Haberler
Güncelleme:

Demirden, çimentodan çalan müteahhitler izlesin! Japonya'daki 7.6'lık deprem anından ilk görüntüler geldi

Japonya'nın batısındaki İşikawa eyaleti kıyısında 5.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Bölgede tsunami uyarısı verilirken deprem anına ait ilk görüntüler de gelmeye başladı. Gelen görüntülerde insanların sakinliği ve sarsıntı anında binaların sağlamlığı dikkat çekti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (33)

İsmail oruç :

Haberin başlığı eksik olmuş.çalan müteahhitler ve nların çalmasına zemin hazırlayan göz yuman daha açık ifadeyle onlarla ortak olan idareciler olmalıydı.

524
18
yanıtYanıtla
Taner ARAPLILI:

he öyle olunca rahatlayacak mısın?

yanıt0
yanıt1
Can:

İnanılmaz görüntüler. bizler 1999 depremlerini yaşamış, büyük acılar çekmiş bir ülke olarak hiç bir şekilde ders almadan yola devam ediyoruz. 6 Şubat depreminde yep yeni binaların yıkıldığını gördük . İşte size dünyada yaşayan insanların ne kadar farklı olduğunu gösteren bir haber .

419
4
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Aklıma ilk gelen bir defalık deprem vergisi Ötv geldi. Kalıcı oldu..

yanıt28
yanıt2
Osman Tokgonul:

Ama biz Müslümanız ! Yaa , başlıkta " demirden çimentodan çalan müteahhitler görsün "diye yazmışlar ya ondan yazdım .

209
71
yanıtYanıtla
mahmut:

Çalan adam müslüman olamaz demiyorsun da . çalanların kalbine girip baktın mı Müslüman mı yazıyor kalbinde?

yanıt183
yanıt63
Bidüşün:

Osman kardeş çok talihsiz bir cümle kurmuşsun, kötü olan müslümanlık değil insan

yanıt271
yanıt58
Osman Tokgonul:

Aaaa, insanların kalbinde bu Müslüman bu Hristiyan bu Katolik vs diye mi yazıyor (?) Geç bunları Mahmut . Ben her kelime-i şehadet getirene Müslüman derim galiba herkes de öyle der ama O kutsal kitabın Türkçesini okumadığından , anlamını bilmediklerinden ( Bu ara " Kuran Türkçe okunmaaaaz , anlamı değişiiir" diyenler olduğu sürece bu işler düzelmez ) Çalacaklar da çırpacaklarda .

yanıt102
yanıt60
Osman Tokgonul:

Bidüşün , benim yorumumdan nasıl böyle bir şey çıkardın ? Müslümanlar çalar çırpar sözü mü var . Bak kardeş , adamlarda mübalasız onlarca dinleri var ama adamlar doğru lar fakat biz Müslüman olmamıza rağmen ... Amaaan be Bidüşün , ben de sana neler anlatıyorum .

yanıt72
yanıt32
oktay memiş:

İnandığın dinini yaşa. Sıkıntı olmaz. Hangi din ise yeter ki yaşa...

yanıt2
yanıt3
Taner ARAPLILI:

hey Allahım nedir bu müslümanların böyle bağnaz ve beynamazlardan çekisi. evet Allahtan korkan çalamaz çünkü hesap vereceğini bilir? ne demeye çalışıyorsun bu müslüman olmayan bir insanın davranışını müslümanların sırtına vurarak yaftalmakta amacın ne?

yanıt10
yanıt11
virtueslife:

izalatörün önemi birkez daha ispatlanmış oldu.koca koca binalar gidip geliyor öylece çatlak bile yok.neredeyse tüm binalarında var japonyanın.Bizi öldüren tek şey cehalet değil fakirlikte öldürüyor.

155
6
yanıtYanıtla
Lodos Eser:

Fark eden oldu mu otoparktaki görüntü muazzam. Ortada bir tehlike bile yokken her arabanın arkasında takoz desteğine gelecek şekilde park etmesi olması

115
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Eskiden sörveyör diye bir denetim usulü vardı , her kat çıkılmadan önce ve temelden itibaren bir denetim mekanizması. Usulünce denetlenmediğinde yüzlerce kişinin ölümünden sorumlu kimseyi bulamazsınız...

66
3
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BU DEPREM 7.6 OLARAK ACIKLANDI ALMANYADA!!! YANI HATAY DEPREMI KADAR SIDDETLI!! TÜRKIYENIN HERHANGI BIR YERINDE OLSAYDI BNLERCE INSAN ÖLMÜSTÜ GENE !!! 1 KISI DAHI ÖLMEDI JAPONYADA !

27
0
yanıtYanıtla
ahmey bulut:

Olen yok yaralanan yok yikilan bina yok hasarli bina yok mal kalbi yok Ama herkes bizi kiskaniyor dunyaya kafa tutuyiruz Adamlar 100 yil onceden gidiyor 100 yil.

24
3
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

TÜRKIYEDE ATGÖZLÜKLERIYLE YASAYAN BAGNAZLARA BUNU ANLATAMAZSIN KARDESIM!!!! MAALESEF.

yanıt18
yanıt0
Mustafa Ünal:

Elektrik kesintisi bile olmuyor ??

26
1
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

BILMEDEN YORUM YAPMA!! 30.000 HANEDE ELKTRIKLER KESILDI !! BURDA ALMANYADA HABERLERDE SÖYLENDI!!! ALMANYA SIZI KISKANIYO ! DIMI ! VE BU DEPREM 7.4 DEGIL! 7.6 !! CANO.

yanıt12
yanıt6
Doğuş:

Bizde çalan memnun ölen memnun sağ kalan da memnun. Bunu yaşadık gördük

23
0
yanıtYanıtla
halil anka:

Asıl büyük devlet böyle olunur.Nutuk çekerek değil.

20
0
yanıtYanıtla
Akif varlık:

Kader diyip geçiştiren yöneticiler de izlesin

16
0
yanıtYanıtla
sanane banane:

Kusura bakmayinda sadece Devleti suçlamak haksızlık olur, asıl sorun insanlarimizda. Evimi nasıl ucuza yaptırayım, ve ne yapsamda bir kat daha çıkayım diyen Ev sahiplerinin hiçmi suçu yok. Bizim insanımız doymaz, Müslümanida aynı Hiristiyanida aynı, suç bizim bitmek bilmeyen doyumsuz olmamız... Herkesin yeni yılı kutlu olsun

4
9
yanıtYanıtla
Revolver:

devlet izin vermesin kaçak yapılaşmaya o zaman..sürekli af çıkarmasın.. bu durumda devleti suçlamamak ölenlere haksızlık oluyor..

yanıt10
yanıt1
Ayfer Karakaya:

Bizim milletimizde malesef birlik beraberlik yok ısrarlı talepler yok herşeye bi tamm demek bi kabulleniş herşeyi oluruna bırakmak durum böyle olunca herkes istediği gibi at koşturur tabiki bu ülkede

13
0
yanıtYanıtla
Mesut Ergene:

Adamlarda asma tavanlar bile yerinden oynamıyor. Alçıpanlar bile sağlam

12
0
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

Bizim müteahhitler deprem olduğunda ilk iş uçak bileti alıp kaçmak oluyor

11
0
yanıtYanıtla
Revolver:

nasıl yani hiç yıkılan bina yok.. japonyaya giden bir türk müteahhitte mi olmamış...

10
1
yanıtYanıtla
HALİS ER:

Nüfusun azalmasına izin vermiyorlar

6
4
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Biz o hırsızlık yapan müteahhitlere ve onların suç ortağı olan kamu görevlilerine de kısaca esfeli safilin güruh diyoruz onların asıl hesabı Ahir Dünya'da

5
1
yanıtYanıtla
Sahanda yumurta :

Eğer bir yerde sağlamlık varsa yamuk yoksa orada Jhon Hanry vardır.

1
3
yanıtYanıtla
Ayfer Karakaya:

Yorum

0
2
yanıtYanıtla
Google Hesap:

Orada beton ev yok zaten yüksek binalar celik üzerine yapılmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title