Haberler
Güncelleme:

Ateşkesi uzatmayan İsrail, Gazze'de yeniden saldırıya geçti! 178 Filistinli hayatını kaybetti

Gazze Şeridi'nde bir haftadır devam eden ve birkaç kez uzatılan geçici ateşkes sona erdi. İsrail ordusu saldırılarına yeniden başlarken Gazze'de 178 kişi hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı. Bölgede katliam devam ederken İsrail, sivilleri gitmeleri için zorladığı Han Yunus'u da savaş alanı ilan etti. İsrail savaş uçakları tarafından bölgeye atılan QR kodlu broşürlerde bölgedeki insanların Refah'a gitmesi istendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Hamit Gündoğdu:

Ateşkes esnasında Hamas üç israilliyi öldürüp ve ben yaptım demesi sonucu kan dökme olayları başlamıştır. İsrail yanlışı baştan yaptı teröristle anlaşma mı? olur..

20
131
yanıtYanıtla
Osman Kara:

Sen hangi ülkenin çocuğusu?

yanıt20
yanıt6
Berjeri aşireti:

Herkes hamasın 3 kişiyi vurmasından bahsediyor ama vurduğu yer batı şeria ve batı şeriada hergün israilli yerleşimciler sivilleri keyfe keder israilin dağıttığı silahlarla öldürüyor

95
7
yanıtYanıtla
ALİCAN:

İslam ülkelerinin tüm başkanları koltuklarını ABD ye borçlu olduğundan İsrail'e karşı etkili karşılık veremiyorlar. İslam ülkelerinin İsrail'e savaş açmalarını bırakınız hiç olmazsa Yahudi mallarına boykot kararı alamıyorlar. Aciz insanlar gibi şikayet etmekle halklarını avutuyorlar.

95
3
yanıtYanıtla
JY:

GERCEKLERI YAZMAM KIMILERININ ZORUNA GIDIYOR ANLASILAN.

0
12
yanıtYanıtla
Remzi Çark:

Siyonist hayranı. Bu İsrail değil Türkiye bu topraklar da hep adalet hakkım olmuştur.

3
0
yanıtYanıtla
Ali Kara:

Allah'ın gazabı ve laneti izlarail, birleşik illetler ve destekçilerinin üzerine olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title