Haberler
Güncelleme:

Bakan Tunç: Mülakatta 'Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?' sorusunun yöneltildiği iddiası doğru değil

Bazı basın yayın organlarında yer alan ve Adalet Bakanlığı Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı'nda "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kaç çocuğu vardır?", "Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir?" sorularının yöneltildiği iddiası büyük ses getirdi. Haberlere ilişkin açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Yalan ve algılar üzerinden gündem oluşturmak ve dezenformasyondan medet ummak ahlaki değildir, siyasi etikle de bağdaşmaz" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (67)

haksız mıyım:

Adaleti sağlayamayan adalet bakanı, çevreyi koruyamayan, güzelleştiremeyen çevre bakanı, tarımı geliştirip, kalkındıramayan tarım bakanı, halkın sağlığını koruyamayan sağlık bakanı, ülkeye kaçak girişine engel olamayan iç işleri bakanı, bütün herkesin Cumhurbaşkanı olamayan partisinin Cumhurbaşkanı olan bir Cumhurbaşkanı vs vs vs... İşte oy verdikleriniz bunlar. :)

1351
64
yanıtYanıtla
kerem can:

Sanane kime oy veriyorsam. Sen hiç sorguladın mi TUVALET terliğine bile oy veririm diyenleri ya da İzmir'in pisliğini temizlemek için değişim şart diye. ADAM GİBİ ELEŞTİR HAKKINI VERELİM YOKSA çeneni KAPAT.

yanıt63
yanıt221
haksız mıyım:

hoş geldin mehmet jackalı. bir sen eksiktin senden de nasihat aldık

yanıt19
yanıt10
haksız mıyım:

Bunların söylediği tek bir şey doğru o da ALLAH'ın 1 olduğu, geri kalan her sözlerinde mutlaka bir yalan vardır.

1148
34
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

hah işte geldi zırto cehp trolü. noldu la ancak mı ayıkabildin?

yanıt34
yanıt522
haksız mıyım:

inönüye sormuşlar, ''hiç Allah demiyorsunuz.'' neden diye. ya az evvel allahaısmarladık dedim ya demiş. bu cehp bakın hiç değişmiyor. çakma trollerinin de Cenabı Allah'ın adını andığı yer sadece bu yorum sayfaları olmuş.

yanıt44
yanıt495
Nurullah Aydın:

seni silmenin zamanı çoktan geçti bile Haberler. çöm hadi byy

yanıt10
yanıt21
haksız mıyım:

haksız mıyım: Boşuna kıvranmayın sizin için yolun sonu görünüyor... :))) Bu arada haksız mıyım ismi sürekli haksız olana yakışmadığı için artık senin yerini ben aldım, bir insan her sözünde haksız olup birde utanmadan haksız mıyım diye nick kullanır mı..? :))) Hey Allah'ım sen büyüksün sen bilirsin.

yanıt152
yanıt12
haksız mıyım:

Olum haksız, bir insan sürekli haksız olup bir de kendisine haksız mıyım nicki koyar mı..? O yüzden bu nicki sen hak etmiyorsun ve size yolun sonu görünüyor hiç kıvranmayın. ;))

yanıt132
yanıt7
Yusuf ODEMIS:

Sırf yorum yazmak için yorum yazan bir mal daha-

yanıt4
yanıt138
Onur Yener:

Yalan CHP ve medyasının ağzında yuva yapmış, daha bakalım ne kadar iğrençleşecekler...

yanıt25
yanıt200
YILDIRAY YILDIRIM:

hah işte. maaşlı troll haksız mıyım yine geldi gözümüz yollarda kaldı :))))

yanıt7
yanıt0
Mehmet YILMAZ:

yandaş trol e akp ye kimse akape demiyor, chp ye de cehp veya chpkk denmez. Ayrıca böyle yaparak o chp nin mağdur olmasına ve o mağduriyetten de oy almasına yaptığınız katkılardan dolayı da size ne kadar teşekkür etseler azdır.

yanıt4
yanıt1
Kadir Tokay:

Peki dezenformasyonla mücadele merkezi'nin her söylediği doğru mudur? Ben onların gerçeği söylediğine nasıl inanacağım? Bozacı'nın şahidi şıracı.

415
42
yanıtYanıtla
Can null:

Hayatları yalan dolan

yanıt370
yanıt10
Ercan cıftcı:

kamuoyunu ilgilendiren bu tür iftiraların ciddi bir yaptırımı olmalı. Elinde bir avuç tuz ile hıyar peşinde koşan bir kitlemiz olduğu sürece bu zihniyet 7/24 yalan üretmeye devam edecek.

yanıt26
yanıt16
Doğuş:

Bende diyorum adaletimiz neden bozuk.

410
11
yanıtYanıtla
Kellecihalil:

Hepimiz bozuk olduğumuz için. Hep fırsatçıyız. Gerisi hikaye

yanıt41
yanıt3
Can null:

Adalet partisi olarak geldi adaletsizliğin dibine vurdu

yanıt9
yanıt0
Tırpan:

Adalet niye mi bozuk? - Temeli Avrupadan Kopyala-yapıştır da ondan. -Medeni knun:1926 İsviçre, -Borçlar kann: 1926 İsviçre, -Ceza kann: 1926 İtalya, -Ticaret Kanun: 1926 Almanya, -Ceza Mahkmleri Kanun: 1929 Almanya, -Deniz Tic. Kann:1929 Almanya, İdare Kanun, 1929 Fransa, İcra-İflas Kanun 1932 İsviçre

yanıt4
yanıt14
golebicemarti golebicemarti:

Sayın Tırpan Şeriat Allah (C.C.)'ınsa o saydığın ülkelerde niye durum bizden farklı. Senin tezine göre bizim gibi olmaları lazım, ama bizden farklılar. Saygılarımla.

yanıt9
yanıt0
Güray Dilli :

Mülakatla alının görevlileri görüyoruz , dinliyoruz. Heyhat...

405
10
yanıtYanıtla
kemal karaarslan:

2016 yılında adlı tıp kurumunda mülakata girdim, mülakatta bana sorulan soru şuydu: 15 temmuz akşamı nerdeydin, o kadar saçma bır soru ki. Tabi yanında tarih soruları da vardı mantıklı sorular ama 15 temmuz akşamı nerdeydin sorusu gerçekten saçma sapan bir soruydu

366
6
yanıtYanıtla
kemal kemal:

Saçma değil . Asıl soru aslında. Evdeydim dersen elendin. Sokaklardaydım dersen kazandın. Ama kopya vermişler sana böyle bir soru sorarak. :D

yanıt18
yanıt7
orhan aydın:

Tankın egzozuna patates tıkıyordum deseydin ya

yanıt19
yanıt2
habar mabar:

isadan musadan da sorun ayıp olmasın

353
10
yanıtYanıtla
kemal kemal:

Bana Mersin de katiplik sınavına girdim klavyem çok iyiydi. mülakata geldi sıra. 3 soru soruldu. Kurul 3 kişiydi. Birisi kendini tanıt dedi . tanıttım . Diğeri anayasa mahkemesinin görevlerini sordu. Hepsini saydım. 3. cüsü Hicret nedir dedi.ve Kaybettim. İşte neden kaybettim peşini bırakmadım.Öğrenme hakkım olmasına rağmen yalvar yakar mülakat puanlarımı öğrendim.Kendini tanıt 85 puan, anayasanın görevleri 95 puan, hicret nedir sorusuna da i 5 puan vermiş sayın savcım. Yıl 2016 dı sanırım.

356
3
yanıtYanıtla
Selim Adanalı:

YA KARDEŞİM HERKESİN HER ŞEYDEN HABERİ VAR BAKANIM. O YÜZDEN AKLIMIZA HAKARET ETMEYİN. DİĞER TARAFTA HEPİNİZ SORGUYA GİRECEKSİNİZ V BUNCA İNSANIN VEBALİNİN CEVABINI VERECEKSİNİZ

344
1
yanıtYanıtla
Mustafa Karacalar:

kesinlikle dogrudur beklerim sizden

341
3
yanıtYanıtla
Münevver BEKTAŞ:

Sormuş da olabilirler bilemiyorum

327
1
yanıtYanıtla
Fırat Günay:

Zaten kimin kimlerin alınacağı önceden belirlenmiş bir mülakatta böyle birde kendinizi rezil etmiyor musunuz ayrı bir komedi.

317
2
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

tabi canım yalandır. siz hiç öyle şeyler yaparmısınız

314
1
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

dinime söven müslüman olsa gam yemem. ne yani bir ülkücüye mi kadro verecektim diyen ecevitin adalet bakanı mogultayı kimse unutmadı. askeriyeye, emniyete alınacak personelin anasının başörtüsüne bakanlar, namaz kılıyor mu diye dizlerine bakanlar kendi kirli geçmişleriyle yüzleşsin önce...

116
133
yanıtYanıtla
cemil adıyaman:

geçmişte haksızlık yapıldı diye bu gün beterinin yapılması mi gerekiyor

yanıt144
yanıt30
golebicemarti golebicemarti:

Sayın haksız mıyım: senin söylediğin dini vecibeleri yerine getiren birisi olarak haksız olduğunu söyleyebilirim. Çünkü kötüden örnek olmaz. Saygılarımla.

yanıt86
yanıt12
Bulent Levent:

Koyun toplum meeeee

yanıt133
yanıt18
haksız mıyım:

cemile...bu iktidar zamanında devlete personel alımındaki mülakatlarda görev aldım zamanında. tek kriter var mülakatlarda. eğer terörle iltisakı yoksa kimse elenmiyor. bunu eleştiren varsa kendine baksın. terör bağlantılı haine mi devleti teslim etmeli?bugün kamuya personel alımında adaletsiz yok o yüzden

yanıt30
yanıt364
Nuri Aga:

Bak haksız mıyım, sana bir yaşanmışlık anlatayım. Bir arkadaşım kadroya işçi statüsünde kadroya geçececekti ve mülakata çağırdılar. Gelince sorduk ne sordular diye aynen haberdekine benzer sormuşlar ve bir de türkü söyle demişler. Kapişşşşş

yanıt84
yanıt14
Nuri Aga:

Senden başka bulamamışlar mı mülakat yapacak adam lo

yanıt101
yanıt1
Muzaffer Karaman:

Bır yanlısa baska bır yanlısla cevap vermek oylemı.

yanıt1
yanıt0
ARSLANOĞLU Hakan:

Gafile kelam, nafile kelam, hakikate selam..

40
1
yanıtYanıtla
Muhammet Ali Güven:

Yorum yazanlara yaziyorum RTE acaba aptal mi ki de böyle soru sordurup tepki toplayacak. Sizin kafa bu kadar mi calisiyor ?

1
18
yanıtYanıtla
habar mabar:

üç tas tunç has hoşaf tekerleme söyletin dili dönüyorsa okey

16
2
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Bunlarınkinden daha faydalı olurdu...

yanıt7
yanıt0
Selim Adanalı:

OKUYAN ONCA ÇOCUKLARIMIZIN HAKKINA GİRENLERİN, HAK ETMEYENLERE ATAMA YAPANLARIN, İZİN VERENLERİN, TÜMÜNÜN ALLAH BİN BELASINI VERSİN İNŞALLAH.

16
0
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Mülakat ne zaman kalkacak?

16
0
yanıtYanıtla
Kadir Gndz:

O kadar saçma uygulamalar yapıldı ki . Yetkili olan kimse bu saçmalıklara müdahale edip sorun çözmedi. Şimdi ne denirse millet inanır hale geldi. Bu süreç sizin eseriniz.

12
1
yanıtYanıtla
Tırpan:

chp sürekli yalan pompalayıp algı peşinde... tıpkı Osmanlı tebasını devlete düşman etmek için halkın içinde sürekli yalan yayan ajanlar gibi. aynı taktik

0
12
yanıtYanıtla
G. D.:

meslekte 19. yılım. yazılı puanım her seferinde 85 ve üzerinde olduğu halde 4 kez gys mulakattan elendim. meslek hayatim boyunca adli ve idari hic bir sorusturma gecirmedim. amirlerimle ve iş arkadaslarimla herhangi bir problem yaşamadim. Benden sonra göreve başlayan ve benden daha düşük puan alanlar mülakatı kazandı. kapıdan girişini bildiğimiz işi oğrettigimiz çocuklara müdürüm çekiyoruz şimdi. Mülakatlar kaldırılsın.

11
0
yanıtYanıtla
Yunus Emre Evren:

Ben Adalet Bakanlığında çalışıyorum ve söz konusu mülakata girdim. Bu tarz sorular da hiç duymadım..! (Bu arada mülakattan başarısız oldum. Kazandı da yalakalık yapıyor denmesin.)

0
11
yanıtYanıtla
Doğrucu vatandaş:

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bu bir. Bunlar ne zaman bir şeyi yalanladılar, daha sonra doğru olduğu ortaya çıktı, hep, bu iki.

10
1
yanıtYanıtla
hüseyin Koçak:

iki cocugumun üstüne yemin ederim ki bana da 2018 senesi Ümraniye belediyesi zabıta alımı sinavinda tüm sorulan soruları doğru cevapladiktan sonra sorulan soru şuydu "madem hepsini bildin bunu da bilirsen kesin alinacaksin. Kur'an'ın 1. ve son ayetleri nelerdir" bunu bana soran kisi Ümraniye belediyesinde başkan yardımcısıydi. hakkım haram zıkkım olsun hesabını inaniyorsa eğer öte dünyada soracağım çocuklarımla beraber.

8
0
yanıtYanıtla
Hsn:

Ya hu bırakın mülakatmış,yok puan mış hikayesini,aynı iş yerinde çalıştığım birisi 2 yıl önce ibb de ki tanıdıkları sayesinde ibb de işe başladı,söz verdiler alacaklar diyordu ve aldılar.Tam tersi akparti belediyelerindede oluyor.Tüm hükümetler döneminde de o parti kendi adamlarını devlet dairelerine getiriyor.Tanju özcan demedimi belediyelerde torpilsiz iş olmaz diye.Ülkece sorunluyuz ama bakarsan kendi partin süper hep karşı taraf sorunlu

5
2
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Doğru...

yanıt2
yanıt1
Vatandaşın biri:

Hep sizin dediğinize inanacak değil mi bu millet.. madem böyle şeyler yok, bu iddiaların kaynağı ne, nereden çıkarıyor insanlar böyle şeyleri? niye uydursunlar mesela? Sanki bu zamana kadar hep liyakat sahibi insanları koydunuz bir yerlere.

7
0
yanıtYanıtla
Bodyguard 32:

Adalet bakanlığı CTE 2023 yılında görevde yükselme sınavına girdim 95 puan aldım mülakattan 64 vererek elediler. Mülakatları kaldirsinlar

6
0
yanıtYanıtla
İsmimi ne yapacaksın:

Kafalarıyla totoları yer değiştirmiş, başka soru sormalarını mı beklediniz bir de?

4
0
yanıtYanıtla
Sebati Can:

mülakat kalkmadıkça torpil ve haksızlık bitmez. illa mülakat olacaksa noter huzurunda ve cd ye çekilerek adaylara teslim edilmeli.

4
0
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

balık baştan kokar

4
0
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

VALLA sizden her sey beklenir .

4
0
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

tam bir rezalet

3
0
yanıtYanıtla
kerem can:

Böyle mülakat soruları bana niye hiç denk gelmiyor yoksa bize de inkılap mi soruyorlardı da ben mi unuttum

0
3
yanıtYanıtla
Hüseyin Öner:

inkar etsede inandırıcı değil yakında çocuklarının isimlerinide sorarlar nedenmi adamlar reis tuvalete gitmeyeceksiniz dese bunlar altına eder yine gitmezler ne günlere kaldık ya rabbim

0
0
yanıtYanıtla
Erdal Doğan:

Maalesef mülakat olan bütün sınavlar suistimale açık herkes aldığı puanla atansa sorun kalmayacak aslında

0
0
yanıtYanıtla
Cengiz:

Yalanlarınızı silkeyim

0
0
yanıtYanıtla
gngr xxx:

Sayın bakan hiç boşa açıklama yapmayın mulakat kalkacak sözunu söylediniz alasını yapmaya devam ediyorsunuz halk genel seçimleri bekliyor biletinizi kesmek için biz bitti demeden bitmez dediniz ya halk da siz bittiniz diyecek emin olun ve hiç bir güç halkın gücünün önune geçemez

0
0
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

Yani nikim sana mı geçti:)))bu çok komikti harbi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title