Haberler

Yavaş mı Altınok mu? İşte seçime 1 ay kala yapılan Ankara anketinden çıkan sonuç

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken sonucu en çok merak edilen illerden biri de Ankara... Yapılan son ankette Mansur Yavaş'a destek vereceklerin oranı yüzde 41.4 olarak belirlenirken tercihini Turgut Altınok'tan yanan kullananların oranı ise yüzde 37.5 oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (77)

Oğuz Çelik:

Mansur bey yaptığı hizmetler ortada tebrikler yeniden Mansur Başkanım

926
453
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Alakalı alakasız köylere belediyenin parasından beleş internet kullandırıp, milyoner adama karakış yardım paketi dağıtıp ihtiyacı olmayana bedava akşam yemeği vermesi; yeterli otobüs seferleri koymayıp insanları balık istifi taşıması çok güzel hizmetler tabii, haklısınız. Dalga mı geçiyorsunuz, adam mı seçiyorsunuz Allah aşkına nerede yaşıyorsunuz siz, ne hizmeti?! Hayal dünyasında mısınız? Bu sene; ilk kez sandığa gitmeyeceğim başımıza gelen herkes adaletsiz, herkes vatandaşın sırtına biniyor.

yanıt327
yanıt605
Mehmet Vatandaş:

Ankara'da yaşamıyorum ama en azından çalıyor ama çalışıyor felsefesini yıktı çalmıyor ve çalışıyor Ankaralı daha iyi bilir

yanıt504
yanıt268
Martin Sikertel:

Mehmet Bey ben Ankara'da yaşıyorum. Kendisi çalıyor mu bilemem, çalıyor diyemem; günah alamam, sadece derim ki belediyenin parasını köylere internet vererek, yazdığım gibi milyoner adama sözde yardım paketi vererek savuruyor. O para yanlış yere gittikten sonra ha çalmış ha başkasına peşkeş çekilmiş; ne farkeder? Çalışma konusuna gelince de çalıştığı falan yok. Tamam yaptıkları var; ama çok çok yetersiz.

yanıt203
yanıt336
habar mabar:

sinema bileti bedava iki film birden araya paça atıyoruz

yanıt28
yanıt32
Toroman Kutlug:

Kargada kuştur yazıktır güldürme

yanıt18
yanıt11
Merdan:

Sinan Ateş davasında ikinci savcıda görevden alındı.

yanıt19
yanıt4
Mehmet YILMAZ:

Martin Sikertel: vay arkadaş bula bula interneti bedava veriyor diye adamı israfçı olarak mı görüyorsun. Yazıklar olsun. Ya Allah aşkına Melih Gökçek neler yaptı neler, onun için de bir şeyler yazsana. Ben Ankara'da oturuyorum ve Mansur başkandan çok ama çok memnunum. Çalmıyor, çaldırmıyor. Dürüst. Sadece işini yapmaya çalışıyor. Hükümete rağmen elinden geleni yapmaya çalışıyor. İyi ki Ankara'nın başkanı ve gene olacak, hem de ezici bir üstünlükle. Bunu hepiniz göreceksiniz.

yanıt33
yanıt14
Ercan cıftcı:

Trollerin gördüğü hizmeti vatandaş neden göremiyor acaba? Ortada hiçbir şey yok yalan söyleme... Etrafına baktığında gördüğün her şey, gittiğin yollar, yürüdüğün kaldırımlar Gökçeğin eseri. Zerre icraatı yok Yavaşın.

yanıt23
yanıt34
Martin Sikertel:

Mehmet YILMAZ evet bedava interneti buldum; adaletsizlik çünkü. Ben neden para ödüyorum o zaman internete, o adamın özelliği ne? Ayrıca bu yalnızca tek bir örnek. Ha bir de; Melik Gökçek kötü yaptı diye Mansur yavaş'ın daha kötü mü yapması lazım; bu mu mantık? Ben sana Gökçek'i savundum mu? Hayır.

yanıt8
yanıt12
Nuri Aga:

Yavaş en az %5 fark atar

537
246
yanıtYanıtla
suleyman iplikci:

Hani yüzde 20 idi lan troll

yanıt134
yanıt217
Nuri Aga:

Sülo malı benim öyle bir iddiam yoktu

yanıt122
yanıt45
Kurt Bey:

Hele ne iş yapmış onu yaz.

yanıt73
yanıt78
Nuri Aga:

Kurtbey, sizinkinin birilerine parsel parsel satmasından hiç bişey yapmaması iyidir. Belediyelerin parasında tüyü bitmemiş yetimin hakkı vardır.

yanıt50
yanıt11
sade vatandaş:

yavaşı bırakın emekli ikramiyeleriyle ilgil haberlerin yorumlarına erişemiyoruz bizim internetmi çekmiyor yoksa bu haberle igili yorumlara bir yerlerden erişim engelimi var galiba bu gidişle sadece dedikodu proğramlarına yorum yapılabilecek

yanıt2
yanıt4
recep kaya:

nuricim geriden atar yuzde 5

yanıt1
yanıt2
tarık usta:

yavaşı geçecek adam yok

467
219
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Maalesef Stockholm sendromundan kurtulamadık. Sonuç az çok belli; Ankaralı'ya eziyete devam...

173
361
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Halk sandıktan seninkini çıkarırsa "demokrasi" rakibini çıkarırsa adı "eziyet" oluyo dimi

yanıt145
yanıt31
Martin Sikertel:

Sezgin Sezgin sana göre öyle mi oluyor? Benimki diye bir şey yok. Bir tarafın lideri göçmeniydi, ekonomisiydi belimizi büküyor; diğer taraftaki kişinin kendisi Ankara'da eziyet oluyor. O kadar kutuplaşmışsınız ki; bir kişinin doğrusuna doğru, yanlışına yanlış demek size ters geliyor, körü körüne savunuyorsunuz birilerini. Dolayısıyla yapmış olduğun boş beleş, saçma sapan bir yorum.

yanıt10
yanıt30
Metehan Çakıcı:

Bir ÜLKÜCÜ olarak oyumu Mansur Yavaş'a vereceğim ! Ülkeyi mülteci kampına çevirenlerin adayına ne hakla oy vereceğiz !!

224
83
yanıtYanıtla
Alp Emir:

Bende ankariliyim hemde yerlisi Martin ve haksizmiyim sizler pravakatörsünüz Mansur Yavaş harbiden dürüst ve engellenmesine rağmen Ankara için elinden gelen herşeyi yapan başkandir biraz delikanli.olun at gozlugunu çıkartın ve gerçekleri görün artık görün

88
36
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Ben provokatör falan değilim ama anlaşılan at gözlüğünü takan ve halkın arasına karışmayan sensin sanırım; lord gibi yaşıyorsun. Bin bakayım iki gün belediye otobüsüne, 3 kez bindiğinden bir tanesi mutlaka yolda kalır bakımsızlıktan dolayı; çalışanının içinde de tek ayak üzerinde gidersin kalabalıktan. Ne bir alt geçit ne üst geçit; trafik keşmekeş, delikanlı olun diyorsun ya; delikanlı doğruyu söyleyendir, önce yalan söylemeyi bırak sonra delikanlılıktan bahset.

yanıt30
yanıt59
Mehmet YILMAZ:

Mansur Başkan alacak. Sizde çok ama çok üzülerek seyredeceksiniz.

yanıt40
yanıt14
Martin Sikertel:

Mehmet YILMAZ evet maalesef tamamen haklısınız.

yanıt3
yanıt5
Martin Sikertel:

Mehmet YILMAZ, bizler gibi hizmet görmeyen; Ankara'ya bir tane çivi çakılmamasından rahatsız olan herkes üzülecek, çok haklısınız. Gelen ağam giden paşam; ben nasıl olsa zevk sefa içinde yaşıyorum, benim ne ihtiyacım var belediye otobüsüne, alt geçide üst geçide; bana ne başkentimizde elle tutulur, işe yarar bir şey yapılmış mı, ben kendime bakarım diyenlerin yine umrunda olmayacak.

yanıt12
yanıt12
Aslan Öztürk:

Ha ha ha meeeeee

74
37
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

şok şok şok...kahkaha atarken meleyen bir öküz türü keşfedildi diye akşam haberlerinde izleriz artık... hemi de afrika savanlarında değil güpegündüz türkiyede:))

yanıt62
yanıt42
Martin Sikertel:

Vay neşeli koyun seni vay...

yanıt11
yanıt38
haksız mıyım:

martine...gel oğlum geh geh gehhh... seni de besleyelim bugün. bolca otumuz var. lan ot dedikse sizin kafayı çektiğiniz türden değil haaa... yiyeceğiniz ot. ne bileyim ayık gezdiğiniz falan yok, tutar lafı şeyinden anlarsınız mazallah:)))

yanıt15
yanıt18
Martin Sikertel:

haksız mıyım ben Aslan Öztürk'ün yorumuna cevap yazdım; senin yazdığın yorum da çok hoşuma gitti ve güldüm. Tabii ki sen her zamanki gibi olayı yine yanlış anlayıp durduk yere bana sardın.

yanıt4
yanıt17
haksız mıyım:

martine...özür dilerim öyleyse. ancak kastettiğin kişi belli değildi. kendinden olmayan halkımıza koyun dedikleri için bana söylüyorsun sandım. mümkün olsa silerdim.

yanıt8
yanıt11
Martin Sikertel:

Canın sağolsun senin. AKP'li olmasam da görüşünden, siyasi fikrinden dolayı kimseye öyle söz söylemem; söyleyeni de sevmem. Ama adam böyle ortalıkta kendinin koyun olduğunu kabul edip melerse kendinin koyun olduğunu bilene ben neden insan diyeyim...

yanıt11
yanıt22
Mehmet Vatandaş:

haksız mıyım: Önce Türkçeyi düzgün kullanalım türkiyede değil Türkiye'de yazılır. Bir milletin ana dili önemsenmeyecek bir kavram değildir:))

yanıt23
yanıt7
suleyman iplikci:

100tl et paran yattığı hırsızın trollu

yanıt15
yanıt7
Ahmet Korkmaz:

Ankara'da bizim olacak İzmir'de bizim olacak ?stanbul'da bizim olacak Mersin'de bizim olacak Diyarbakır'da bizim olacak Adana'da bizim olacak Durmak yok yola devam Yaşasın CHP

51
48
yanıtYanıtla
Eroğlu:

Mansur Yavaş'ın kazanma ihtimali olan bile bu anketten sonra biraz zor. Çünkü anket firması "ALF"! Hani genel seçimde Kılıçdaroğlu 10 puan, Millet İttifakı 12 puan önde diyen şirket. Yani Turgut Altınok kazanırsa şaşırmayın. :)

40
57
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Turgut Altınok, Mansur'u evine gönderecek hiç şüpheniz olmasın ..

29
59
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Hiç şüphemiz yok :))))))))

yanıt19
yanıt2
suleyman altıntaş:

Bu seçim akp'nin sonu olacak. Buraya yazıyorum. akp tarih olacak. Kendi kalemini kendi kırdı.

53
32
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Emekliye seyyanen veremeyiz dedikleri gün bitti seçim... kabus gibi yerel seçim bekliyo akp yi

yanıt51
yanıt17
Bahadır:

Dönek Mansur. Ya göründüğün gibi ol ya da olduğun gibi görün! CHAPE'li mı? Ülkücü mü? Ülkücü mü?CHAPE'li mi?

26
42
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Hazmedeceksiniz Mansur Başkanı. İstemeye istemeye hazmedeceksiniz. Neci olduğunun hiçbir önemi yok. Ahlaklı olsun yeter.

yanıt13
yanıt5
Mustafa Bey:

Son zamlardan sonra mecburen ve üzülerek ak parti yi bırakıyoruz. Ailecek sadece Mansur Yavaş a ,Mansur Yavaş olduğu için oy veriyoruz. Ama ilçede hiç kimseye vermeyecez.

30
29
yanıtYanıtla
Toroman Kutlug:

Algıya bak ))))))

yanıt15
yanıt9
Gh Tgv:

Mansur en az 10 fark atar buna

31
14
yanıtYanıtla
Ahnet Eker:

Mahsun başkana devam

30
15
yanıtYanıtla
Lütfi Erdonmez:

Tabiki sayın yavaş dürüst insan

30
11
yanıtYanıtla
Tayfun İZGİ:

25 yıldır bütün anketler CHP'yi önde gösterdi herkes şahit

17
24
yanıtYanıtla
Blackened:

Hizmetsizligin kılıfı "ama çalmıyor" veya "adamin dibidir" olmuş, zokayi yutan yutana. Yerel yönetim seçilecek adam ne hizmet aldıma bakmıyor. Çok ilginç

13
22
yanıtYanıtla
Mehmet YILMAZ:

Çalıp, çaldırıp, peşkeş çekip bir şeyler yapacaksa yapmasın. Mansur Başkan geldiğinden bu yana Ankara daha huzurlu.

yanıt19
yanıt10
Doğrucu vatandaş:

Mansur başkan, Fenev şampiyon.:)

7
28
yanıtYanıtla
Melisa Ozkan:

Yavas baskan

23
9
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Mansur yavaş %4'den fazla fark açar, ben bu sonuca inanmıyorum. En kötü %10 gibi bir fark oluşur

20
12
yanıtYanıtla
Alp Emir:

Martin Sikertel bikere senin şu isminden belli ne olduğun diyorsunya köprü yok otobüs arıza yapıyor herkez perişan diye sahtekarlık yapma ben her gün yenikentten sitelere gidip geliyorum ve halkın arasından hiç cikmiyorum sahtekar olmasan Ankara köprü alt geçit yok diyemezsin benden sana tavsiye insanlarla takıl doğru yolu bu diyeceğim ama sende bu zihniyet ve o at gözlüğü olduğu sürece hiç birşey göremezsin Ankara'da köprü alt geçit olmadığını söyleyen bi zihniyetten ne beklenir ki...

23
8
yanıtYanıtla
Adam Bey:

Mansur, İmamoğlu…. CHP baya belediye ‘kurtaracak’ gibi. Evet vatana en iyi hizmeti veren kazaniyor. İmamoğlu ve Yavaş çalıştı hükümet ne zorluklar çıkartıp ve bütçe kestiği halde.

16
12
yanıtYanıtla
Cengizhan Karakaya:

Mesele anket yapmak değil, anketin nerede yapıldığı

18
9
yanıtYanıtla
Rıdvan Polat:

Tabii ki Mansur Yavaş

18
6
yanıtYanıtla
Ali Erb:

Kesinlikle ikisinde deil Fatih Erbakan a bu sefer

3
18
yanıtYanıtla
Cengiz:

Altınok kim ola ?

14
7
yanıtYanıtla
Toroman Kutlug:

Anketörler iş başında …Yüzde 60))))))

13
7
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Maşallah uzak araaaaa

15
5
yanıtYanıtla
mus kıl:

akçıtırların zorunada gitse.. yavaş koltuğu bırakmayacak..

10
9
yanıtYanıtla
Cevdet Karaduman:

Akp büyük illeri alamaz kaybeden yine ülke olur.

6
11
yanıtYanıtla
Süleyman Koç:

geçen seçim keçiörende turguta büyüksehirde mansura vermiştim bu seçimde yine masura vereceğim keçiöreni bitirdi kecireönde turguta gecen secım veren her 5 kişiden 4 ü mansura verecek

9
7
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

sadece 4 puan mı? tarihi fark gelecek mansur abiden

9
6
yanıtYanıtla
Berke Dagdeviren:

mehmet bey secim zamani kilictarogluna destek vereceginden belediyeden uzak kalacagi icin maasini dondurmus bir insandan bahsediyoruz.

10
4
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

Başbakan olmalı yavaş

8
5
yanıtYanıtla
Murat Gülmez:

MANSUR UN KAAZANACAĞINI ALTINOK TA KESTİRDİ STRESTEN SAÇLARI DÖKÜLDÜ

7
6
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Bu parti hala yüzde 40 oy alıyorsa başkentte mansura karşı, Türkiye'nin 20 yıl daha beli doğrulmaz.

8
4
yanıtYanıtla
Diyarli:

Her yeri beton yiginina donmus bir Ankara. Sigir gibi millet tikilmis evlerine, cikip gezip hava alacak bir alan yok Ankara icinde.

4
7
yanıtYanıtla
habar mabar:

sinema bileti bedava 2 film birden araya parça atıyoruz

6
3
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Martin trollugun tescillendi Maşallah oturduğun yerden iyi çalışıyorsun

5
2
yanıtYanıtla
Kurt Bey:

Mansur Yavaş: (%41,4) Turgut Altınok: (%37,5) Cengiz Topel Yıldırım: (%6,4) Suat Kılıç: (%2,3) seni kim tanır tanıyan varmı acaba .davasını satan Bartu Soral: (%2,1) Diğer Adaylar: (%4,1) Kararsız: (%6,2)

3
3
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Yavaş 'mı, Altınok' mu, ben ekonomi diyorum.

4
0
yanıtYanıtla
emrah aygun:

Kral çıplak...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title