Haberler
Güncelleme:

CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili ezber bozan sözler

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesine röportaj veren CHP lideri Özgür Özel yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyeceğini belirterek "Kendisinden randevu isteyeceğim, nereye randevu isterse oraya gideceğim. En sert muhalefet olacağız fakat nezaketten ve makamlara saygıdan taviz vermeyeceğiz. Zira ben milletin göreve getirdiği bir insanı yok sayarsam bu doğru bir şey değil" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (65)

ayhan kaya:

şimdiye kadar aklınız nerdeydi diye sorarlar insana 22 yıldır göstermediğiniz saygıyı , ve halkın iradesine hep hakaret aşağılma , çesitli sıfatlar takarak küçumseme kusura bakma özgür efendi bu saatten sonra hiç samimi gelmiyorsun biz seçmenlere.

790
613
yanıtYanıtla
Hrn BSK:

çok komiksin :)

yanıt318
yanıt272
Zafer ÖZEVLİ:

Sana samimi gelen kim

yanıt227
yanıt162
Ismail Gümüş:

Ekrem gitti ya ne 22 yılı zihnini çalıştır

yanıt100
yanıt61
Celadin TALAY:

Şimdiye kadar bak bakalım kimin randevu talebini kabul etmiş

yanıt15
yanıt15
Uğur Çiftçioğlu:

Ayhan kaya Aynı şekilde saygı görmek lazım Dimi

yanıt56
yanıt30
dikduran adam:

REİS ÖYLE BİŞEY YAPARSA GÖZÜMDEN DÜŞER BUNLARA RANDEVU VERECEĞİ TEK YER DAR AĞAÇLARI MEYDANI OLMALI

yanıt16
yanıt57
Ufuk Yılmaz:

Sizi bilmem ama bize çok samimi özgür özel

yanıt28
yanıt21
bekir yapici:

AYHAN KAYA arkadasim ak partiyi ve basindaki kisiyi önce kibir halkina hakaret yalan ve saraydaki cikarcilar dünyaya at gözlügünle bakarak yandaslik yapanlar bitiriyor chp veya diger muhalifler degil adam c.baskani olarak 4 yildir imamogluna randavü vermedi kilicdaroglunu muhatap bile kabul etmiyerek sürekli hakaret ediyordu biraz dürüst ve ahlakli adil olmak yandasligina zarar vermez aksine saygi uyandirir.

yanıt26
yanıt10
Murat Çetin:

Ayhancım git ötede oyna . Mitinge kalabalık yapmak için çağırırlarsa gidersin . Yoksa sessizce köşende bekle . Devir artık seküler kesimin yükseliş devri .

yanıt13
yanıt11
Hasan Sabri Tüçel:

HDP ile arasına mesafe koyamayan İstanbul İl başkanı Canan Kaftancıoğlu, Sezgin Tanrıkulu, Gürsel Tekin gibi isimler temizlendi. 22 yıllık siyaset değişti ve başarı geldi. Samimi gelen seçmen yapacağını yaptı. Artık ülkemizde huzur zamanı.

yanıt14
yanıt8
İlker Güllühan:

Yaw Allah aşkına ne alakası var söylediğinle.iktidarın 22 senede aklına geldi mi ki bu da muhalefet e hesap soruyorsun. Yapsa dert yapmasa dert sana. Savaşta bile bir ahlak vardır. Dediğin gibi senelerdir ahlaktan yoksun bu siyasete biraz ahlak gelir. Nasibini de alan alır. Tavsiye ederim…

yanıt0
yanıt0
Ne Demeli:

Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz... bizim ülkede bu yazdıklarınızın tam tersi oldu da...

yanıt0
yanıt0
Hayri :

Milletin göreve getirdği diye bir şey yok bu işler seçim sistemi manipilasyon bir sürü gerçek dışı kavramla meydana geliyor 40 yıldır bakkallar derneği başkanı olan şahısa da millet seçti oyla geldi mi diyecez kenan evreni de halk yuzde 99 oyla seçmişti oy herşey değildir icraata bakacaksın

88
179
yanıtYanıtla
kerem can:

Kenan Evren o kadar oyu nasıl almış

yanıt41
yanıt9
Murat AYRANCI:

Kesinlikle doğru politika.

211
40
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

ben olsam milletin,halkın değil partisinin partililerinin başkanı olan kendini öyle gören, devamlı halkı birleştireceğine ayrıştırıp birbirine düşüren devamlı bana laf atıp sataşan birini? muhatap alıp yüz vermem

yanıt21
yanıt12
haksız mıyım:

kandilden bakınca özgürün, ekremin tüm politikalrı doğru. israilden bakınca, hıollandadan bakınca da özgür ve ekrem doğru yolda. Allah fırsat vermesin bunlara. iktidar için, açık bölücülerle işbirliği yapmaktan çekinmiyorlar

yanıt40
yanıt28
özgün özen :

bravoo..dogru olan bu..

182
23
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Bundan 20 yıl önce şimdikiyle kıyaslanmayacak kadar nezaket ve seviye hakimdi siyasetçiler arasında. Makama saygı da genel olarak şu anki durumdan çok daha iyi durumdaydı. Mevcut siyaset anlayışı sadece siyasetle uğraşanlar arasında değil doğal olarak hitap ettikleri toplumda da kutuplaştırıcı bir etkiyi beraberinde getirdi. Özellikle Cumhurbaşkanlığı makamının siyasallaşması bu durumu daha da derinleştirdi. İnşallah önce siyasetçiler arasında sonra da toplumsal zemininde bir seviyenin ortaya çıkmasına insanların birbirine yakınlaşmasına vesile olur.

160
33
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Sn. Ünal.. Size tamamiyle katılmak ile beraber aynı şekilde halkımızında 20-25 sene önce daha nezaket ve letafet sahibi olduğunu hatırlatmak istiyorum....2010 yılların ortalarına kadar birbirlerine hakaret yağdırıp sonrada kanka olanların, makam için pek çok düşüncelerinden vazgeçenler olduklarına şahit olduk.. Ters orantılı şeyler yaşadık... Maddiyat arttıkça maneviyat azaldı.. Her şey göstermelik bir hal aldı. Toplumsal dejenerasyona maruz kaldık...Yeniden yapılanmak dileğiyle...

yanıt102
yanıt8
Yasar Unal:

Narter bey doğru söylüyorsunuz. Aslında siyasetçiler arasındaki ilişki türünün toplumsal zeminde de bir karşılığı olduğunu ben de ifade etmeye çalıştım. Ama benim yazdıklarımda bu etkinin olumsuz tarafı yer aldı. Siz olumlu kısmına vurgu yaparak maksadın tamamen hasıl olmasını sağlamışsınız. Teşekkür ederim.

yanıt66
yanıt2
dikduran adam:

GÜNÜN EN KOMİK HİKAYESİ

yanıt22
yanıt49
Ömer DEMİRCİ:

Sahte yüzlere inanmak mi

28
20
yanıtYanıtla
Babacan yalçın:

Yerin de bir karar siyasetin üslubunun değişmesi gerekiyor. Saygı tabiki olmalı Devletin en büyük makamı.

44
2
yanıtYanıtla
Çavuş Kenan:

İyi bir adım inşallah yoktur altında bir Ali cengiz oyunu, ayrıca 22 yıldır bu söylediklerinizi yapsanız ülke bir bu kadar daha kalkınırdı.

28
10
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Cumhurbaşkanı ile mi görüşecek akp genel başkanıyla mı? Onu netleştirsin gitmeden önce. Tabi randevu verirse..

11
26
yanıtYanıtla
D:

kibirlenme insanoğlu

24
1
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Adam 25 senedir ,18 seçimin ,17 sinde sizi yendi ve saygı duymadınız,adama diktatör bozuntusu mu demediniz,annesine mitingte kufurmu etmediniz,ilk kez yerelde birinci parti oldunuz,aklınıza saygı geldi,valla ben şahsen yemedim.

12
13
yanıtYanıtla
Raşid Polat:

özgür efendi 2028 secimlerini cepte görüyor. oy icin girmedigi sekil yok. halk belediyede tepki olarak sana verdi ama dahada avucunu yaparsin...

12
11
yanıtYanıtla
Nur:

Koskoca Cumhurbaşkanına yıllarca demediginizi bırakmadınız,ne makama ne şahsa saygı duydunuz,siz ve seçmenleriniz milletin iradesine hakaretler ettiniz! Şimdi bu dediğini zaten baştan yapmak zorundaydınız!!!

12
10
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

sonuna kadar Reis diyen biri olarak çok güzel hareketler. inşallah siyaset seviye bulur. sonuçta ak partiye de oy veren muhalefete de oy veren insanlar bizim insanımız vatandaşımız. kutuplaşma erirse iktidar da muhalefet de biribirinin yanlışlarını düzeltir.. ülke bu sefer harbı rahata erer.

21
1
yanıtYanıtla
Mehmet Mutlu:

hani diktatördú

13
7
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Ya ne kadar iyi bir lider , Ne kadar anlayışlı , hoşgörülü Dine saygılı , seçmene saygılı Yemezler Özgür yemezler…Eko’yu kimler eğittiyse sana da dokunmuşlar anlaşılan..

10
8
yanıtYanıtla
Ali Bayat:

İnşsllah Böyle yaparsan halkın takdirini kazanırsın

12
3
yanıtYanıtla
er ak:

yanlis. senin ne isin var orda

1
9
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

kendiniz bozduğunuz saygılı davranma töresini kendiniz onarmaya çalışıyorsunuz. aferin.

5
5
yanıtYanıtla
Hasan YILDIZ:

Umarım düzgün siyasetin başlangıcı olur, insanlarımızın buna ihtiyacı var, ben muhafazakar sağ görüşlü biri olarak Sn. Özgür Özel'in bu söylemini beğendim.

9
1
yanıtYanıtla
Bayan Kahveci:

Aferin! Besmeleyle yanına girmeyi de unutma !

5
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Devletçi gelenek bunu gerektirir ama karşındakiler anlamaz.

5
4
yanıtYanıtla
Salim:

BENCE HİÇÇÇÇ MUHATAP BİLE OLMA KENDİ SİZİNLE GÖRÜŞMEK İÇİN RANDEVU İSTESİN

4
5
yanıtYanıtla
Hasan Demirtas:

100 luk altın , traktör veriyordu bir zamanlarda.dili lafci gerisi boş

6
3
yanıtYanıtla
Türkkızı:

öncelikle bilmiş toplumun şunu öğrenmesi lazım chp yandaşları olan bitenden haberleri yok cumhurbaşkanı tarafsız olur kafası geride kaldı bu ülkede siz yaşamıyordunuz belki ama refarandum yapıldı yarı başkanlık istemi geldi ve başbakanlık kaldırıldı o yüzden cumhurbaşkanı adı altında ülkenişn başkanını halk seçiyor, eskiden meclisde vekiller bir kukla seçerdi köşkte otuttururdu önce kendi yasalarınızı bir öğrenin sonra yorum yaparsınız. ayrıca liderler saraylarda biz ezikmiyiz köşkte olacağız

2
7
yanıtYanıtla
Ahmet Aydın null:

Adam Kemal kilicdaroglu ne yaptıysa tersini yapıyor çünkü kilicdaroglu milletten hep böyle tokat yedi uyanık adam özgür bey ama 2028 deki seçimde İmamoğlunun onu zorlayacağını biliyor ekrem İmamoğlu hiç İstanbula hizmet etmeden (cumhur. yardımcılığı için mücadele) seçim kazandı inananki hizmet değil akp ye millet tarafından ceza verildi 2028 de ekrem İmamoğlu bu ülkede cum. başkanı olsun ülke için bir vizyonumuz olmaz

5
4
yanıtYanıtla
Smgoll Sim:

Bunlar güzel haberler. Olması gerekenler. Ama maalesef kraldan çok kralcilar yine karşı. İyi olana da karşı kötü olana da karşı. Burada ki kralcilar bur sakın olun. Yüzünüz gülsün her şeye saldırmaktan vazgeçin artık.

7
1
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

yakışır. insan olmak çok önemli.

6
1
yanıtYanıtla
Hikmet Ordu:

Hükümeti almanın tek yolu SAYGI ve Erdoğan ile Akp arasını açmak ayırmak boşaltmak

2
5
yanıtYanıtla
gunay yanug:

emekliler akp yi büyük çökertti

3
2
yanıtYanıtla
Deniz Tutar:

Özgür Özel, ayrıştırma aşağılama dilinden, insanlara tepeden bakılmasından, şatavattan, gösterişten, savurganlıktan, çılgın makam araçlarından, konvoylardan ve koruma ordularından bıktık ! ! ! bütünleştirici, nezaketten taviz verilmeyen, sevgi ve saygı diline çok ihtiyacımız var. VE artık tasarrufu devlet yapsın ! İtibar halkına yaşattığın refah seviyesi ile alakalıdır !

5
0
yanıtYanıtla
Turan YILDIRIMOĞUZ:

yarin senide yok sayarlar

4
0
yanıtYanıtla
Oğuzhan Y:

Allah ile kandırma,zillet dönemi bitmiştir.İlk seçimde parlamenter sisteme dönülmeli,hukuk,demokrasi yeniden oluşturulmalıdır.

0
4
yanıtYanıtla
Recep Çakır:

Sayın özel sizi bu tavrınızdan dolayı tebrik ediyorum,Bu nezaket ile siyaset yapmaya devam ederseniz başarılarınızın devamı mutlaka gelecektir

3
1
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Aynı mafia fjlimlerındekı sahne gıbı ( bıyık patronu zıyaret ederken sılahlar guvenlıge verılır )

2
1
yanıtYanıtla
Ömer Çakır:

Toplu taşımadaki koordinasyonu öncesinde sağlayın daha sonrasında randevu isteyin özgür özer

2
1
yanıtYanıtla
MÜCAHİT KELEŞ:

bu ülkede ikdidar ve muhalefet ve millet bir olmadığı sürece batmaya mahkum olacağız gemi su aliyo heresin aklını basiana alması lazım.İs işten gectikten sonra hiçbir şey ise yaramayacaktir nokta.

1
2
yanıtYanıtla
anti mizantropist:

AKP ile birlikte siyasete kavga ve hakaret anlayışı hakim oldu siyasi nezaket bitti yok oldu C.Başkanlığın siyasete alet edilmesi ise tam anlamı ile çöküş oldu derhal (güçlü) parlementer sisteme dönülmeli CB tarafsız olmalı ve devlet CB ya bağlanmalı iktidar sadece yürütme yapmalı

0
3
yanıtYanıtla
MM İİ:

İstersen verme

2
0
yanıtYanıtla
CÜNEYT CENGİZ:

Adam nasıl davranmak isterse öyle davranır. Size ne gtlr

0
2
yanıtYanıtla
HALİS ER:

yola gel basİT

1
0
yanıtYanıtla
İlker Güllühan:

Özgür bey i tebrik ediyorum. 22 yıldır hasret kaldığımız şeyler bunlar. Umarım bu enaniyet ve kibrin sonu gelecektir. Tekrar tebrik ediyorum…

0
1
yanıtYanıtla
Hüseyin Kılıç:

Aynı geminin küreğini çekenlerin birbirleriyle zıtlaşması tabii ki geminin ve rotasının hayrına olmaz

1
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Trol yayımcılar iş başında. ..

0
0
yanıtYanıtla
bilen bilir:

Kinci ,otekilestici ,kutuplastirici siyaset artık bitmeli malesef MHP ve ak partililerin bir kısmı burdan besleniyor.Ulke olarak bu siyasetten çok şey kaybettik.bitsin artık diyorum

0
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

C.başkanımızın annesine bile mitingde mikrofondan küfreden parti saygıdan bahsediyor.

0
0
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Çakaldan post chp den dost olmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title