GÖREV YAPAN ASKERLER HAK EDİYOR

64
46
yanıtYanıtla
ADALET İSTİYORUM:

POLİSLERE OKADAR YETKİ VERİLDİKİ ADAM TARTIŞMA OLUYOR SİLAHINI ÇEKİYOR SİLAHI KENDİNİŞ EN SON KORUMAK İÇİN DEĞİL İLK BAŞTA KARŞIDAKİ KİŞİYİ ETKİSİZ HALE GETİRMEK İÇİN KULLANIYOR BU YANLIŞLARA BİRAN ÖNCE İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SON VERMESİ GEREKİYOR BU DURUMLAR TÜRKİYEDE SON 2 YILDA GİT GİDE ÇOĞALMAYA BAŞLADI

22
56
yanıtYanıtla
rektör:

translar bence şehit oldular şehadet şerbeti içtiler ne dersiniz kesin allahla konuşuyorlar şuanda bence öyle sizce.

12
61
yanıtYanıtla
Serdar:

Sen kafayımı yedin, yoksa dalga mı geçiyorsun?

yanıt23
yanıt5
suat:

herşey, allah bilir artık burdan ötesi ona ait

yanıt19
yanıt1
asabi:

dingil

yanıt23
yanıt2
herif:

Sende onunla beraber ol mahşerde

yanıt2
yanıt2
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title