Haberler
Güncelleme:

İYİ Parti, CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetti

Yaklaşan yerel seçimlere ilişkin İYİ Parti kararını verdi. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri Özgür Özel'le görüşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, olası iş birliği kararı için İYİ Parti'nin Başkanlık Divanı Toplantısı'nı işaret etmişti. İYİ Parti Genel İdare Kurulu, oy çokluğuyla aldığı kararla CHP'nin yerel seçimde iş birliği teklifini reddetti. İYİ Parti'nin kararını duyuran Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Seçimlere hür ve müstakil girme kararı aldık." ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (15)

Hamit Gündoğdu:

İYi partiyi destekliyorum ancak bu karar kanun değil ki.. seçime daha çok var kararın net olmadığına inanmak istiyorum. Yoksa İYi parti bu şartlarda kendi ayağına sıkmış olabilir ve akpninde istediği yola girmiş olur... Eğer ki kararda ısrarcı olurlar ise ben AKP'nin gitmesi için kim ittifak yaparsa oyum oraya gidecektir..

60
123
yanıtYanıtla
Mehmet:

Tamam

yanıt33
yanıt5
levent tugcu:

Yanlış düşünüyorsun. İyi parti kendi gücünü görmek icin bunu yapıyor zaten. Genele de akpden kurtulmak icin tek girmeli iyi parti. Chp ile iş yaparsa kimse akpden kurtulamaz. Chp bitmiş. Yöneticileri bitmiş.

yanıt39
yanıt19
Ahmet Say:

İstanbul'u Ankara'yı Antalya'yı geri alma zamanı gelmiştir

94
79
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

yalan dolanla mı, zor be, niye bilir misin? İnsanlar bıktı sizden be, bitirdiniz insanları

yanıt55
yanıt54
Osman Tokgonul:

Demek ki , belediyelikleri iyi bir yönetim yaptığınızdan değil rakip partilerin zaaflarından faydalanarak alıyorsunuz öyle mi ?

yanıt43
yanıt40
Ahmet Say:

Halk pişman İstanbul ankara Antalya perişan halde nasıl guvenipte oy veriyorsunuz bu muhalefete halen anlamıyorum seçim sonuçlarında burada olun kazanacağız bu muhalefetten temelli kurtulacağız kaçacaklar.

yanıt8
yanıt12
Gabriel:

Ahmet say bu ekonomik krize rağmen paçalarınızdan borç akarken ülke yol geçen hanına dönerken siz o halde nasıl oy verdiniz ise bizde öyle veriyoruz…

yanıt9
yanıt6
Ahmet Say:

Anamuhalefet adam akıllı bir aday yada sağlam bir parti secseydiniz kazansaydınız ozaman tutturmuş sunuz CHP CHP halk istemiyor CHP yi HDP ve onun gibilerle gezen bir muhalefet Türkiye'de kazanamaz ekonomi kötü ne zaman iyi oldu hadi onu geçtim aponun heykelini dikeceğiz diyen adamı içerden çıkaracağız diyen kişiye mi oy verelim ekonomi kötü diye kaç seçim kaybetmişsiniz halen akillanmadız mı

yanıt3
yanıt3
Omer Guran:

İYİ PARTİ CHP NİN KUYRUĞU NA TAKILMAYA DEVAM EDERSE KENDİNİ BİTİRİR

83
33
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Mhpye geri dönmekten başka şansınız yok iyi parti kapatın gelin mhp hepimize yeter...

37
77
yanıtYanıtla
met tat:

İyi parti bu dönüşleri ile biliniyor bakmışsın tam ittifak diye çıkarlar bir kaç zaman sonra

77
16
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

cok inandirici gelmedi sokak yoklamasi yapiyorlar lakin secime daha cok var bakmissin karar degismis ittifak kurulmus bunlarin alayi bu milleti cok ahmak zannediyorlar bakalim bu dediklerini hep birlikte görecegiz.

71
22
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İYi Parti'nin böyle bir karar almasında CHP'nin de umursamaz tavır almasında büyük payı var... 2019 seçimlerinde ittifakların kazanım ve kayıplarını yazmıştım.. yani 2019 seçimlerinde İstanbul, Ankara, Adana ve Mersin illlerini ittifak dayanışması ile kazanan CHP ve ittifak ile bir il kazanamayan İYi parti var. CHP bu konuda bir gelişim göstermemesi olayı bu duruma getirdi..ya akıllı bir çözüm veya İYi parti derki: aynı ve bozuk olan yemeği bir daha yemeyiz.

45
21
yanıtYanıtla
girilmez:

bu sadece bir mesaj dı birkaç büyükşehir belediyesi verilirse meral abla keskin dönüşlerinden bizi mahrum bırakmayacaktır.

7
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title