Haberler
Güncelleme:

İsrail Batı Şeria'da döviz bürolarını bastı, 2 milyon 700 bin dolara el koydu

Gazze'de katliama devam eden İsrail ordusu, Batı Şeria'daki bazı döviz büroları ve şirketlere baskın düzenledi. İsrail polisi ve istihbarat servisi Şin-Bet'ten çok sayıda silahlı gücün de katıldığı baskında yaklaşık 2 milyon 700 bin dolar değerinde 10 milyon şekele el konuldu. Baskında döviz bürosu çalışanı 21 kişi de gözaltına alınırken, paraların Hamas'a ait olduğu belirtildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

kadir şimşek:

Boğazınızda kalsın inşAllah

79
6
yanıtYanıtla
Babilya :

Toprağı çalan parayı da çalar.

31
3
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Ataturk un hedefledigi misaki milli sinirlari disinda vallahi kimsenin topraginda gozumuz yok

8
19
yanıtYanıtla
Blackened:

Hırsızlık, organ kaçırma, kitlesel cinayet, gasp, işkence, zulüm. Sözde bir devlet daha başka nasıl canileşebilir ki? 7 ekimde Hamas'a da kızmıştım ama kimse kusura bakmasın Hitler çok öngörülü adammış bunları Allah boş yere lanetlememis! Faşizm ise faşizm bunlardan âlâ faşist olamayız ya!

1
0
yanıtYanıtla
Öznur:

Hırsız ve katiller. Yalnız daha önceki savaşlardaki düşmanlar gibi değiller. Çok acımasız ve pişkinler. Şaşırtıcı derecede zalimler. Kur'an mealini olumuştum. Aynı orda anlatıldığı gibiler.

1
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Sonun yakin alcak israil az daha zamana ihtiyacimiz var senide guvendigin abd yide akdenize gomdcegiz

1
0
yanıtYanıtla
Mehmet Işık:

Filistin için Google, YouTube, Spotify, Netflix, iPhone’u boykot ediyorum. Lütfen duyurun!

0
0
yanıtYanıtla
Benim Kkk:

Turk devletleri katar ve pakistanin finansal gucu ve savunma sanayimizin şahlanisi bu size birseyler anlatiyormu haincikler tek kurtulusuniz teslim olmak haincikler suriye ve irak bizden gasp edilmistir haincikler siz hala oradamisiniz ati alan uskudari gecti haincikler oralari oz vatana katacagiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title