Haberler
Güncelleme:

9 kişinin hayatını kaybettiği kazada şoförün hızı 3 kat fazla çıktı

Mersin'de 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan otobüs kazasında, şoförün hız ihlali yaptığı ortaya çıktı. Yapılan incelemede otobüsün hızının tünel içi giriş ve çıkışlarından sonra kademeli olarak düşürülmesi gerekirken 3 kat daha hızla seyrettiği belirlendi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

Ali :

Hem de takograf cihazını kapatıp basıyorlar. Yazık be! 9 kişiyi öldürdü bu katil şoför.

192
16
yanıtYanıtla
arsen lupen:

Duble yollar yaptık bilmem ne.al san bi kaza da fısssssss

yanıt31
yanıt218
Mustafa Altaylı:

Takograf kapatmanın cezası ,o otobüsün ve sürücüsünün Süresiz trafikten men olmalıdır.

yanıt121
yanıt7
Burak Tezel:

Sorumlu O otobüs firmasının kapatılması lazım.

181
21
yanıtYanıtla
abdullah HAMARAT:

Senin olmayan beynini kapatmak gerek

yanıt23
yanıt115
Alex:

Ayda bir iki kez şehirler şehirler arası yolculuk yaparım. Sürekli de ön koltukta giderim. Şuna dikkat ettim. Şoförler aynı güzergahta sefer yapa yapa yoları ezberliyor. Özellikle gece yada sabaha karşı yolların boş olduğu zamanlarda şoförler virajlara normalinden hızlı girebiliyor. Şoförleri uyardığım olmuştur. Yolları ezebere biliyoruz tarzı yanıtlari alıyordum.

74
2
yanıtYanıtla
Aykiri:

Antalya-Mersin yolu geçmişte çok çok kötü ve virajlıydı. Şimdilerde çok tüneller açılarak rahatlatılmış ama Aydıncık civarında, birde Anamur- Gazipaşa arasında çok keskin virajlar var. Bu aralara da tünellerin biran önce açılır umarım.

36
1
yanıtYanıtla
Aykiri:

Tünel çıkışında olmuş habere tekrar baktım. O yoldan daha önceleri geçtim ve iyi kaza olmuyor bu kadar tehlikeli yolda diye düşünmüştüm :( Yanlış hatırlamıyorsam o yolun sonu uçurum . Allah rahmet eylesin. Kalanlarına sabır versin.

yanıt31
yanıt4
Binance kripto:

Sorunlu bir firma otobüsleri eski

18
7
yanıtYanıtla
Oktay Şahin:

Şöför olmak bazen emek ister sabır ister,güç ister,bunlardan birini kaybettiğiniz an kazaya sebebiyet çok normaldir.

18
0
yanıtYanıtla
Serkan Oktay:

Bariz şoför hatası ancak şimdiki otobüsler yerden oldukça yüksek üretiliyor. Eski 302 mercedes gibi yere yakın otobüs olsa insan hatası olsa dahi kaza belki can kaybı olmadan atlatılırdı.

0
2
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

problem corbacilar

0
1
yanıtYanıtla
Recep Aykun:

i konusu müfredattan çıkartıldığına göre yol yapan mühendislerde merkezkaç kuvveti konusunu bilmediğinden virajlı yollar eğimli değil düz yapılıyordur. Bu kazada merkezkaç kuvveti konusunu müfredattan çıkartan eğitimciler de yargılanmalı

1
0
yanıtYanıtla
Ahmet Coşkunsu:

Kaç kişinin kemeri takılıydı acaba?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title