Haberler
Güncelleme:

Yerel seçimlere damga vurdular! 81 ilden 11'inin yönetimi kadınlarda olacak

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde kararını verdi. CHP'nin 1. parti olarak çıktığı seçimlere kadın adaylar da damga vurdu. 81 ilden 11 kadın adayın sandıktan zaferle çıktığı seçimde, AK Parti'den 1, CHP'den 6 ve DEM Parti'den ise 4 kadın siyasetçi, aday gösterildikleri illerde ipi göğüsledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Vatandaşın biri:

Hangi partiden olursa olsun kadınlarımızla gurur duyuyoruz. İşiniz rast gitsin. Bu ülkeye kadın eli değince çok tatlıyız.

154
49
yanıtYanıtla
Alkurt:

Güzel haber..tebrikler

102
33
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

Yönetim işinde duygusal olan kadınlar yerine erkekleri destekliyorum . Yönetim işinde duygusallık olmaz. Daha ihtiyatlı, soğukkanlı olan erkeklerin olması gerek .

6
27
yanıtYanıtla
Loko Lo-Ko:

Allah yar ve yardımcınız olsun. Bir Kadın olarak çok gurur duydum. ????

5
7
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

Cumhuriyet olmasa bulundukları mevki ve makamlara gelemeyecek olan Cumhuriyete düşmanlık eden ülkeyi bölmek parçalamak isteyen hainler ne bulundukları mevki ve makamları nede onlara sağladığı özgürlükleri hak ediyorlar

9
2
yanıtYanıtla
Fehmi kafesoğulları:

Diyorumki.Kazanan bayan belediye başkanların fotoğrafları varken,dem'in neden bir kişinin var acaba...!!!!!!!.Kazanan tüm,başkanlara hayırlı olsun,özelikle bayanlar görevlerinde başarılar dilerim.Ülkemiz için,tekrar hayırlı olsun.

6
4
yanıtYanıtla
Banu Çelik:

Teroristleri haber bile yapmamak lazım

yanıt6
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title