Haberler
Güncelleme:

Takımlarımız Süper Kupa finali için resmen sıraya girdi! Aralarında Amedspor da var

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi Arabistan'da oynayacağı Süper Kupa finali yaşanan skandal olaylar nedeniyle iptal edildi. Bu durum sonrası Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Ankaragücü, Samsunspor, Antalyaspor ve TFF 2. Lig ekibi Amedspor dev finalin kendi statlarında oynanmasını talep etti. Amedspor'dan yapılan açıklamada, "Buyurun süper kupa finalini Amed stadyumunda oynayın. Futbolda barışı sağlayalım. Büyük bir anlam kazanır ve gelecek nesillere örnek olur" ifadeleri yer aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

İbrahim Demirel:

Yalnız amedsporun stadın da istiklal marşı okutmuyorlar haberiniz olsun. Türk bayrağı da yasak.

87
264
yanıtYanıtla
hüseyin özdoğru:

Ne zaman bu zihniyetten vazgececeksiniz amedspor da ulkemizin bir spor kulubu..bu ayristirmadan boluculukten vaz gecin..sonuclari agir olacak demogojiler yapmayin...bir spiker cikar bursaya attigi gol yuzunden ah be bursam amed yine atti diye hayiflanir digeri baska seylerle ateş verir.yazik yazik 81 il tek yurekiz memleket hepimizin bu topraklar hepimize yeter.yeter artik bu boluculuk bu kardes kavgasi yeter irkcilik son bulsun kimse oldugu irktan dogmayi kendisi secmedi..

yanıt140
yanıt17
Artist Flower:

Geçen hafta bizzat kendim Amed maçına gittim. İstiklal marşını tek ses söyledik. Ve herkes atakta tek bir kişi saygısızlık etmedi. Bu yalan haberlerden vazgeçin. İnanmayın. Keşke final AMED te oynasaydı. Tüm taraftarları kol kola aynı türibin de izleselerdi ders alırdınız.

yanıt124
yanıt11
Martin Sikertel:

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bu dediğini yapacak olanın içinden geçerler, biliyorsun değil mi?

yanıt29
yanıt5
İbrahim Demirel:

Tek yürek olmamızı bende istiyorum da boş boş yorum yapma nerde bölücülük yapmıştım. Amedspor taraftarı hangi maçta istiklal marşı okumuş yada Türk bayrağı getirmiş maça bir tane göster.

yanıt10
yanıt22
Martin Sikertel:

@İbrahim Demirel doğru; İstiklal Marşımızı okumazlar. Doğru, bayrağımızı getirmezler. Yanlış olan; "İstiklal Marşı okutmuyorlar" ve "Türk bayrağı yasak" demeniz. Hayır efendim; bayrağı yasaklayamazlar, İstiklal Marşımız da çatır çatır okunuyor.

yanıt0
yanıt1
ALEYNA AKAN:

Helal olsun Amed , bizi her zaman güzel dersler veriyorsunuz.

225
55
yanıtYanıtla
Hayrettin SARICEYLAN:

Kesinlikle Amedspor stadında olmalı. Gazı Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünün anlam kazanacağı en güzel yerdir.

119
26
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

TFF Azıcık Onurumuz Varsa Bu maçın Finalini Diyarbakır da Oynatırsınız. Kürt ve Türk Halklarının Kardeşliği için.

120
20
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

ŞÜKRÜ ÇİÇEK KÜRT TÜRK ZATEN KARDEŞDİR AYNI SAFLARDA AYNI SECDEYE BAŞ KOYUYORUZ SEN NEYİN PEŞİNDESİN????

yanıt7
yanıt10
Çınar Saraç:

Bu final istanbul Atatürk olimpiyat stadına yakışır 80 bin kişi el ele kol kola öyle bir izler ki bütün takım taraftarları orayı doldurur

31
49
yanıtYanıtla
must Wolf:

Maç amedspor sahasında oynanmalı hepimiz eşit vatandaşız ya birimiz ya hepimiz. Aynı buğdayın ununu yiyip aynı şebekenin suyunu içiyoruz bu bize ders olsun. Bizim bizden başka dostumuz yokkkkkkk.

59
7
yanıtYanıtla
adana:

kesinlikle diyarbakırda oynasın diyorum

35
6
yanıtYanıtla
Tolga Babacan:

Arabla olacagina Kürt kardeslerimile olsun

7
2
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Kaç senelik Diyarbakırspor'un adını değiştirip Amedspor yaptınız, sonra futbolda barıştan bahsediyorsunuz. Ya ülkedeki barış ne olacak? Hani önce şu takımınızın adını bir düzeltip eskisi gibi Diyarbakırspor yapsanız; samimi olduğunuz belli olsa da sonra konuşulsa o işler?

7
2
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

TÜRKİYE HARİTASINDA AMED DİYE BİR YER GÖRMEDİM ORASI NEREDE....

6
1
yanıtYanıtla
Mehmet Uzatma:

Kayseri Kadir has stadında oynayabilir

0
0
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Beşiktaş in stadı atmosferi en iyi statlardan biri. Aynı zamanda dünyanın en güzel konumlu statlarından biri. Drone ile maç öncesi hem tribünleri hem boğaz manzarasını ve İstanbul un tanıtımını en güzel şekilde yaparız. Tüm dünya hayran kalır.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title