Haberler
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İstanbul eski günlerini mumla arıyor" sözlerine İmamoğlu'ndan aynı ayarda yanıt

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarf ettiği "İstanbul eski günlerini mumla arar haline geldi." sözlerine sert yanıt verdi. 300 metrobüs için hazırlanan kredinin yıllardır Erdoğan'ın masasında olduğunu ifade eden İmamoğlu, "Bir mum yollayalım göremiyorsa artık görüp imzalasın. Bizi engellemesin." dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (20)

Kenan Kasarci:

Mühim olan kendi butcenle bişey yapmak. Bir imzayla olacaksa onu bende yaparim. Belediyeyi her partiden doldur sonra para yok. Personel sayisi önceden kaçtı şimdi kaç?

142
128
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Erdoğan IBB başkanı iken partisi ne olursa olsun....tüm Devlet kurumları chp zihniyeti ile doluydu..Tüm engellemelere rağmen İstanbulda dünyanın projelerini yaptı...Bir defa bile şikayet edip mızmızlandığını hatırlamıyorum...Sadece İstanbul için çalışıyordu.

150
98
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Aynrn katiliyorum.Bunlar hep bahane ariyorlar yaptiklari hicbirsey yok kaostan baska

yanıt88
yanıt50
deniz deniz:

Ya başkan 4,5 yıldır aynı bahaneler. sorulan soruya bak verdiğin cevaba bak. Hizmet yok. işin içinde olan herkes zaten farkında. sen hala sana oy verenleri kandırma oyalma telaşındasın. SENDEN SİYASETÇİ OLUR YAKIŞIRDA. AMA BELEDİYE BAKANI OLMAZ. çekilde yerine hizmet edecek biri gelsin.senden olmadı. MAALESEF.

119
109
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Imamoglunun kilcdaroglu gibi sonu geldi

89
120
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

kredi ile babamda alır. koskoca İstanbul 5 yıldır elinizde. seçilince ilk işin almanya ve fransız bankalarından kredi almak oldu. ne yaptın parayı?

103
84
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

İmamoğlun'dan önce 30 yıl iktidardakiler yönetti İstanbul'u. 30 yılın hesabını sormayıp topal ördek dediğiniz İmaoğlunun 5 yıllık sürecini sorguluyorsunuz. Yazık size.

yanıt68
yanıt73
Gül Etçi:

İmzalamaması demek İstanbul halkına hizmeti Engellemiş oluyor.Böyle yaparak İmamoglunu YIPRATMA KARALAMA HALKIN GÖZÜNDE Aşağı çekme HEP Aynı TAKTİKLER...Siyaseti kirlettiler İstanbul halkına hizmeti engellemeye çalıştılar.Birlik beraberlik yok.Düşmanlık var.

102
83
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

İBB'nin yaptığı 3 proje söylesene, yapılan metrolardan çekilmek, metro duraklarını kapatmak, iş bilmezlere asvalt işi vererek mazgalları tıkamak, iett otobüslerini denize düşürmek yakmak yolda bırakmak hariç ?

yanıt88
yanıt60
Mehmet Vatandaş:

İmamoğlu'nu sevmem ama seçim sonrası daha koltuğuna oturmadan Tayyip beyin " meclis çoğunluğu bizde..." sözlerini de unutmam, anlayan anlar.

108
63
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ben seni halkın önünde zayıf düşürmek için ÇALIŞTIRMAM, PROJELERİNİ ONAYLAMAM demek istedi. Nasılsa yetki elinde. İstanbul gibi bir kaynağı bırakmak ister mi?

yanıt69
yanıt39
Hsn:

İyide meclisten geçti bu teklif akpartininde oylarıyla.Dış borçlanma kredileri neredeyse tüm belediyelerde beklemede,ayrıca bu krediler devletin dış borç hanesine yazıyor git kendi belediye bütçenden al taksileri ona kimse karışmıyor tabi reklama,konsere boş işlere gitti paralar değilmi?Sonrada cumhurbaşkanına bana taksi al de

yanıt34
yanıt23
Selim Güler:

Vay vay imamoglu cok calisti canim istanbulda yasayan halk gördü.Tatilmi yapar,restorantami gider ,yoksa sanki chpnin baskani gibi baska sehirleri gezerek mitingmi yapar .Bu Istanbula ne yapmis? Engellenmids.O kadar Istanbula borc yapmis ne icin? Ortada hicbir hizmet yokken Istanbulda sorun birakti ve sonu geldi insallah

81
65
yanıtYanıtla
Enroy25:

Vaaay Başkanımm İstanbula hoşgeldiniz sefalar getirdinizzz

88
41
yanıtYanıtla
aristoteles:

Kilise acıo hahamlara mal mülk dagırmadı imamoğlu helal olsun Yanındayız

44
69
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

DEVLET ADİL OLDUĞU SÜRECE GÜÇLÜDÜR HÜKÜMET ADAMLARI KANUNLAR ÇERÇEVESİNDE KALDIĞI SÜRECE SÖZLERİ GEÇERLİDİR.....( TATAR RAMAZAN )

82
15
yanıtYanıtla
Osman Kara:

4 miyar a yakın reklama para harcamışsın peki o parayla neden metrobüs almadın ? Sahi kaç metrobüs gelir o paraya? Ama sana reklam lazım. Levazım tünelini niye yapmadın? Tünel yapmak metro yapmak iki kaldırım söküp takmaya benzemiyor dimi ?...

57
37
yanıtYanıtla
Erhan BALTACI:

laf ile pilav pişerse,Deniz kadar yağı benden olsun

38
54
yanıtYanıtla
vildan turker:

belediyeleri önce topal ördek benzetmesi yap sonra çalışmasını engelle sonra da kalk iftira at bir müslümana yakışmaz bunlar

yanıt77
yanıt48
girilmez:

medya balonu patlayacak az kaldı

40
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title