Haberler
Güncelleme:

Fenerbahçe'den Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a yanıt: Açıklamalarını üzüntü ile takip ettik

Fenerbahçe, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamalar hakkında bir paylaşımda bulundu. Bakan Tunç'un yaptığı değerlendirmeleri üzüntüyle takip ettiklerini belirten sarı-lacivertliler, Tunç'un açıklamalarının Fenerbahçe'yi hedef almayı fırsat kollayanları cesaretlendirdiğini ve bu durumun kendilerini derinden yaraladığını öne sürdü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (38)

baklavacı çeto :

bunlar da hiç bir şey beğenmiyor

218
145
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Biz öyle herşeyi begenmeyiz.Öyle herseyi anında beğenen görgüsüzlerden değilizdir.Herkesi kendiniz gibi sanmayın

yanıt3
yanıt5
deniz ergün:

FENERBAHÇE'm sen bunlardan da büyüksün !!!

144
212
yanıtYanıtla
Faruk Şahin:

Hayırdır dokunulmazlığın mı var

237
104
yanıtYanıtla
Orhan D:

Elbet bir gün seni de köşeye sıkıştırırlar. Can havliyle neler yaparsın kimbilir. Belki de ailen yanında olur o an. O zaman anlarsın aile dokunulmazlığını. Fenerbahce büyük bir ailedir. Zoruna gitse de bazı gerçekleri kabullenmek zorundasın. Biat etmesini öğren.

yanıt64
yanıt101
taze vatandaş:

yok yani napalım ağlakbahçe adamları idam mı edelim napalım yani sizin rahatlamanız için ne yapmak lazım bütün takımları küme düşürelim şampiyon olun isterseniz, ne ağladınız beee vallahi gına geldi ne algı yaptınız çapsız teknikdirektörle çapsız başkanına suç atın saldırmayın sağa sola

172
112
yanıtYanıtla
Mehmet Ceylan:

Höst haddini bil vatandaş, sen ne diyorsun be, sahaya yüzlerce taraftar girmiş, tehlikenin farkında mısın sen? At gözlüğünü çıkar hemen

yanıt63
yanıt72
Yoruldum:

Gs bjk ts maçlarını izle sonrada fb maçlarını izle bakiiim. Belki bi fikir edinirsin

yanıt36
yanıt14
osman Öztürk:

Sizin gibiler stadyumlara sadece küfür etmeye gelen ve bu ülkenin sorunlarının temelinde yatan sebeplersiniz.Bu ülkede,ülkenin en büyük futbol takımının otobüsü kurşunlandı.Senin gibiler kesin çok iyi oldu demiştir.size yapılsa aynısı ağlayarak yerlere atardınız kendinizi.Her maçtan sonra başta teknik direktörünüz olmak üzere ağlama seansı yapiyorsunuz.Unutmayin vicdan insana mahsus bir şeydir.Sizin bunları anlamanızı beklemiyoruz.Ne de olsa İngiliz taraftarların katili aranizdan çıktı.

yanıt2
yanıt2
Metin Öge:

Çok boş konuşuyorsun ali koc ne diyecekti bakan futbolculara hakkında soruşturma yok dedi olsa tribünleri tahrik eden futbolunda ceza alacaktı. Ama senin derdin kaos yaratmaksa başka çöplüğe

143
49
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

tek mağdur da siz değilsiniz masumda değilsiniz. maç boyu taraftarı tahrik eden senin oyuncuların değil miydi? akılsız Trabzon taraftarına şükredin onların sayesinde zeytinyağı gibi üste çıktınız.

98
58
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Yürü Davut anca gidersin.senin gibileri stadyumlara sokan da kabahat.Cok tahrik oluyorsan gideceğin yerleri biliyorsundur umarım

yanıt0
yanıt0
Rahmi Ertan :

Meşru müdafaa bir haktır, fakat kendisini müdafaa ettikten sonra, hasmı dahi olsa karşı saldırıya geçip darp etmek bir suçtur. Futbolcu veya taraftar olması fark etmez, kanun karşısında herkes eşittir.

98
36
yanıtYanıtla
Emrah Akar:

Kanun karşısında herkes eşit derken?dilin sürçtü galiba,

yanıt3
yanıt2
Yusuf Kartal :

Mesele, Filistin israil meselesine döndü.Ali Koc'a göre Fenerde mesru müdafa kullaniyor ayni israit gibi.

18
24
yanıtYanıtla
Anastanaupulos :

İşte fenerbahçe o kadar ucuz ve cahil bir kulüp"ki sosyal medyada çıkan dedikodulara bile inanıyor. Aynı yıllar önce bursadan gol haberi var diyene, inanıp sahaya binlerce taraftarın girmesi gibi.

18
23
yanıtYanıtla
Ali Korkmaz:

Elbette DEVLETTE biliyor her iki tarafın da masum olmadığını. Fenerbahçeli oyunculara da Trabzonspor kulübüne de gereken neyse yapılsın.

27
9
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Neymiş Fb.nin masum olmadığı.Tamam o zaman FB.nin stadına geldiğinizde de biz aynı tarifeyi uygularız olur mu.

yanıt0
yanıt0
Mehmet Kankardes:

Ağlamaaaaaaa fener ağğğğlama. Gerekirse bir alt ligde oynarız diyordun bakanın söylediklerini üzüntüyle karşılamış bak sen şuna.

8
2
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Siz her hafta ağlıyorsunuz ya ekranlarda.Bu ligde yabancı hakemden başka çözüm yok.O zaman kime agliyacaksıniz bakalim

yanıt0
yanıt0
Poyraz:

Fb çok olmaya başladı

5
4
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Gücünüz yetiyorsa azaltın o zaman.Asıl artık iş gerçekten çığırından çıktı.FB.ligden çekilsin kendi kendinize oynayın.O zaman millet amatör küme maçlarını seyretmeye gider artık.

yanıt0
yanıt0
Hikmet Demirci:

Futbolculara karşı soruşturma başlatılmalıdır. Bu konuda kararı verecek olan merci mahkemedir. Savcılık, şikayet varsa ve suçun işlendiğine dair yeterli şüphe varsa kamu davasını taraf gözetmeksizin açmalıdır. Meşru savunma var mı yok mu bunun değerlendirilmesi mahkemeye bırakılmalıdır. Av. Hikmet Demirci

4
3
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Ne yani futbolcu kendini savunmayacakmı adaletiniz batsın

5
2
yanıtYanıtla
Son Yörük:

Bakan futbolcuları soruşturma acilmicak dedi herhangi bir kulüp başkanı kızarsa bakan sözlerini düzeltebiliyor.Altini çizeyim koskoca Türkiye cumhuriyeti bakanı dünya 5 ten büyüktür derken dünyadan önce kendi ülkemizde uygulamalıyız.fenerbahce başkanı olması koçlardan olması adaleti sekteye uğratabiliyor umarım birgün herşey daha adil olur.Misafir gittiğiniz yerde kazandık diye tahrik ederek sevinirseniz bu olaylar olur önce kendi hareketlerinize bakmalısınız.

4
2
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Eğer sevilmekten tahrik olan sığırcıklar varsa stadlara gelmesin.Öyle sevinmekten tahrik olunsaydı o zaman FB seyircisi kendi stadında şampiyonlugu kaybettiği maçta gs.lı futbolcuları linç etmesi gerekirdi.Senin gibiler statlara maç seyretmeye gelmiyor zaten.

yanıt0
yanıt0
Karaşal:

Olayları başlatan tranzonlu gereksiz bir fanatik. Körükleyen ise fb li futbolcular. Bütün medya aynı görüntüye bakıp şu yorumu yapmaya korkuyor. Fenerli topçular taraftara saldırmak yerine içeri koşsalardı kimse yaralanmazdı.

1
4
yanıtYanıtla
Yaşar Aksoy:

Kimin ne yaptığını ve ne yapmaya çalıştığını herkes biliyor ama konuşamıyor Futboldan siyasetin yok edilmesi lazım

5
0
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Bakan suç varsa soruşturulur diyor bunlar beğenmiyor. Suç işleme özgürlüğü mü istiyorsunuz soyunma odasına gitmek yerine orta sahada tribünlere el kol hareketleri yapmayı tercih edip dakikalarca tahrik ederek ne yapmaya çalışıyordunuz, bence tam da bunun olmasını istiyordunuz.

2
2
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Herkesi kendi takımın gibi sanma.ilk yarıda oynanan maçta FB.de yenildi.Sahanin ortasında kalecilerini TOP gibi yukarı atıyorlardı,yapmadıkları tahrik kalmadı.Kimse birsey dedimi.O işte medeniyet farkı.Hazmedemeyen statlara gelmesin.Türk futbolunda artık bu maçın milat olması ve gereken en ağır ceza verilerek kimsenin bu tür şeyleri aklından bile geçirmemesinin sağlanması gerekir

yanıt0
yanıt0
Köksal Çelik:

Ağlakbahçe veya ananasbahçe siz seçin

1
2
yanıtYanıtla
Beşiktaşlı:

Zamanında Beşiktaş’a aynısı yapıldığında destek olsaydınız, bu olaylar yaşanmazdı bugün. Belki fb bundan bi ders çıkarır artık. Fetosaray lobisini fb ve bjk birlik olarak yıkabilir sadece.

1
2
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Biz sesimizi çikardik ama sen duymamıştım.Kesinlikle haklisin.Bu fetöşsaray lobisine karşı birlik olmalıyız.

yanıt0
yanıt0
Ahmet Akyel:

Yanlı açıklama yapsaydı çok hoşunuza gidecekti değil mi?Nasıl bir açıklama yapmasını isterdiniz sayın koç.

0
2
yanıtYanıtla
pusatalfa:

Hani adalet nerede kaldı

0
2
yanıtYanıtla
Kemal Gocer:

Taraftar sahaya girdi suçlu eyvallah , üzerine güvenlikci çullanmış futbolcuda geliyor kafasına tekme atıyor ne olmasını bekliyorsunuz ayağına sağlık dememizimi.

1
0
yanıtYanıtla
koray hüseyin kılıç:

YILLARDIR BÜTÜN PİSLİKLER HEP KADIKÖYDE OLURDU ONDAN SONRA MAÇIN ARDINDAN BU OLAYLAR BÜTÜN STATLARDA OLUYOR DENİRDİ ŞİMDİ SİZE OLUNCAMI ZORUNUZA GİTTİ AYRICA BUGÜN TÜRKİYEDE FUTBOLDA GERGİNLİĞİN BAŞ EDEN FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER BI YANDAN HER MAÇ KOLLANILIYOLAR BI YANDANDA TAM TERSIYMIS GİBİ SÜREKLİ ORTAMI GERİYOLAR

0
0
yanıtYanıtla
slim shady:

Fb liler her zaman haklıdır. Kimse bir şey bilmiyor. Her zman fbliler en doğruyu bilir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title