Haberler

Takımlarımız Süper Kupa finali için resmen sıraya girdi! Aralarında Amedspor da var

Güncelleme:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Suudi Arabistan'da oynayacağı Süper Kupa finali yaşanan skandal olaylar nedeniyle iptal edildi. Bu durum sonrası Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, Ankaragücü, Samsunspor, Antalyaspor ve TFF 2. Lig ekibi Amedspor dev finalin kendi statlarında oynanmasını talep etti. Amedspor'dan yapılan açıklamada, "Buyurun süper kupa finalini Amed stadyumunda oynayın. Futbolda barışı sağlayalım. Büyük bir anlam kazanır ve gelecek nesillere örnek olur" ifadeleri yer aldı.

Suudi Arabistan'da oynanması beklenen ancak yaşanan olaylar nedeniyle iptal olan Süper Kupa maçı sonrası TFF 2. Lig'de mücadele AmedSpor dahil bir çok Süper Lig ekibinden anlamlı çağrı geldi.

"FUTBOLDA BARIŞI SAĞLAYALIM"

Amedspor'dan yapılan paylaşımda, "Amedspor'a yapılan yıllar süren ırkçılığı ve terörizmi bitirmek adına buyurun süper kupa finalini Amed stadyumunda oynayın. Futbolda barışı sağlayalım. Büyük bir anlam kazanır ve gelecek nesillere örnek olur. "Yurtta Sulh" böyle olur" İfadeleri yer aldı.

AmedSpor'dan Süper Kupa finali için anlamlı çağrı: Futbolda barışı sağlayalım

İşte diğer paylaşımlar;

Aralarında Amedspor'da var! Takımlarımız Süper Kupa finali için resmen sıraya girdi

Aralarında Amedspor'da var! Takımlarımız Süper Kupa finali için resmen sıraya girdi

Aralarında Amedspor'da var! Takımlarımız Süper Kupa finali için resmen sıraya girdi

Aralarında Amedspor'da var! Takımlarımız Süper Kupa finali için resmen sıraya girdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Galatasaray Antalyaspor Fenerbahçe Ankaragücü Samsunspor Süper Kupa Konyaspor Amedspor Amedspor Spor Haberler

Canlı anlatım! Cimbom şampiyonluğa koşuyor

Canlı anlatım! Cimbom şampiyonluğa koşuyor

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

Canlı anlatım! Kadıköy'de gol yağmuru var

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Bakmadan Geçme

KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI NE ZAMAN? #129349 Galatasaray'ın şampiyonluk kutlaması olacak mı, nerede olacak? #9917 GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE! #129349 Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray - Konyaspor maçı FULL HD İZLE! #9917 GALATASARAY İLK 11'LER! Konyaspor ile karşılaşmada Galatasaray'ın ilk 11'leri kim? Erbaaspor Muşspor maçı CANLI izle! (HD) 26 Mayıs Erbaaspor Muşspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erbaaspor - Muşspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Erbaaspor - Muşspor maçı nereden izlenir? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi hangi tarihte, ayın kaçında ödenecek 2024? Popeyes boykot mu? Popeyes İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Popeyes Türk malı mı, sahibi kim? Bugün Fenerbahçe'nin maçı var mı? Bugün hangi Fenerbahçe maçı var, hangi kanalda?
Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

500

Yorumlar (18)

İbrahim Demirel:

Yalnız amedsporun stadın da istiklal marşı okutmuyorlar haberiniz olsun. Türk bayrağı da yasak.

87
264
yanıtYanıtla
hüseyin özdoğru:

Ne zaman bu zihniyetten vazgececeksiniz amedspor da ulkemizin bir spor kulubu..bu ayristirmadan boluculukten vaz gecin..sonuclari agir olacak demogojiler yapmayin...bir spiker cikar bursaya attigi gol yuzunden ah be bursam amed yine atti diye hayiflanir digeri baska seylerle ateş verir.yazik yazik 81 il tek yurekiz memleket hepimizin bu topraklar hepimize yeter.yeter artik bu boluculuk bu kardes kavgasi yeter irkcilik son bulsun kimse oldugu irktan dogmayi kendisi secmedi..

yanıt140
yanıt17
Artist Flower:

Geçen hafta bizzat kendim Amed maçına gittim. İstiklal marşını tek ses söyledik. Ve herkes atakta tek bir kişi saygısızlık etmedi. Bu yalan haberlerden vazgeçin. İnanmayın. Keşke final AMED te oynasaydı. Tüm taraftarları kol kola aynı türibin de izleselerdi ders alırdınız.

yanıt124
yanıt11
Martin Sikertel:

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bu dediğini yapacak olanın içinden geçerler, biliyorsun değil mi?

yanıt29
yanıt5
İbrahim Demirel:

Tek yürek olmamızı bende istiyorum da boş boş yorum yapma nerde bölücülük yapmıştım. Amedspor taraftarı hangi maçta istiklal marşı okumuş yada Türk bayrağı getirmiş maça bir tane göster.

yanıt10
yanıt22
Martin Sikertel:

@İbrahim Demirel doğru; İstiklal Marşımızı okumazlar. Doğru, bayrağımızı getirmezler. Yanlış olan; "İstiklal Marşı okutmuyorlar" ve "Türk bayrağı yasak" demeniz. Hayır efendim; bayrağı yasaklayamazlar, İstiklal Marşımız da çatır çatır okunuyor.

yanıt0
yanıt1
Hayrettin SARICEYLAN:

Kesinlikle Amedspor stadında olmalı. Gazı Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünün anlam kazanacağı en güzel yerdir.

119
26
yanıtYanıtla
Şükrü Çiçek:

TFF Azıcık Onurumuz Varsa Bu maçın Finalini Diyarbakır da Oynatırsınız. Kürt ve Türk Halklarının Kardeşliği için.

120
20
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

ŞÜKRÜ ÇİÇEK KÜRT TÜRK ZATEN KARDEŞDİR AYNI SAFLARDA AYNI SECDEYE BAŞ KOYUYORUZ SEN NEYİN PEŞİNDESİN????

yanıt7
yanıt10
Çınar Saraç:

Bu final istanbul Atatürk olimpiyat stadına yakışır 80 bin kişi el ele kol kola öyle bir izler ki bütün takım taraftarları orayı doldurur

31
49
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title