Haberler
Güncelleme:

Erbakan 3 büyükşehir adayını duyururken gençlere drift sözü verdi

Yeniden Refah Partisi, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını açıkladı. Partinin İstanbul adayı Mehmet Altınöz olurken Ankara adayı Suat Kılıç, İzmir adayı ise Cemil Arıkan olarak Fatih Erbakan tarafından açıklandı. Erbakan'ın toplantıda "Gençlerimiz arasında yaygınlaşan drift atma heyecanını ileri sürüş pistlerinde gerçekleştirmelerini sağlayacağız." vaadi dikkat çekti. Erbakan, projeleriyle gençlerin hız tutkularını kimsenin hayatını riske atmadan tatmin etmelerini sağlayacaklarını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

Blackened:

Drift mi, en çok lazım olan şey drift pistiydi memlekette. Ülkenin en büyük sorununu cozdunuz, o zaman oyumuz Yeniden Refaha!!

23
8
yanıtYanıtla
Narter Nart:

Arkadaş gençken Ankara' da çok drift yapardı. Babasının eline su bile dökemez..

10
5
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

SANKİ HER GENCİN ALTINDA SON MODEL ARABA VAR BÜTÜN DERTLERİ İŞ GELECEK KORKUSU DEĞİLDE DİRİFT ATMAK SANIYOR HALKTAN,GENÇLERDEN KOPUK BİR ELİ YAĞDA BİR ELİ BALDA TUZU KURU BİR HAYAT YAŞADIĞI NASIL BELLİ OLUYOR

9
6
yanıtYanıtla
Recep Ertuğrul:

Hiç kimsenin hayatını tehlikeye atmadan, gençlerin her türlü tehlikeyi ve cezayı göze alarak yaptığı bir sorunu çözmek için vaatte bulunmuşlar ne var bunda. Bu gençlere olan vaatlerinden sadece bir tanesi. Her alanda projeleri mevcut. Biraz zaman ayırıp okumak gerekiyor.

1
1
yanıtYanıtla
onur aksakal:

travzonliler olarak bu haberi bekliyoridik artık oylar yeniden rafaha da

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title