Haberler
Güncelleme:

İsrail ordusu Cibaliye mülteci kampını vurdu! Saldırıda 36 Filistinli hayatını kaybetti

Hamas ile geçici ateşkesin sona ermesiyle saldırılarına yeniden başlayan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliye ve ortasındaki Deyr el-Belah mülteci kampını vurdu. İsrail'in saldırısında 36 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Hüseyin Civelek:

Bu nasıl bir iştir ya.Dünyada insanlar öldürülüyor ne için.Hiçmi Allah korkusu kalmamış.Yarın suyumuzu kesiverse Allah ne yaparız.Tüm insanlar olarak yapılan bu zulümden sorumluyuz.Irkınız, soyunuz,milliyetçiliğiniz batsın.

28
3
yanıtYanıtla
Emre BİROL:

Yahudi inancına göre yahudi olmayan herkesin malı mülkü canı yahudiye helaldir tam aksine yahudi olmayan birini öldürmek ibadet gibi birşey onlar için gayet normal severek yapıyorlar.

yanıt0
yanıt0
Mldhat Caglar:

Israil hammasla savasiyor filistinli sivilleri niye öldürüyor?

19
1
yanıtYanıtla
Emre BİROL:

Hamas bahane 1948 den beri bu yahudiler uyduruk kutsal kitaplarında vadedilmiş topraklarda büyük israil kurmak istiyor. Bu hem milli hedefleri hem dini hedefleri. Bunun için doğup yaşıyorlar bunun için dünyayı parayla ellerine aldılar.

yanıt0
yanıt0
Hamdi Baba :

Bizene. Gebertsinler bir birilerini

yanıt5
yanıt7
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title