Haberler
Güncelleme:

Kopenhag Teknik Direktöründen Okan Buruk'a: Saygısız

Kopenhag Teknik Direktörü Jacop Neestrup, Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu. Okan Buruk'a yüklenen Neestrup, "Bence Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, bize biraz saygısızlık yaptı. Biz Bayern deplasmanına gittiğimizde en iyi şekilde mücadele ettiğimizi düşünüyorum, Bayern de aynı şekilde. Bunun bana ve oyuncularımıza saygısızlık olduğunu düşünüyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Şükrü Polat:

Doğru söylemiş. Saygısız az bile. oKAN-SIZ

52
147
yanıtYanıtla
Ben Pontus:

Boş yapma Şükrü, yaran var belli de buraya gocunma. Adam Türk futbol tarihinin ender saygılı efendi kişilerinden. Kaldı ki şu anda Türkiyeyi temsilen avrupa maçlarında hocalık yapıyor. Sen ne taraflısın da böyle bir yorum yapıyorsun. Havasını solumamışsın bu futbol ortamının da gelmiş burda boş durmaktan sıkılıp yorum yapıyorsun.

yanıt20
yanıt10
Erol :

Okan buruk ne yapmış saygısızlık bide onu anlayabilsek.Kendi takımını motive etmek için başka bişey bulsaydın kopenhag hocası.

75
21
yanıtYanıtla
Ali Veli:

"Bayern aslında hep kazanarak gittiğini düşünüyoruz ama ilk defa rotasyon yaptılar. Maç içerisinde de kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemediler" diyen senin okanın. Yani Okan herkesi kendileri gibi zannetmiş. Tabii alışmıştı süper ligde herkesin kendilerine karşı gayet sakin ve yumuşak ama rakiplerine karşı canavar gibi oynamasına değil mi ?

yanıt4
yanıt6
Ali Veli:

"Bayern aslında hep kazanarak gittiğini düşünüyoruz ama ilk defa rotasyon yaptılar. Maç içerisinde de kazanmak istiyormuş gibi bir oyun sergilemediler" diyen okan a adam az bile demiş. Buradaki gözü dönmüş 6S li fanatikler bunu anlamak istemez tabiki. Alayı terim gibi başarı için herşey mübah diyen tipler.

7
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title