Haberler

Fenerbahçe'den Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a yanıt: Açıklamalarını üzüntü ile takip ettik

Güncelleme:

Fenerbahçe, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı açıklamalar hakkında bir paylaşımda bulundu. Bakan Tunç'un yaptığı değerlendirmeleri üzüntüyle takip ettiklerini belirten sarı-lacivertliler, Tunç'un açıklamalarının Fenerbahçe'yi hedef almayı fırsat kollayanları cesaretlendirdiğini ve bu durumun kendilerini derinden yaraladığını öne sürdü.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Trabzonspor- Fenerbahçe maçından sonra yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamaya Fenerbahçe'den yanıt geldi.

"FUTBOLCU DA OLSA SORUŞTURULUR"

Bakan Tunç, bugün yaptığı açıklamada "Görüntüler incelendiğinde iki tarafın da sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu. Soruşturma devam ediyor. Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı? Taraftar da olsa futbolcu da olsa her iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur" dedi.

"CAMİAMIZA HAKSIZLIK YAPILIYOR"

Bu sözlere tepki gösteren sarı-lacivertli kulüp, Bakan Tunç'a "Futbol takımımıza, teknik ekibimize ve camiamıza yapılan bir haksızlık olarak kabul ediyoruz" sözleriyle karşılık verdi.

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması;

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Adalet Bakanımız Sayın Yılmaz Tunç'un bugün basına yansıyan aşağıdaki açıklamalarını üzüntü ile takip ettik. Sayın Bakanımız tarafından dile getirilen; "Görüntüler izlenir. Bu görüntüleri değerlendirecek olan Cumhuriyet Savcılığı. Meşru savunmanın da ötesine geçip karşı tarafa zarar verecek kendi savunmanın ötesine giden bir durum söz konusu mu? Bir saldırı var mı? Taraftar da olsa futbolcu da olsa her iki taraf içinde bir suç işlenmişse soruşturulur." sözleri Maç boyunca, 90 dakikanın ilk saniyesinden son anına kadar sahaya atılan su şişeleri, kesici aletler, çakmakların, metal paraların olduğu ortamda oyunu oynamaya çalışan, Sahaya atılan meşaleyi eliyle kaldırıp saha dışına atma bilincinde olan, tüm bu baskı, tahriklere rağmen oyuna, sahadaki mücadeleye zarar vermemek adına en ufak reaksiyon dahi göstermeyen Futbol Takımımıza, Teknik Ekibimize ve camiamıza yapılan bir haksızlık olarak kabul ediyoruz.

"AÇIKLAMALAR BİZİ DERİNDEN YARALADI"

Sayın Bakanımızın bu konuda yaşanan tüm bu olayların mağduru ve tek masum tarafı olan Fenerbahçe'yi hedef almayı fırsat kollayanların konuyu çarpıtmalarına izin verecek açıklamaları bizi derinden yaralamıştır. Söz konusu Fenerbahçe ise bu tavır ve yaklaşımlara alışık olmak zorunda bırakılmamız, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak yıllardır anlatmaya çalıştığımız durumdur."

Fenerbahçe'den Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a yanıt: Açıklamalarını üzüntü ile takip ettik

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Yılmaz Tunç Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (38)

baklavacı çeto :

bunlar da hiç bir şey beğenmiyor

218
145
yanıtYanıtla
osman Öztürk:

Biz öyle herşeyi begenmeyiz.Öyle herseyi anında beğenen görgüsüzlerden değilizdir.Herkesi kendiniz gibi sanmayın

yanıt3
yanıt5
deniz ergün:

FENERBAHÇE'm sen bunlardan da büyüksün !!!

144
212
yanıtYanıtla
Faruk Şahin:

Hayırdır dokunulmazlığın mı var

237
104
yanıtYanıtla
Orhan D:

Elbet bir gün seni de köşeye sıkıştırırlar. Can havliyle neler yaparsın kimbilir. Belki de ailen yanında olur o an. O zaman anlarsın aile dokunulmazlığını. Fenerbahce büyük bir ailedir. Zoruna gitse de bazı gerçekleri kabullenmek zorundasın. Biat etmesini öğren.

yanıt64
yanıt101
taze vatandaş:

yok yani napalım ağlakbahçe adamları idam mı edelim napalım yani sizin rahatlamanız için ne yapmak lazım bütün takımları küme düşürelim şampiyon olun isterseniz, ne ağladınız beee vallahi gına geldi ne algı yaptınız çapsız teknikdirektörle çapsız başkanına suç atın saldırmayın sağa sola

172
112
yanıtYanıtla
Mehmet Ceylan:

Höst haddini bil vatandaş, sen ne diyorsun be, sahaya yüzlerce taraftar girmiş, tehlikenin farkında mısın sen? At gözlüğünü çıkar hemen

yanıt63
yanıt72
Yoruldum:

Gs bjk ts maçlarını izle sonrada fb maçlarını izle bakiiim. Belki bi fikir edinirsin

yanıt36
yanıt14
osman Öztürk:

Sizin gibiler stadyumlara sadece küfür etmeye gelen ve bu ülkenin sorunlarının temelinde yatan sebeplersiniz.Bu ülkede,ülkenin en büyük futbol takımının otobüsü kurşunlandı.Senin gibiler kesin çok iyi oldu demiştir.size yapılsa aynısı ağlayarak yerlere atardınız kendinizi.Her maçtan sonra başta teknik direktörünüz olmak üzere ağlama seansı yapiyorsunuz.Unutmayin vicdan insana mahsus bir şeydir.Sizin bunları anlamanızı beklemiyoruz.Ne de olsa İngiliz taraftarların katili aranizdan çıktı.

yanıt2
yanıt2
Metin Öge:

Çok boş konuşuyorsun ali koc ne diyecekti bakan futbolculara hakkında soruşturma yok dedi olsa tribünleri tahrik eden futbolunda ceza alacaktı. Ama senin derdin kaos yaratmaksa başka çöplüğe

143
49
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title