Haberler

İzmir'de meydana gelen göçük 2 aracı yuttu! Vatandaşlar büyük panik yaşadı

İzmir'in Torbalı ilçesinde İZSU ekiplerinin çalışması sırasından yıkılan istinat duvarı sebebiyle çökme meydana geldi. 2 aracı yutan göçük vatandaşlarda büyük paniğe sebep oldu.

İzmir Torbalı'da facianın eşiğinden dönüldü. İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı sırada istinat duvarının yıkılması sebebiyle yolda çökme meydana geldi.

2 ARAÇ ÇUKURA DÜŞTÜ, ELEKTRİK DİREĞİ DEVRİLDİ

Alınan bilgiye göre, Ayrancılar Mahallesi 83 Sokak'ta Atmaca Apartmanı'nın istinat duvarı, İZSU ekiplerinin çalışma yaptığı sırada yıkıldı. Duvarın yıkılmasıyla yolda çökme meydana geldi. Park halindeki 2 araç oluşan çukura düştü, bir elektrik direği de devrildi.

İzmir'de meydana gelen göçük 2 aracı yuttu! Vatandaşlar büyük panik yaşadı

"KIZIM O ANDA EVDEYDİ"

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, göçük ihtimaline karşı önlem aldı. Arama kurtarma ekipleri de çökmenin yaşandığı bölgede canlı bulunabileceği ihtimaliyle çalışma yaptı. İkinci katındaki dairelerde hasar meydana gelen apartman, tedbir amaçlı boşaltıldı. Atmaca Apartmanı yöneticisi Şerife Okay, duvarın bir anda yıkıldığını belirterek, "Kızım o anda evdeydi, ben de ekmek almak için markete gitmiştim. Bütün apartman sakinleri çok korktu." dedi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İzmir Su Ve Kanalizasyon İdaresi Torbalı İzmir Haberler

500

Yorumlar (3)

ahmet:

istinat duvarı çöken tek milletiz. her işimiz gibi inşaat işinide edepsizler ve hırsızlar yapınca böyle olur. bak bakalım istinat duvarı avrupada çöküyormu. adamı altına koyup öyle göcürtürler.

6
0
yanıtYanıtla
OSMANLI TEKRAR GELİYOR:

Ahmet sen avrupa dan bir habersin heralde neden avrupayı örnek gösteriyorsun hemen. İtalya da köprü çöktü onlar da diyor mu lan bak Türkiye de hiç köprü çöküyor mu diye saçmalama ve herkesi aynı bir kefeye koyma çalandan zaten çıkacaktır o.

2
0
yanıtYanıtla
ADMAN:

Her yanimiz dökülüyor. Cok bildigimizden.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title