Haberler
Güncelleme:

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında gözaltına alınan Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı

Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında Ankara Emniyeti odaklı iddialarla ilgili soruşturmada gözaltına alınan Ankara Organize Şube Müdürü Kerem Gökay Öner ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

gökhan Mermer:

yıllardır bu cemaat adı altındaki teröristlerin emniyete,orduya,yargıya atanmalarına o kadar çok göz yumulmuş ki kim onlardan kim değil devlet bile bilmediğinden mevcut emniyet müdürleri bile bu şekilde zan altında kalabiliyor.Gecmis olsun. kökünden kazımak lazım Kamu'da son 25 yılı,başka çözüm yok.

27
44
yanıtYanıtla
Hacer Kalkan Bayram:

Hâlâ cemaatler kadrolarda en başıda öenzil çekiyor

yanıt19
yanıt1
Zekı Bulut:

AKP MHP cekısmesı soylu MHP polıslerıyle AKP yerlikayanın polisleri arasındaki çekilmelidir siyasiler anlasır her kes payına deseni alır

2
0
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Konuyla ilgili Hanefi AVCI' nın yorumunu okudum: 'mafyanın devlete operasyonu'' şeklindeydi..Allah, Milletin Devletin Onurun Vicdanın İyiliğin yanında olanlara güç versin Allah onları korusun... İnşallah..

0
0
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

laaan bırakkkkk

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title