Haberler
Güncelleme:

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez Bankası'nın bugün açıklayacağı faiz kararına çevrildi. Ekonomistler bir önceki toplantıda politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutan Merkez'in faizi sabit bırakacağı tahmininde birleşiyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

albatros :

çok bilmiş ekonomistimiz nas diye diye faizi 8,5 a kadar düşürmüştü. dünyada hiç bir geçerliliği olmayan bu sistemle enflasyon patladı, döviz uçtu, ekonomi dip yaptı. 100 milyar olan cari açık 800 milyara çıktı. ülkemizin milyarları heba oldu. kur korumalı diye saçma sapan bir sistemle zenginler parasına para kattı. ceremesini ağır vergi yükleriyle biz çekiyoruz. bunun hesabını kim verecek?

205
10
yanıtYanıtla
OSMAN ACAR:

malüm partili değilim nas demeyip faizi yükseltseydi bile, Türkiye ne yapar eder enflasyonu uçururdu hiçbir şey olmasa bile gene bir şeyler olurdu :)

yanıt30
yanıt37
Güray Dilli :

Çoktan bir şeyler oldu ama olan şeyi biz hala idrak edemediğimiz için sorun yok diye düşünebiliriz. Milyonlarca sığınmacı ileride otuz milyona dayanıp ailenizle sokağa çıkamadığınızda , yüzlerce milyar dolarlık bütçe açığı ve israfın faturası zam olarak önünüze geldiğinde , birşeylerin çoktan olduğunu anladığınızda...

yanıt8
yanıt1
MEHMET BIÇEROL:

Çok doğru

yanıt1
yanıt0
Melisa Ozkan:

Ekonomi birdaha duzelmez.Allahtan Yurdisinda yasiyoruzda senede enfasyon 0,3 artiyor avrupada en son bi 12 olduda millet ciftciler sokaklara dokuldu simdi eflasyon geri 2,5 cekildi

37
26
yanıtYanıtla
Rıdvan Doğan:

kimseyi savunmuyorum fakat enflasyon tek hanelere doviz de tek hanelere düşecek 4- 5 yıla. çünkü dunyada taninan bilinen ekonomi modelini uygular şimşek. hersey duzelicek fakat sancili bir 5 yilimiz var.

yanıt2
yanıt5
İlker ÖZKUL:

Acil üretimi destekleyin, yoksa bu sarmaldan çıkamaz ülke. Enflasyonu düşürecek şey üretimi yükseltmek

56
1
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Mallarınızı ucuza firsatcilara kaptırmayın. Politika faizi düştü. Kredi Faizler düşecek 2 aya kadar düzelmeye başlayacak çark dönmeye başlayacak.

5
21
yanıtYanıtla
POYRAZ GÜN:

Faiz değişmez. Artırsa olmaz, düşürse hiç olmaz. Sabit kalır.

16
3
yanıtYanıtla
Smgoll Sim:

Birilerini iyi zengin ettiniz. Ama yetmiyor zengin etmeye devam. Tabiki faturası garibana kesilmek şartıyla. Nasslara ne oldu bu arada.

13
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title