Haberler
Güncelleme:

Gazilerle ilgili skeciyle tepki çeken Güldür Güldür ekibi özür diledi

Gazilerle ilgili yapılan bir skeçteki "Kurşun yemek seni ayrıcalıklı yapmaz" sözlerinden dolayı tepki çeken Güldür Güldür Show ekibi, izleyicilerden özür dilerek videoyu yayından kaldırdı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (26)

Mustafa Ozturk:

Bu ülke millet parçalanıp yok olmasın diye bu insanlar canını ortaya koyuyor. Sonuçta şehit veya gazi oluyor. Vatanı için millet için kanını akıtıyor. Ya sizler ne yaptınız güldür ekibi utanın yazıklar olsun.

1035
31
yanıtYanıtla
Halo Dayı:

Dillerinden Atatürkü düşürmezler, ama içlerindeki asıl besledikleri düşünceyi de Allah dillerine vurdular böyle. Sizler Gazi Mustafa Kemal in sadece laiklik inkılabını benimsediniz. Oda işinize geliyor o yüzden. Yazık bu milletin içinden beslenipte bu millete bıçak sokanlara.

374
107
yanıtYanıtla
TT:

Bu skeci kim yazdı onuda açıklayında, gazilik, şehitlik gibi makamlardan rahatsız olan şahıs kimmiş bilelim... Bu alçaklığa ayna tuttuğu için güldür güldür show a iyi bi ceza verilmeli...

256
27
yanıtYanıtla
Halil Yarbaşı:

Ali Sunal rahmetli Babasına hiç çekmemiş biraz daha cesaret bulsa TSK lerine işgalci diyecek Ali Sunal kendini ruhunu yeminli Türkiye düşmanlarına teslim etmiş yargı böylelerine artık fırsat vermemeli

225
42
yanıtYanıtla
Goethegitme:

Ali millete tepeden bakan kibirli bir kişiliktir,seyircilerle konuşmalarından anlayabilirsiniz!

yanıt16
yanıt4
Mustafa Arslan:

Yazık gazilerimizin şehitlerimizin hakkı haram olsun size

153
23
yanıtYanıtla
Engin Pat:

Türk Milletinin Acısıyla,Hassas duygularıyla reeyting olamaz.

149
17
yanıtYanıtla
yakup dündar:

skeci yayından kaldırmak ile olmuyor ki.kutsal değerlerimiz ile ilgili oyun yazarken en yüksek sorumluluk içinde hareket etmek zorundasınız.en azından özür dileyip yayından kaldırmışlar.bu da bir gelişmedir.

118
30
yanıtYanıtla
Doğuş:

Bence gazilerin diline tercüman olmuş.

36
65
yanıtYanıtla
CEZA :

En doğru yorum.. yıllardır gaziler hakettiği değeri bir türlü görmüyordu.. milletin bam teline basılınca birden gaziler hatırlandı.. Rencide edildilermi edilmedilermi tartışılır.. ama insanlar manevi değerlerine sahip çıkmaları için illaki bam tellerine basmalarımı gerekir.. bende bir engelliyim heryerde dışlanıyoruz.. yılda bir kere bir gün yapılıyor ve sonra çöp tenekesine atılıyoruz.. bu değerler hepimiz için var

yanıt51
yanıt10
Kurt Alperen:

Bu programı sevmem,izlemem de.lakin burda gazileri değil,şehitler olduğunda yada depremden 2 gün sonra bile normalleşme diyen,halkın milli,manevi değerleriyle alakası olmayan kişinin eleştirisi yapılmış.

38
30
yanıtYanıtla
Anastanapulos:

Terbiyesizlikten başka bişey değil. Güldür Güldür bunu çekmiş olabilir. Ama show tv burası sansür uygulayabilirdi. Show tv'ye ayrı ceza, Güldür Güldür'e ayrı ayrı ceza kesilmesi gerekir.

30
2
yanıtYanıtla
Bursaspor Teksas:

Ali Sunal ve rezillikleri.. ilk değil son olmayacak.. aşağılık kompleksi..

13
3
yanıtYanıtla
Kenan Ozkan:

Ali Sunal babasının yolundan ilerliyor. İslamiyet'i muslumanligi şehitliği gaziligi vb bütün kutsal değerleri dalga konusu yapıp komedi haline getiriyorlar.yaziklar olsun.

8
6
yanıtYanıtla
Ali Kara:

Renkli Ali Sunal, kime hizmet ediyorsun? Ne zaman milli duygular besleyeceksin, ne vakit şu ülkeye faydalı bir iş yapacaksınız. Bıktık sizin ayak oyunlarınızdan.

11
3
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Benim gazi kartim var. Benim de sınırsız kredi kartım var bunları mı yaristiacagiz daha da tehlikeli. Senin kartın benim param karşısında ne kadar değerli demek ki. Gazi olmuş birinin kartı degersizlestirilmeye çalışmak daha vahim. Hersey para degil para için değil vatan için gazi olmuş onlar olmasaydı şimdi sen ne vatanım nede kredi kartım diyemezdin. Tüm gazi ve şehitlerimizi sukran ve minnet ve dua ile anıyoruz.

14
0
yanıtYanıtla
Ted Tedy:

Bu sefer güldürmedi...

11
1
yanıtYanıtla
Lusi Özdemir:

Skeci nerenizle izliyorsunuz. Bazı değerlerden yoksun insanlar eleştirilmiş.

4
8
yanıtYanıtla
Nilay Aslanoglu:

İş işten geçtikten sonra özür dilemek neye yarar.Ben bu şahısları asla izlemiyorum tamammen boş insanların ahlakını bozuyorlar böyle programlar yayından kaldırılmalı bence

6
2
yanıtYanıtla
Sahin Turkmen:

Başka mesaj verecek konu kalmadı onu eleştirdiniz. Yersen tabi.

1
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Gazilerin ve Şehitlerin canlarını, bütün hayatını, geride kalanlarını bu vatan için bırakması......onları.... hemde çok Ayrıcaklı kılar....

2
0
yanıtYanıtla
Oya A:

??Burada çağın ve toplumun Yarası narsistik kişilik bozukluğuna değinilmiş. aslında şarkıcı kadın narsist ama yanlış anlaşılmış. düşünün ki, gazilere bile değil uzatabilen bir karakter...

2
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Kahramanlarımız hakkında yorum yapmak sahne soytarılarının haddi değil.

2
0
yanıtYanıtla
Abdullah Ağaç.:

Bu solcu tayfa ya askere ya şehire askere saldırıyor ya devlete. Lan birkezde vatan için can verenleri saygı ile alın terörü lanetleyin. Ama işleri gucleri siyaset neden arpa ordan geliyor.

1
0
yanıtYanıtla
Elif Şahan:

Bn onları Bi yerde anlayabiliyorum.bazı şehit ve Gazi yakınları hiç biryerde beklemek dinlemek istemiyorlar.insanı çileden cıkardıkları oluyor.sanki alınlarında yazıyor ve biz okumak istemiyoruz.hastanede beni almadın diye kapıyı zorlarlar bankada gişede tartışırlar devlet dairesinde bagırıp dururlar.bunları yapanda var yani.

0
0
yanıtYanıtla
Bahri İbişoğlu:

Bunlar ekmek almaya giden küçük teröristi savunanlar degilmiydi şaşırmamak lazım

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title