Haberler

İzmir'de 3 Erkek Öğrenci, 14 Yaşında Kız Çocuğuna Cinsel Saldırıda Bulundu

Güncelleme:

İzmir'de 3 erkek öğrenci, 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırıda bulundu. Kız çocuğu, erkek öğrencilerin yakınları tarafından olayı anlatmaması için tehdit edildi.

İzmir'deki Balçova Anadolu Lisesi'nde okuyan iki öğrenci ile başka bir lisede okuyan bir erkek öğrenci, 14 yaşındaki kız öğrenciye cinsel saldırıda bulundu. Şubat tatilinde meydana gelen olayın duyulması üzerine, erkek öğrenciler Çocuk Islahevi'nde tutulurken, kız öğrencinin de devlet korumasındaki yurtta 1 gün kaldığı ve olayı anlatmaması için olaya karışan erkek öğrencilerin yakınları tarafından tehdit edildi.

Birgün'de yer alan habere göre; İzmir'de Balçova Anadolu Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi B.B ve B.K ile başka bir Anadolu Lisesi'nde okuyan 11. sınıf öğrencisi B.K, İ.G'ye cinsel saldırıda bulundu.

ARKADAŞLARINA ANLATTILAR

Olay, kız öğrenciye cinsel saldırıda bulunan öğrenciler B.B ve B.K'nin arkadaşlarına anlatması ile ortaya çıktı. Arkadaşları, olayı anlatan B.B ve B.K'ye tepki gösterdi.

İ.G ise olayı öğrenim gördüğü okuldaki din kültürü öğretmeni ile rehberlik çğretmenine anlattı.

KIZ ÇOCUĞU TEHDİT EDİLİYOR

Balçova Anadolu Lisesi'nde olayın duyulmasının ardından cinsel saldırıyla suçlanan B.B ve B.K, okuldan ayrılmak için 8 Şubat Cuma günü nakil talebinde bulundu. 11 Şubat Pazartesi günü Balçova'daki özel bir liseye nakilleri gerçekleşen öğrencilerin, 13 Şubat Çarşamba günü ise evlerinden polis tarafından alınıp çocuk ıslahevine konulduğu öğrenildi.

İ.G'nin devlet korumasındaki yurtta 1 gün kaldığı öğrenilirken, olayı anlatmaması için cinsel istismar olayına karışan erkek öğrencilerin yakınları tarafından tehdit edildi.

OKUL MÜDÜRÜ OLAYI DOĞRULADI

Balçova Anadolu Lisesi Müdürü Fehmi Yılmaz ise yaptığı açıklamada olayı doğruladı. Ancak Fehmi Yılmaz, cinsel saldırı ile suçlanan öğrencilerin kendi okulları öğrencileri olmadığını öne sürerek, "Olayın bizimle ilgisi yok. Okul dışında meydana gelmiş. Öğrenciler bizim okulunun öğrencileri değil. Eskiden bizim okulda okumuşlardı" dedi.

Müdür Yılmaz, cinsel istismarla suçlanan öğrencilerin hangi yıllar okullarının öğrencisi olduğu hakkında bilgi veremeyeceğini ve olayın Savcılık tarafından soruşturulduğunu kaydetti.

Cin istismar ile suçlanan öğrencilerin 11 Şubat 2019 Pazartesi günü nakillerini almalarına kadar Balçova Anadolu Lisesi öğrencisi olduklarının bilinmesine rağmen, Müdür Yılmaz'ın kendi okullarının öğrencisi olmadığını söylemesi dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Balçova İzmir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (83)

adddd:

okulda giyinmeyi serbest getirirsen olacağı bu Allah bilir ne giyiyordur bu kızlar

18
33
yanıtYanıtla
efe:

yorum yazmadan önce araştırın lütfen. okulda okul kıyafeti uygulaması var. yaşanan olay kabul edilir bir konu değil. ne kıyafete ne şehre ne de başka bir şeye bağlanmasını doğru bulmuyorum. yorum yaparken hepimiz elimizi vicdamıza koyalım. daha akılcı ve insana yakışır yorumlar yapalım.

yanıt8
yanıt3
dindar:

90 SENEDE YETİŞEN KEMALİST LAİK SEKÜLER DİNSİZ GENCLİK

24
21
yanıtYanıtla
ahmet:

o tartışılırda sizin oğlancı olduğunuz kesin birde bunlara ses çıkarmıyordunuz

yanıt11
yanıt6
onuda yaz:

izmirde çok gay var

yanıt0
yanıt0
sam:

lise öğrensici diyor lovk yani 17 yaş altı 17 senedir kim yönetiyor ülkeyi gerçi bir seferden birşey olmaz değilmi pardon o erkek çocuklarına yapılandı

yanıt0
yanıt0
FERİT:

17 YILDA YETİŞEN DİNDAR GENÇLİK.

18
24
yanıtYanıtla
ferhat:

atamızın çocukları birbirinimi kovalıyor okullarda egitimden kastınız bumuydu

yanıt3
yanıt2
KUHEYL:

keşke sen yetiştirseydin evliya falan olurlardı.

yanıt5
yanıt1
başıboşbirnesil:

Eskiden olduğu gibi tek tip üniforma, saçların kısa olması şartı getirilerek disiplin sağlanmaya çalışılmalı. Şimdiki neslin okuldan çıktığını görmesek öğrenci olduğunu anlayamıyoruz.

39
2
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title