Haberler
Güncelleme:

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Türkiye'ye geliyor

Filistin Dışişleri Bakanı Riyad el-Maliki, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın salı günü Ankara'ya gelerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir görüşme yapacağını açıkladı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Güvenilir Adam:

Türkü sürekli arkadan vuranların canla başla desteklenmesini kınıyorum. Türk askerini Kıbrısta işgalci, suriyede kınayan, Azerbaycan a karşı ermeniyi destekleyen zihniyeti kınıyorum

27
23
yanıtYanıtla
Fılm Studyosu:

Malesefki Filistin gerçekleri bunlar

yanıt16
yanıt15
berk can:

yalanci algici ve iftiracisin elbet karşiligini bulursun

yanıt0
yanıt1
Demir Acer :

Bu önce güney Kipristaki elçiliğini bi geri çeksin sonra yardim istesin

27
22
yanıtYanıtla
Murat Yaman:

Mahmut Abbas Doğu Türkistan ile ilgili, "Bazılarının gündeme getirdiği Uygur meselesi (Uygur Soykırımı) bir insan hakları meselesi değildir. Bu Çin'in terörizm, aşırılık ve ayrılıkçılıkla mücadelesidir. Filistin hükumeti, Çin'in bu mücadelesini her zaman destekliyor, Filistin her zaman Çin'e inandı. Çin'in her zaman adaleti yerine getireceğine inanıyoruz" ifadelerini kullanmıştı. Bir Türk olarak bunları malesef unutamıyorum.

4
0
yanıtYanıtla
alp lohn greene:

DÜNYANIN İNSANI ÖLÜYOR FİLİSTİNDE BU ADAM ORTALARDA YOK İNANILIR GİBİ DEĞİL. KENDİ ÜLKESİ İÇİN BİR ŞEYDE YAPMIYOR ANCAK AĞIZINDA LAF GEVELİYOR.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title