Haberler
Güncelleme:

İcra memurunu yaralayan avukat mahkemeden adalet istedi

Kocaeli'de dosyadan haksız şekilde kendisini azlettirdiği iddiasıyla icra memurunu tabancayla yaralayan avukat, "Suç işledim ama öldürmeye teşebbüs etmedim. Kendisini cezalandırmak istedim. Bana şans tanıyın, adalet istiyorum. 17 aydır basit yaralama sebebiyle tutukluyum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

Murat Celik:

Adalet istiyormuş adaleti vurarak Sen mi veriyorsun

59
13
yanıtYanıtla
VEFA:

Basit yaralama suçundan Avukat olmasaydı, yaralanan icra memuru çoktan tahliye edilmişti. Avukat diye ayrımcılık yapılmamalı, hakkı yenilmemelidir. Kantarın ayarını bozarsanız, o kantar gün gelir sizi de tartar.

16
40
yanıtYanıtla
VEFA:

Avukatta insandır. Hiçbir Avukat çok büyük bir haksızlık karşısında kalmadıkça böyle bir tepki vermez. Ne kendini ne de mesleğini riske atmaz. Kınayanlar için gelsin, hayatın güzel yanlarından biri de insanları kınadıkları yerden sınamasıdır.

yanıt8
yanıt39
VEFA:

Son mesaj çok da konuyla alakalı olmadı. Bence sen konuyu yeterince anladın. Zırva tevil götürmez.

yanıt2
yanıt21
yasin yaşaran:

İCRA MEMURU TUTUKLU DEĞİL

yanıt5
yanıt0
Soyka Soykan:

Çok mu biliyorsun sen. çok mu komiksin yaa. memur olsa tahliye edilirmiş. Yok öyle bişey muz cumhuriyeti değil burası kovuşturma tutuklu yapılması gerekiyor ki tutukluluk halinin devamına karar verilmiş.

yanıt5
yanıt0
BARBAROS:

Adalet mi? Ondan kalmadı hehe

2
1
yanıtYanıtla
ali gökşen:

Hukukçu devleti.. hepsi sütten çıkmış akkasik gibi temiz..

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title