Haberler
Güncelleme:

Tefecilerin Seçil Erzan'ı boş araziye götürüp tehdit ettiği görüntüler

Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu'nda bulunduğu futbol dünyasının ünlü simalarını kumpasına düşürerek "Fatih Terim Fonu" ile milyonlarca dolarlık vurgun yapan bankacı Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı. İddianamede de tefeciler tarafından tehdit edildiğini açıklayan Erzan'ın, evinden alınıp boş araziye götürüldüğü videoda tefeciler ne söylerse tekrar ettiği görülüyor. Görüntülerde Erzan'ın yüzünün şiş olması da dikkat çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (12)

Zonguldak’lı Şükrü :

Herkes kadına odaklanmış. İranlı tefecinin ülkemde, sahtekarda olsa ülkemin insanını alıp bu şekilde video çekmeye hakkı yok. Bu görünen uç taraf. Görünmeyen tarafta kimler İranlı tefeci tarafından tehdit edildi. Hukuk fazlasıyla üstüne gitmesi gerekiyor.

71
8
yanıtYanıtla
Rıfat Rodoslu:

cesur kadınmış. parasını kaptıran aç gözlüler düşünsün. devlet bu vergisiz kazancın peşine düşmeli.

65
4
yanıtYanıtla
Bekir:

Ah be güzel ülkem, sahtekarlıkta, kolay para kazanmak için üçkağıtta… on numara beş yıldız alırız!!!

65
1
yanıtYanıtla
Salvatore Scillacchi:

Arkasındakileri tahmin etmek zor değil ama neyse,bu boyutta bir işe bir kadın tek başına cesaret edemez

61
3
yanıtYanıtla
Sinan Atakan:

Evet Seçil suçlu olabilir ancak onu azmettirenler olduğunu düşünüyorum. Ayrıca, esas suçlular, vurgun oltasına devleti dolandirarak Toplumun kan emicisi, devleti dolandıran vampirlerdir.

57
1
yanıtYanıtla
Salvatore Scillacchi:

Yakında halkın mal varlığınada el konarsa şaşmam

14
38
yanıtYanıtla
ARSLANOĞLU Hakan:

Mehmet Şimşek yerine Seçil Erzan getirilmeliydi. Jeoloji mühendisliğinden banka şube müdürlüğüne uzanan para toplamada çok uzman bir kişi..

45
3
yanıtYanıtla
Hakan Köroğlu:

Tehdit eden neden video kaydı alsın. Bakalım arkasından kim çıkacak.

32
2
yanıtYanıtla
girilmez:

heralde o kadar parayı teslim edenin video kaydı aldığını düşünmedin değimi herkesin bi adamı vardır veya yaptığını patrona ispat etmek için anadın mı

yanıt8
yanıt3
fıstıkçı:

bankalarda çalışanlara yönelik psikolojik baskı fazladır.işten çıkarma çok kolay.35 yaşından sonra zaten tutmazlar bankada.merdiven mi silsin ne yapsın. fona faize bulaşmayan mı kaldı. ben üzüldüm seçil hanıma. paralar batınca mı dolandırıcı oldu.riskte öncelik sorumluluk müşteriye aittir.tutuklanması doğru değil. usulsüzlük yapılmış, bununda suçu sermaye piyasaına göre para cezasıdır.banka ödesin.

11
9
yanıtYanıtla
Ay kural:

Sol tarafı şiş.. Baya tokatlamışlar.

15
3
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

HAKEDENLERRRR HAKETTİĞİNİİİ BULMUŞŞŞŞŞ...OHHH OLSUNNN :))))

12
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title