Haberler
Güncelleme:

Başbakan Fico'yu vuran 71 yaşındaki saldırganın ifadesi ortaya çıktı: Hükümetin politikalarını beğenmiyorum

Slovakya Başbakanı Robert Fico'yu 5 el ateş ederek ağır yaralayan 71 yaşındaki şair ve aktivist Juraj Cintula'nun emniyetteki görüntüleri ortaya çıktı. Saldırının ardından gözaltına alınan Cintula'nın sorgusu sırasında "Hükümetin politikalarını beğenmiyorum" ifadesini kullandığı öğrenildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

İbrahim Demirel:

Slovakya gibi ufak devletlerin Amerika yerine Rusya yanlısı olması her zaman çıkarları için iyi olacaktır. Amerika bu coğrafyada 10 yıl, 30, yıl bilemedin 50 yıl etkisi olacak, git gide zayıflamaya mahkum olacaklar.bu her büyük devletın başına geldı. Ama sizler Ruslarla aynı coğrafyada yaşadığınız için devamlı yüz göz olacaksınız. Rusya umrumda degıl ama söz konusu Amerika ise her zaman karşı tarafında yer almak daha mantıklı dır. Çünkü Amerika dünyaya kan ve göz yaşından başka bisey vermiyor.

150
17
yanıtYanıtla
Murat Celik:

yaş 71 bir şey olmaz ev yerine içeride yat bir şey olmaz

26
17
yanıtYanıtla
yanık kremi:

her an her şey olabilir, öyle deme..

yanıt4
yanıt1
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Burada en büyük hata Koruma polislerinde adam silahı çekiyor hedefe doğrultuyor tetiğe basıyor en az 3 saniye gerekir.Bu 3 saniyede mudahil olunamamış bu beceri ve refleks eksikliğidir.

4
4
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

yaş 70 iş bitmiş 70 yaşındakilerden siyasetçi de olmaz ülkeyi yönetemezler.Bilmem anlatabildimmi?

3
2
yanıtYanıtla
Snn Aksu:

Amca yaş 71 olmuş sen hala politika diyon

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title