Haberler
Güncelleme:

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

Merkez Bankası Fatih Karahan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in dün açıkladığı kamuda tasarruf paketine ilişkin değerlendirmede bulundu. Karahan, "Tasarruf paketindeki harcama önlemi bize enflasyonla mücadelede yardımcı olacak. Manşet enflasyonda belirgin düşüşün eşiğindeyiz" ifadelerini kullandı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

Turan Şahin:

22 yılın meyveleri nere gitti,birilerinin cebinemi girdi,halk perişan geçinemiyor,

115
5
yanıtYanıtla
kripto para:

diyanete gecen senenin 1,5-2 kat fazla bütce ayirin mazallah din elden gidiyeaaaaaaaaaah audi kesmezse hepsinden birer tane alsın paşamız istedigine binsin yeterki din elden gidemeyeeaaaaaaahh olmasin

76
19
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

merkezin patronumu? bir devlet memuru kadar garantisi yok.Akp genel başkanı bu gün istesin bir imzayla görevden alır.

59
5
yanıtYanıtla
HİLMİ KANBER:

TASARRUF TEDBIRLERI NEDEN SEÇİMLERDEN ONCE YAPILMADI ÇÜNKÜ OY KAYBEDECEĞİNİ UMMUYORLARDI UMDUKLARI BAŞLARINA GELDI CHP DURUMU GÜZEL İZAH ETTI BAŞARDI ZAFERLE SEÇİMİ SONUÇLANDIRDI.AMMA CUMHUR İTTİFAKI KAYBETTIKLERI BELEDIYELERIN BORCUNU BU BELEDIYELER ANCAK ÖDESIN HIZMET YAPAMASIN DIYE TASARRUF TEDBIRLERI ALDI.ANAYASA REFERANDUMU AREFESINDE HERŞEY GÜLLÜK GÜLİSTANLIK GOSTERILIR TEDBIRLER BAŞARILI OLDU DENILECEK SEÇMENLERIN OYLARIYLA ANAYASAMIZ REFERANDUMLA OYLANACAK.CUMA GUNU HAFTA TATİLİ OLUR

43
10
yanıtYanıtla
Hakkım Yok:

Bu kamudaki tadbirler belediye seçimleri kaybettikten sonra gelmesi çok manidar...

43
6
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Üç yıl boyunca yapılan tasarruf kur korumalı vadeli mevduat sistemindeki ödemelere bile yetmiyor. Artık bu kkm yi bitirmenin zamanı gelmedimi? Kkm devam ettiği taktirde Tasarruftan elde edilecek 1 trilyon lira yine zenginlerin cebini dolduracak.

27
1
yanıtYanıtla
Salim:

TENCERE YUVARLANMIŞ KAPAGI BULMUŞSUNUZ ........

24
1
yanıtYanıtla
Yüksel Kocadağ:

Bu kadar açığın kimin yüzünden oldugunu millet gayet iyi biliyor .Zsmani gelince tekrar sandıkta fazlasıyla hayirlayacaktir.

11
2
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Merkez Bankası patronu derken ? Talimat alıyorsa, üstden patron değildir. Ne emir buyurulursa onu uygular. Etkisinide gördük tepkisinide piyasaların. Neden Merkez Bankası resmi direk birleşemedi ekonomi bakanlığa . sözde değil özde olmalı.gereksiz maliyetler bu kurumda. Tasarruf paketine dahil edilmelidir. Özgür bir Merkez Bankası olmadığına göre !!!

11
0
yanıtYanıtla
Punisher null:

??????

5
1
yanıtYanıtla
happy:

Yangın yeri buralar.Emekli...

1
0
yanıtYanıtla
Kara_kalem:

KÖPRÜLERE ZAM HAY MAŞALLAH DEVLETİN KÖPRÜSÜ 40 TL ÖZEL ŞİRKET KÖPRÜLERİ 400 TL 22 YILDIR TELAFUZ ETTİĞİNİZ YAPSAYDINIZ ŞİMDİ BU ÜLKEDE EMEKLİ MAAŞ 30-40 OLURDU GERÇEK 2008 ÇIKARDIĞINIZ KANUN OLMASA BU ÜLKE EKONOMİSİNDE DAHİ 17 BİN YATACAK YERİNİZ YOK SONRA PİYASA NEDEN ZAM GELİYOR KÖPRÜDEN GEÇEN ADAM GEÇİŞ ÜCRETİNİ NEYE YANSIYACAK.

1
0
yanıtYanıtla
Ali Ilhan:

Tasarruf sadece kamuda değil her yerde, 2024 mayısından itibaren değil, 02 Kasım 2002'den beri uygulanmalıydı. Müslüman bunlar israf etmez dedim oy verdim demek ki yanılmışım çok yazık. "Gerçek Müslüman Ne İsraf Eder Ne Haksızlık Yapar Ne Torpil Ne de Rüşvet Alır Adalet ve Kalkınma Partisi İsmine Reva İcraat da Bulunur"

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title